Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017

ΞΕΧΑΣΤΕ ΟΤΙ ΞΕΡΑΤΕ.... Ο ΤΥΦΩΝΑΣ ''ΑΡΤΕΜΗΣ'' ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΠΡΙΝ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΜΑΣ ....

Γιώργος Φήμος Βρα.
REAL GROUP Mε 60.000 ευρώ μετοχικό κεφάλαιο έφτασε να χρωστάει μόνο στο Δημόσιο  6 εκατ. ευρώ...
Και Ε.ΣΥ.περιμένεις αντικειμενική ενημέρωση !




ΠΑΠΑΓΑΛΕ ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ !
" scripta manent" Τα γραπτά μένουν !
Tελεσίδικες και ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΕΣ αποφάσεις

Οι οριστικές αποφάσεις που δεν προσβάλλονται με τα τακτικά ένδικα μέσα της ανακοπής ερημοδικίας και της έφεσης χαρακτηρίζονται ως τελεσί­δικες .

Οι τελεσίδικες αποφάσεις που δεν προσβάλλονται με τα έκτακτα ένδικα μέσα της αναίρεσης και της αναψηλάφησης χαρακτηρίζονται ως αμετάκλη­τες.

Βασικά, για να μπει σε λειτουργία το δεδικασμένο και η εκτελεστότητα της δικαστικής απόφασης, θα πρέπει να πρόκειται για τελεσίδικη απόφαση.

Εξαιρετικά δεν αρκεί η τελεσίδικη, αλλ’ απαιτείται ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ !!!
Η υπ’ αριθμ. 67650/2013 απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, η οποία ήδη έχει καταστεί ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ. 
Δηλαδή κανείς δεν μπορεί να την αλλάξει !!!!!

«Στην υπό κρίση περίπτωση αποδείχθηκε, ότι ο πρώτος κατηγορούμενος [Αρτέμης Σώρρας], δυνάμει αμετάκλητου πληρεξουσίου, τυγχάνει διαχειριστής χρηματικού ποσού, ύψους εξακοσίων δισεκατομμυρίων δολαρίων (600.000.000.000), που ανήκει σε αλλοδαπή εταιρία επενδύσεων, με την επωνυμία «RedPantherLimited», που εδρεύει στο Λονδίνο της Μεγάλης Βρετανίας. Το ποσό αυτό έχει ενσωματωθεί σε έξι διεθνή γραμμάτια του αμερικανικού ταμείου, ονομαστικής αξίας, εκάστου, εκατό δισεκατομμυρίων δολαρίων (100.000.000.000), λήξεως το μήνα Αύγουστο του έτους 2014, τα οποία έχουν κατατεθεί σε λογαριασμό καταπιστεύματος και φυλάσσονται προς πίστωση και χορηγία της Ελληνικής Δημοκρατίας.»


 
Δημητρης Καζαμιας
ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΣΕ ΨΕΥΤΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ,, ΩΣ ΠΟΤΕ ΤΑ ΛΙΒΕΛΟΓΡΑΦΗΜΑΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΗ ΓΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ,,,,,
ΛΕΕΙ Ο ΣΡΟΙΤΕΡ""" ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΓΓΡΑΦΑ"" ...ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ..... 
ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΧΑΡΤΙΑ ΑΝΥΠΟΓΡΑΦΑ,,
ΣΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΦΗΜΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΓΕΛΟΙΟΥ,,,,,, ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΟΙΤΑΤΕ ΜΕ ΤΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΟΥΝ,,,, ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΠΕΙ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΗΛΙΘΙΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ,,,,,, ΑΥΤΗ Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ,,??,,, ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΕΜΕΤΟ ΕΚΑΝΑ,,

Αθανασία Γεωργοσοπούλου
ΑΝ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ,ΔΕΝ ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ !!!!
ΛΥΠΟΥΜΑΣΤΕ ΠΟΥ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΜΕ ΤΑ ΝΕΡΑ ΣΑΣ,ΔΕΝ ΒΑΖΕΙ ΚΟΜΜΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΠ ΤΗΝ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ ΣΑΣ....
ΞΕΧΑΣΤΕ ΟΤΙ ΞΕΡΑΤΕ......
Ο ΤΥΦΩΝΑΣ ''ΑΡΤΕΜΗΣ'' ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΠΡΙΝ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΜΑΣ ....




Μάγδα Καραγιαννοπούλου
Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΧΕΙ ΤΟΝ...ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ...
ΕΣΥ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΙΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΑΝ ΚΑΙ ΤΙ ΤΡΟΠΟΥΣ ΕΧΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΔΙΑΤΑΓΕΣ...ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ Ο ΕΧΩΝ ΕΙΔΗ ΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ, ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΣΙΠΡΑΣ;;; ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟ ΞΑΝΑΤΟΝΙΖΩ...ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΠΙΔΟΣΗΣ ΤΗΣ ΕΝΤΟΛΗΣ-ΔΙΑΤΑΓΗΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΟΠΩΣ ΑΥΤΗ ΠΡΟΒΛΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΑΝΤ1 ΔΕΥΤΕΡΑ 30 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017

Άκου !! τι παίζει... http://radionewfm.com/
ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΕ ΚΙΝΗΤO & ΤΑΒLET ★  ☆

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters