Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017

ΤΟ ΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΕΠΙΚΥΡΩΣΕ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ…. Ε ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ. ΝΑ ΕΡΕΥΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ, ΔΙΚΑΙΟ, ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΨΕΜΜΑ, ΣΩΣΤΟ ‘Η ΛΑΘΟΣ.

[ Η διεθνής δικαστική συνεργασία σε ποινικές υποθέσεις ασκείται επί τη βάσει διακρατικών συμβάσεων διμερών ή πολυμερών και το Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων λειτουργεί εν προκειμένω ως συντονιστική και μεσολαβητική αρχή προς το σκοπό της πραγμάτωσης της συνεργασίας αυτής. Το μεγαλύτερο δε μέρος της συνεργασίας καταλαμβάνει η παροχή της δικαστικής συνδρομής (βοήθειας) των δικαστικών και εισαγγελικών αρχών της χώρας προς τις αντίστοιχες των αντισυμβαλλομένων χωρών και αντίστροφα
…Για την υλοποίηση των στόχων του δικτύου, το Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων έχει ορίσει ως συνδέσμους δικαστές και εισαγγελείς των Εφετείων Αθηνών, Πειραιώς και Θεσσαλονίκης, δύο δικαστικούς υπαλλήλους της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών, καθώς και δύο υπαλλήλους της Κεντρικής Υπηρεσίας του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. ] Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων
 
 
Αλφειός: ΤΗΝ 28/6/2013 Η ΔΙΚΗ ΣΤΟ 8ο ΜΟΝΟΜΕΛΕΣ ΠΛΗΜΜΕΛΕΙΟΔΙΚΕΙΟ ΔΙΗΡΚΗΣΕ ΠΕΡΙΠΟΥ 6 ΩΡΕΣ !!! ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΠΕΡΙ ΤΗΝ 9την ΠΡΩΪΝΗΝ… ΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑΝ ΩΡΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕ ΤΙΣ Η.Π.Α. … ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ.
…………………………………..
Simos Balasas ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΛΗΝ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΙΣΧΥΡΙΣΤΕΙ ΑΝ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΑ Η ΟΧΙ.
 
ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΛΗΝ ΤΗΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΝΑ ΕΠΙΚΥΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥΣ Η ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΤΟΥΣ.

ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΔΩΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ…. (ΜΗ ΓΕΛΑΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΟ.. Μ’ ΑΥΤΗΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΕΝΗΡΓΗΣΕ Ο ΑΔΩΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΕ. ΕΓΩ ΤΟΥ ΔΙΝΩ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ)…. ΖΗΤΗΣΕ ΜΕΣΩ ΑΓΩΓΗΣ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ.

ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕΣΑ ΑΠ ΤΗ ΒΟΥΛΗ. ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ… Η ΒΟΥΛΗ ΔΕΝ ΗΤΑΝ… ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ… Η ΑΡΜΟΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΟΥΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ Η ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ. ΠΡΑΓΜΑ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΙΣΧΥΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ.

ΤΩΡΑ…. ΤΟ ΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΕΠΙΚΥΡΩΣΕ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ…. Ε ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ. ΝΑ ΕΡΕΥΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ, ΔΙΚΑΙΟ, ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΨΕΜΜΑ, ΣΩΣΤΟ ‘Η ΛΑΘΟΣ.

ΤΟ ΤΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ.

ΟΤΙ ΑΚΟΥΤΕ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΝ ΕΞΩΝ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ – ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ…ΟΤΙ ΑΞΙΩΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙ.. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΝ ΕΚΦΕΡΕΙ ΑΠΟΨΗ.. ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.

ΠΡΕΠΕΙ ΟΜΩΣ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΚΦΕΡΕΙ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΤΙ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΛΕΕΙ.. ΓΙΑΤΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΕΚΤΕΘΕΙΜΕΝΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.ΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ.

ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΜΕΝΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΣΑΡΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΝΑ ΜΕΙΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΟΤΙ ΚΑΝΩ ΤΟ ΚΑΝΩ ΣΕΒΟΜΕΝΟΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ.

ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΙ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ. ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΩΣ ΕΝΔΕΙΞΗ ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ.
ΚΑΤΑΛΑΒΟΥ???

Φωτογραφία του χρήστη Αλφειοί Ποταμοί Μπλόγκ και Παραπόταμοι.

ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΑΠΑΝΤΑ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΡΜΟΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ 600ΔΙΣ$ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΤΑΝ ΔΕΧΘΗΚΕ ΤΗΝ ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΕ ΔΙΑΒΙΒΑΖΟΝΤΑΣ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΤΗΝ ΔΙΑΤΑΓΗ ΣΤΟ ΥΠΟΙΚ , ΤΗΝ ΓΓΔΕ ΚΑΙ ΓΔΦΔ !!! 


ΟΛΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΑ ΕΛΛΗΝΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΤΙ ΟΙ ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΦΕΤΕΡΙΣΤΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΟΥ…

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ… ΚΙ ΟΣΟ ΕΣΥ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ, ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΣΕ ΦΤΩΧΟΠΟΙΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΣΟΥ…  

http://alfeiospotamos.gr/?p=26907

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters