Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2016

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠ. ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΣΤΟΝ ΠΑΝΙΒΛΑΚΑ ΑΔΩΝΙ (ΣΚΟΥΠΙΔΙ) ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ !!!

screenshot-3
Ο ΑΔΩΝΙΣ(ΣΚΟΥΠΙΔΙ) ΕΚΑΝΕ ΛΕΕΙ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ !!! Αλφειός: ΡΕ ΣΚΟΥΠΙΔΟΝΤΕΝΕΚΕ ΞΕΓΑΝΩΤΕ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΒΛΑΞ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ !!!
…………….
Άδωνις: Είπα ψέμα…Ήξερα ότι τα Μνημόνια είναι Καταστροφή (!!!) BINTEO


Ποιό στ’ αλήθεια είναι το κοπρόσκυλο που ονομάζεται Άδωνις Γεωργιάδης!


ΡΕ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ(ΣΚΟΥΠΙΔΙ), Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΕ ΔΙΩΚΕΙ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ ΓΙΑ ΨΕΥΔΗ ΚΑΤΑΜΗΝΥΣΗ ΚΑΙ ΨΕΥΔΗ ΑΝΩΜΟΤΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ !

1o-18-638111
Πάνος Σώζος ΟΤΑΝ ΣΤΙΣ 3/9/2016 Ο ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΕΚΑΝΕ ΕΠΕΡΏΤΗΣΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ  
» ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΑΠΑΤΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΞΕΧΡΕΩΜΑ»  

ΟΛΑ ΤΑ ΜΠΛΟΚΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΜΕ ΒΟΥΗΞΑΝ ΜΕ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΩΣ Ο ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΡΩΤΗΣΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ.

ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΜΟΥΓΚΑ ΣΤΗ ΣΤΡΟΥΓΚΑ ΟΛΟΙ Ε????????

ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ Ε?????
ΓΙΑΤΙ???? 


ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΩΣ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΤΙΠΟΤΕ ΤΟ ΜΕΜΠΤΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΣΥΝΟΜΑ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΑ ΝΟΜΙΜΑ ( ΑΛΛΙΩΣ ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΤΙ ΤΟ ΜΕΜΠΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΤΑΓΕ ΤΟ ΜΠΑΛΑΚΙ ΣΤΑ ΣΥΝΕΡΩΤΩΜΕΝΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ) ΟΣΩΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΟΥ ΞΕΧΡΕΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΩΔΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ???
 

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ???
ΤΗΝ ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΑΤΕ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ???

………………

http://alfeiospotamos.gr/?p=25805

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters