Κυριακή 12 Ιουνίου 2016

Άγνωστοι εισέβαλαν στο σπίτι του πατρινού - γνωστού από τα δις της Τράπεζας της Ανατολής- Αρτέμη Σώρρα

Παραβίασαν και διέρρηξαν την κατοικία του Προέδρου του ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ” ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ, σύμφωνα με καταγγελία του φορέα. Το σπίτι του Αρτέμη Σώρρα βρίσκεται στην οδό Θεοδότου 26 στην Πάτρα. Σύμφωνα με την καταγγελία, η παραβίαση έγινε από τους γνωστούς "άγνωστους", οι οποίοι εισέβαλαν ανενόχλητοι στο σπίτι του Αρτέμη Σώρρα ενώ ο ίδιος και η οικογένειά του απουσίαζαν. Η διάρρηξη διαπιστώθηκε το Σάββατο 11/6/16, ώρα 18:30 από συγγενικό πρόσωπο.
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
Καταγγέλλουμε το περιστατικό ως μία ακόμη στοχευμένη επίθεση εναντίον του Πολιτικού Φορέα του Ελληνικού 'Έθνους “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ” κρίνοντας και από τις συστηματικές
τρομοκρατικές επιθέσεις που έχουν υποστεί τα γραφεία των “Ε.ΣΥ.-ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ”
σχεδόν σε όλους τους Δήμους της Ελλάδας, ειδικά το τελευταίο διάστημα,όπως :
1. 29/05/2016 καταστροφική επίθεση στα γραφεία μας στον Βόλο ,
2. 30/05/2016 στα γραφεία μας στην Λαμπρινή επίθεση με γκαζάκια-εκρηκτικά ,
3. 8/06/2016 τρομοκρατική ενέργεια με είσοδο 20 και πλέον κουκουλοφόρων στα γραφεία μας στο Περιστέρι ,
4. 9/06/2016 κλοπή στην Λάρισα κ.α.

Καλούμε τις υπεύθυνες για την τάξη και πολιτική προστασία αρχές , να πράξουν το αυτονόητο καθήκον τους και να διαφυλάξουν τα συνταγματικά δικαιώματα μας από κάθε είδους τρομοκρατικής και παραβατικής συμπεριφοράς οποιουδήποτε εναντίων μας.
 Γιάννης Πομώνης

 
Γεωργία Βαγενά
ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΞΕΔΩΣΕ Η "Ε.ΣΥ. ΠΑΤΡΕΩΝ" ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΒΟΤΣΗ 64 (και Καραισκάκη), τηλ.2610 009100. 
 
ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΤΕΙ 8 ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΥΣ ΣΤΟΝ ΕΝΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΧΡΟΝΟ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΟΙ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΑΤΡΩΝ. 
 
ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Η ΔΙΩΞΗ ΤΩΝ ΕΝΟΧΩΝ ΑΣΚΕΙΤΑΙ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ. 
 
Η ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑ ΔΟΓΜΑ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑ ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΕΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΜΑΣ ΧΩΡΑΣ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΗΣ ΥΛΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ. 
ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΣΤΑ 200 ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΙΔΡΥΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΗΔΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ! 
ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΜΑΣ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ! 
ΕΝΩΣΟΥ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΚΑΙ Ε.ΣΥ.!!!
 
 
 
ΑΡΤΕΜΗΣ-ΣΩΡΡΑΣ-ΘΑ-ΤΟΥΣ-ΛΕΙΩΣΩ1
Ε.ΣΥ. – ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΑΤΡΕΩΝ
Δημ. Βότση 64, Πάτρα, ΤΚ 26221, Αχαΐα, ΕΛΛΑΣ
Α.Φ.Μ. 997237813, Δ.Ο.Υ. Γ΄ ΠΑΤΡΩΝ, ΑΡ. Γ.Ε.ΜΗ: 133109816000
Τηλ. +30 2610 009100, email: esypatreon@gmail.com
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΠΑΤΡΑ 11/6/2016
Παραβίασαν και διέρρηξαν την κατοικία του Προέδρου του ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ” ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ, η οποία βρίσκεται στην οδό Θεοδότου 26 στην Πάτρα. Η παραβίαση έγινε από τους γνωστούς ‘’άγνωστους‘’ οι οποίοι εισέβαλαν ανενόχλητοι στο σπίτι του Αρτέμη Σώρρα ενώ ο ίδιος και η οικογένειά του απουσίαζαν. Η διάρρηξη διαπιστώθηκε το Σάββατο 11/6/16, ώρα 18:30 από συγγενικό πρόσωπο.
Καταγγέλλουμε το περιστατικό ως μία ακόμη στοχευμένη επίθεση εναντίον του Πολιτικού Φορέα του Ελληνικού ‘Έθνους “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ” κρίνοντας και από τις συστηματικές τρομοκρατικές επιθέσεις που έχουν υποστεί τα γραφεία των “Ε.ΣΥ.-ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ”
σχεδόν σε όλους τους Δήμους της Ελλάδας, ειδικά το τελευταίο διάστημα,όπως :
1. 29/05/2016 καταστροφική επίθεση στα γραφεία μας στον Βόλο ,
2. 30/05/2016 στα γραφεία μας στην Λαμπρινή επίθεση με γκαζάκια-εκρηκτικά ,
3. 8/06/2016 τρομοκρατική ενέργεια με είσοδο 20 και πλέον κουκουλοφόρων στα γραφεία μας στο Περιστέρι ,
4. 9/06/2016 κλοπή στην Λάρισα κ.α.
Καλούμε τις υπεύθυνες για την τάξη και πολιτική προστασία αρχές , να πράξουν το αυτονόητο καθήκον τους και να διαφυλάξουν τα συνταγματικά δικαιώματα μας από κάθε είδους τρομοκρατικής και παραβατικής συμπεριφοράς οποιουδήποτε εναντίον μας.
ΕΚ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟΥ ΤΗΣ “Ε.ΣΥ. -ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΑΤΡΕΩΝ”
ΓΕΩΡΓΙΑ ΒΑΓΕΝA

13436006_10208107598561307_875676337_n
………………………………..
ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ»
………………………………..
Αλφειός: ΞΕΠΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑΝ ΤΥΧΗ ΟΙ ΑΠΑΝΩΤΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» .
ΔΙΑΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΛΟΚΑΘΑΡΑ , ΟΤΙ ΤΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΜΕΝΟ (ΧΕΣΜΕΝΟ) ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΩΝ ΡΟΘΤΣΑΙΛΝΤ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΤΟΥΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ Α.Ε. ΞΕΒΡΑΚΩΜΕΝΟ ΠΛΕΟΝ , ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΣΚΙΣΜΑ ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΠΑΝΙΟΥ ΠΟΥ ΦΟΡΑΓΑΝ , ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΡΠΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΝΥΧΤΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ !!!
ΣΠΑΝΕ… ΚΛΕΒΟΥΝ… ΒΑΝΔΑΛΙΖΟΥΝ… ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΟΥΝ ΩΣ… «ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ» ΣΤΙΣ ΚΑΤΑ ΡΥΠΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΩΝ ΛΗΣΤΕΙΩΝ ΤΟΥΣ , ΤΩΝ ΔΗΩΣΕΩΝ , ΤΩΝ ΔΟΛΟΠΛΟΚΙΩΝ , ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ , ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ , ΤΩΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
ΕΛΛΗΝΕΣ !!! ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΤΟΟΥΝ ΤΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΟΥΡΑΣ ΤΟΥ ΦΙΔΙΟΥ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΑΣ !!! ΤΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΨΟΦΑΕΙ !!! ΘΑ ΤΟ ΛΕΙΩΣΟΥΜΕ !!!  

ΠΑΙΑΝ ΣΑΛΑΜΙΝΟΜΑΧΩΝ

Ω ΠΑΙΔΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΤΕ
ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΤΕ ΠΑΤΡΙΔΑ
ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΤΕ ΔΕ ΠΑΙΔΑΣ , ΓΥΝΑΙΚΑΣ ,
ΘΕΩΝ ΤΕ ΠΑΤΡΩΩΝ ΕΔΗ
ΘΗΚΑΣ ΤΕ ΠΡΟΓΟΝΩΝ. ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ ΑΓΩΝ.
— — — —
Παίδες Ελλήνων , σημερινοί…
Έχετε τη δύναμη να αγωνιστείτε ;;;
Για τα παιδιά , τις γυναίκες ,
τους Πατρώους Θεούς
και για τους τάφους των προγόνων
που περιέχουν τα κόκκαλά τους ;;;;;;;
ΤΩΡΑ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ Ο ΑΓΩΝ


ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΟΚ!!! ΕΞΩΔΙΚΟ -ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΩΣ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

13/6/2900/Ω:21.00 O ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ , Η ΔΙΕΥΘ. ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΒΙΚΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΚΑΙ Ο Γ. Γ. ΒΑΣΙΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑ ΠΡΟΒΟΥΝ ΣΕ ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΔΙΑΤΑΓΩΝ ΚΑΙ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΥ

ΥΒΡΙΣ – ΑΤΗ – ΝΕΜΕΣΙΣ – ΤΙΣΙΣ : Η ΑΝΑΠΟΤΡΕΠΤΟΣ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΤΗΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΣ !!
11745580_1689175214644945_5234941654667838642_n
ΥΒΡΙΣ – ΑΤΗ – ΝΕΜΕΣΙΣ – ΤΙΣΙΣ : Η ΑΝΑΠΟΤΡΕΠΤΟΣ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΤΗΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΣ !!
ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΙ, ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΥΒΡΙΣΤΕΣ, ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΙΑΣΜΑΤΑ, ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΚΑΙ ΨΕΥΔΟΛΟΓΟΙ, ΠΟΥ Η ΑΝΟΗΣΙΑ ΣΑΣ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟΙ ΚΑΙ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟΙ, ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ;;;;
ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΣΗΜΕΙΟΝ ΑΥΤΗΣ ΕΥΡΙΣΚΕΣΘΕ ;;
ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΕΑΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗΝ, ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΒΙΑΖΕΤΕ, ΔΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΕΧΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΑΛΛΑΞΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΙΑΝ ΤΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΣ ;;;
ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ, ΘΑ ΕΥΡΕΘΕΙΤΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΠΡΟ ΜΕΓΑΛΗΣ (ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ) ΕΚΠΛΗΞΕΩΣ !!!!!!
Β. Δ.
N16.2Nemesis-300x237
ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗΣΕ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΛΩΠΟΔΥΤΕΣ ΑΙΜΟΠΟΤΕΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ…
Ε.ΣΥ. ΠΡΟΣ ΛΑΜΟΓΙΑ ΘΑ ΒΕΛΑΞΕΤΕ

http://alfeiospotamos.gr/?p=23660

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters