Σάββατο 14 Μαΐου 2016

Αθανασία Γεωργοσοπούλου (Δικηγόρος) : Η ώρα των Ελλήνων ήρθε να αποδεσμεύσουμε την Πατρίδα μας από τα μνημόνια της σκλαβιάς ,να αναλάβουμε την διαχείρισή της και να οδηγηθούμε με συντεταγμένο τρόπο στην εγκαθίδρυση της Ελλήνων Πολιτείας.

13238945_10207787497982807_4323532694392047863_n

Αθανασία Γεωργοσοπούλου (Δικηγόρος)

Έλληνες άνθρωποι καλημέρα…

Μετά την επίδοση της από 9/5/2016 εντολής -διαταγής του Αρτέμη Σώρρα πρός εγχώριους κι εξωτερικούς θεσμούς να εισπράξουν εις ολοσχερίν εξόφληση το ποσόν των 27 δις βεβαιωμένου φόρου στο Α.Φ.Μ. του ,αλλά και κάθε βεβαιωμένη οφειλή από τα Α.Φ.Μ. όλων των Ελλήνων Πολιτών η Πατρίδα μας κι εμείς εισερχόμαστε στην νέα σελίδα.

Για εσάς που ακόμη αναρωτιέστε ποιός είναι ο Αρτέμης Σώρρας ,ιδού

1/ Είναι Έλλην Αυτόχθων Ιθαγενής κι ως τέτοιος κληρονόμος κάθε κληρονομικού δικαιώματος του Έθνος των Ελλήνων ,όπως κάθε ένας Έλλην Πολίτης εξ’ημών.
 

2/ Είναι αποκλειστικός κύριος ,νομέας, κάτοχος και μόνος διαχειριστής δύο περιουσιακών στοιχεών (600δις και καταπιστευμάτων ) που έχουν πολλαπλώς κλειδωθεί υπέρ όλων των Ελλήνων Πολιτών.
 
3/ Είναι Φορέας Κρατικής Εξουσίας ,λειτουργόν στο όνομα και για λογαριασμό του Ελληνικού Κυρίαρχου Έθνους , όπως αυτή του εκχωρήθηκε δυνάμει συμβολαιογραφικού πληρεξουσίου από ένα Ν.Π.Δ.Δ. (Δήμο Καλλικρατικό ) κι ως τέτοιος δικαιούται να κατεβάσει ΜΟΝΟΣ ΠΛΕΟΝ το ποσόν των 2.300.000.000 τρις που έχει δεσμεύσει με προσωπικές του εγγυήσεις από τα Παγκόσμια Ταμεία , για έργα ανάπτυξης σε κάθε Δήμο της Επικράτειας ,αλλά και την εξόφληση των κόκκινων δανείων κάθε Έλληνα Πολίτη.

 
Αυτό σημαίνει ότι με τις τρείς ως άνω ιδιότητές του μπορεί πλέον -αν δεν εκτελεστεί η διαταγή του – να εκταμιεύσει υπέρ όλων ημών τα κλειδωμένα υπέρ ημών χρήματα απ τα Παγκόσμια Ταμεία , αλλά και να εκχωρήσει το δικαίωμά του για έργα ανάπτυξης ανά την επικράτεια σε κάθε Ε.ΣΥ. ανά Δήμο , οι οποίες αυτές πλέον θα δικαιούνται, χρησιμοποιώντας το εγκεκριμένο ποσό για έργα ανάπτυξης στην περιοχή τους να προχωρήσουν μόνες στην ανάθεση των μελετών , την εκπόνηση των έργων και την κατά τον καλύτερο τρόπο αξιοποίηση αυτών εις ώφελος των Δημοτών κάθε Δήμου ανά την Επικράτεια…


Έλληνες ,άνθρωποι ξυπνήστε !!!!!!!!!!!


Η ώρα των Ελλήνων ήρθε να αποδεσμεύσουμε την Πατρίδα μας από τα μνημόνια της σκλαβιάς ,να αναλάβουμε την διαχείρισή της και να οδηγηθούμε με συντεταγμένο τρόπο στην εγκαθίδρυση της Ελλήνων Πολιτείας.


Αυτήν την φορά την Ένωσή μας δεν μπορεί να την εμποδίσει κανείς τρίτος , ανθέλλην , προδότης , εχθρός της Πατρίδος μας , εκτός απ την δική μας ελεύθερη βούληση.Μόνο η αντινόησή μας μπορεί να σταθεί ως εχθρός τνω ίδιων μας των συμφερόντων !!!!!!!!!!!


Έλληνες , αδέλφια μου , διαβάστε τα στοιχεία , δείτε τις αποδείξεις κι ελάτα γρήγορα να δυναμώσουμε τις Ε.ΣΥ. , οι οποίες θα υποκαταστήσουν τους Δήμους του Ανθελληνικού Καθεστώτος και θα προωθήσουν την Ανάπτυξη και την ευδιαμονί Ημών εσαεί και εις τους αιώνες πλέον για το Ιερό μας Γένος.!!!!!!!!!!!!!!


ΈΛΛΗΝΕΣ , ΑΝΘΡΩΠΟΙ.
ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ , ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ !!!!!!!!!!!!!!!!!
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΧΡΩΜΑΤΑ, ΔΟΓΜΑΤΑ ,ΜΕ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΑΡΧΕΣ, ΑΞΙΕΣ , ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΛΟΥΤΟ !!!!!!!!

……………………………………………………
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΟΚ!!! ΕΞΩΔΙΚΟ -ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΩΣ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!
ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ «ΜΠΑΜ» ΦΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ !!!
ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΠΡΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΔΝΤ: ΣΑΣ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ. ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΕΔΡΕΥΟΥΝ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΤΑ ΖΩΑΑΑΑΑ ΑΣ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙΤΕ ΠΡΙΝ ΣΑΣ ΕΠΙΚΗΡΥΞΟΥΜΕ

http://alfeiospotamos.gr/?p=22883

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters