Σάββατο 14 Μαΐου 2016

Δεῦτε, λάβετε φῶς… Ημέρα ανεξαρτησίας του Ισραηλ... ΗΜΕΡΑ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ...

Δεῦτε, λάβετε φῶς...3

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΤΑΓΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ... ΟΒΡΙΑ "ΜΑΝΔΑΜ".... ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ.
Και μετά, αναρωτιέστε γιατί αυτή η δόλια Πατρίδα, πάει κατά διαόλου.
ΜΕ ΤΟΣΕΣ ΛΟΥΓΚΡΕΣ  ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ, ΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ;...


Δεῦτε, λάβετε φῶς...1
  
Με λαμπρότητα γιορτάσθηκε εχθές η 68ή Επέτειος της Ημέρας της Ανεξαρτησίας του Ισραήλ στην δεξίωση που παρέθεσε στην οικία της η Πρέσβυς του Ισραήλ, στην Ελλάδα, κυρία Ιρίτ Μπεν –Άμπα. Πλήθος προσωπικοτήτων της πολιτικής, κοινωνικής, οικονομικής και πολιτιστικής ζωής συγκεντρώθηκε στην εκδήλωση για να της μεταφέρουν τις θερμότερες ευχές τους.

Δεῦτε, λάβετε φῶς...8 Δεῦτε, λάβετε φῶς...9 Δεῦτε, λάβετε φῶς...10 Δεῦτε, λάβετε φῶς...11 Δεῦτε, λάβετε φῶς...12 Δεῦτε, λάβετε φῶς...13 Δεῦτε, λάβετε φῶς...1 Δεῦτε, λάβετε φῶς...2 Δεῦτε, λάβετε φῶς...3 Δεῦτε, λάβετε φῶς...4 Δεῦτε, λάβετε φῶς...5 Δεῦτε, λάβετε φῶς...6 Δεῦτε, λάβετε φῶς...7

Ἡμέρα Ἀνεξαρτησίας τοῦ Ἰσραῆλ
Καὶ ὅλοι αὐτοί, οἱ ἀριστεροί, δεξιοί, κεντρῶοι οὔτε γνωρίζουν, μὰ οὔτε καὶ  θέλουν νὰ γνωρίζουν κάτι ἀπὸ Παλαιστίνη…
 
 
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2016/05/blog-post_947.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters