Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016

Εθνική τραγωδία: Οι Τούρκοι αποβιβάστηκαν στη Χίο χωρίς καν να πολεμήσουν

prison30575

Μετά τόσα χρόνια οι Τούρκοι κατάφεραν τελικά να αποβιβαστούν τα ελληνικά νησιά, και μάλιστα χωρίς πόλεμο.
Πιο συγκεκριμένα 6 Τούρκοι στρατοχωροφύλακες αποβιβάστηκαν στην Χίο για να ελέγχουν από κοντά τις διαδικασίες σχετικά με την επαναπροώθηση μεταναστών στην Τουρκία.
Η συγκεκριμένη ομάδα αναμένεται να φτάσει στο ελληνικό νησί μέσα στις επόμενες μέρες, και θα εγκατασταθούν στο hotspot ΒΙ.ΑΛ, όπου και θα ελέγχουν την διαδικασία καταγραφής και επανεισδοχής μεταναστών. Βέβαια αξίζει να σημειωθεί το περιστατικό που συνέβη στις Οινούσσες μεταξύ του Λιμενικού και ενός τουρκικού δουλεμπορικού, το οποίο αποβίβασε 20 μετανάστες στη νησίδα Παναγιά των Οινουσσών.
Οι 2 νεαροί Τούρκοι τέθηκαν υπό κράτηση ύστερα από μια περιπετειώδη καταδίωξη.
Τέλος ανησυχία υπάρχει σχετικά με τα στελέχη των Τούρκων που θα υπάρχουν στα ελληνικά νησιά.
Τα συγκεκριμένα άτομα μπορεί να ανήκουν στην πρώην μυστική υπηρεσία στρατοχωροφυλακής την JITEM , και θα μπορούσαν να λειτουργήσουν παραστρατιωτικά στο παρασκήνιο δημιουργώντας πολλά προβλήματα μέσα στην Ελλάδα!
Δυστυχώς η συμφωνία ΕΕ-Τουρκίας έχει φέρει την Ελλάδα σε πολύ επικίνδυνη θέση!

Τομέας ενημέρωσης prisonplanet.gr
http://www.prisonplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters