Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016

Ποια είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της αφυπνισμένης μειοψηφίας που αν ενωθεί θα καταφέρει να απελευθερώσει την Ιερή γη της Ελλάδος;


Γράφει ο Νικ. Αλ. Αργυρίου

Τα κύρια χαρακτηριστικά της είναι:

1. Να έχει αποδεδειγμένα κάθε μέλος της επίγνωση της αποστολής του σε τούτη την ζωή.

2. Κάθε αφυπνισμένο μέλος της με την πορεία της ζωής του να έχει εντοπίσει, καλλιεργήσει τις κλήσεις και τα ταλέντα του, με στόχο το κοινό καλό. 
Και βέβαια για το σκοπό αυτό να έχει προσφέρει μέγιστη προσφορά προς τον Ιερό σκοπό.

ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΑ Ο ΕΧΘΡΟΣ ... ΚΑΙ  ΓΙΑΤΙ;

Εάν τέτοιας ψυχικής φύσεως άνθρωποι ενωθούν, οργανωθούν και συνεργαστούν, βρίσκοντας λύσεις και τρόπους δράσης απέναντι στον εχθρό, τότε όχι μόνο στην Ελλάδα θα συνεισφέρουν τα μέγιστα, αλλά και σ' ολόκληρο τον πλανήτη.

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΔΙΝΕΤΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΚΑΙ ΑΦΥΠΝΙΣΤΕΙΤΕ

Όλοι οι υπόλοιποι που δεν έχουν φθάσει ακόμα στο κατάλληλο στάδιο αφύπνισης και δεν είναι έτοιμοι, ας κατανοήσουν ότι δίνουν δύναμη στον εχθρό χωρίς να το καταλαβαίνουν, γιατί:

1. Πολλές φορές βρίσκονται κοντά σε οτιδήποτε διχάζει και μακριά από τον αντικειμενικό σκοπό.

2. Επηρεάζονται από πολλά φερέφωνα που χρηματοδοτούνται από ανθελληνικούς κύκλους ή από άλλους δήθεν πατριώτες που κινούνται για προσωπικά οφέλη.

Παντός είδους κρίσεις  είναι στημένες για να δημιουργούν αντιπαλότητες με συνεχόμενες αρνητικές εξελίξεις, που φέρνουν φοβισμένους ανθρώπους στην απόγνωση. Όλα αυτά τρέφουν το θηρίο της καταστροφής  και καθιστούν τις δυνάμεις αυτές πανίσχυρες.

Μέσω του φόβου χειραγωγούν μην το ξεχνάτε...
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters