Σάββατο 19 Μαρτίου 2016

ΚΑΙ η τσαλακωμένη φώκια η κυρά Τασία διαθέτει δική της ΜΚΟ; ΠΟΣΟΙ "ανθρωπιστές" της φασιστεράς τ`αρπάζουν χοντρά απ το κράτος;. Ενας εισαγγελέας ρεεεε



ΒΟΥΪΖΕΙ το διαδίκτυο ότι κάμποσα στελέχη του φασιστοσύριζα κατέχουν ή ελεγχουν ΜΚΟ με σκοπό την "ανακούφιση" των "προσφύγων'' αλλά τελικά βαρυστομαχιάζουν τα πορτοφόλια τους που γεμίζουν εκατομμύρια ευρώ τα οποία δίνονται αφειδώς απ το κράτος και τις διεθνείς οργανώσεις. Παντού, οι ΜΚΟ υποκαθιστούν την πολιτεία και απορούμε όλοι, μα είναι τόοοοοσο καλοί και ανθρωπιστές αυτοί οι "εθελοντές" που τρέχουν αμισθί στα βουνά και στα λαγκάδια, παρατώντας δουλειές, σπίτια και οικογένειες για να προσφέρουν βοήθεια στους συμπαθείς πρόσφυγες; Είναι τόσο οικονομικά ανεξάρτητοι που με ΙΔΙΑ έξοδα καλύπτουν τις δαπάνες τους; 

Σίγουρα κάποιοι μπορούν και το κάνουν, όπως στην Ελλάδα των λαμογίων ζούμε, την μέχρι τώρα πορεία των λαδωμένων ΜΚΟ την ζήσαμε, πονηρεμένοι είμαστε και όταν βλέπουμε Υπουργούς να σκίζονται για τους "πρόσφυγες" και να μην τους καίγεται καρφάκι για την βίαιη εξόντωση των Ελλήνων που ζούν δίπλα τους, τους ξέρουν, ίσως είναι και συγγενείς τους, ε, πρέπει να είμαστε ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΕΣ για να πιστέψουμε το ανθραγαθές έργο τους. Αν ΕΝΑΣ εισαγγελέας το ψάξει θα βουλώσει τη μύτη του απ τη βρώμα και δυσωδία που αποπνέουν αυτές οι ... φιλανθρωπίες. 

Μετά τον "φιλάνθρωπο" Μουζάλα με την ΜΚΟ του, μαθαίνουμε ότι κι αυτό το μουμιοποιημένο φασιστερό έκτρωμα η γνωστή σε όλους κυρά ΤασίαΧριστοδουλόπουλου έχει τη δική της ΜΚΟ (Μη Κυβερνητική Οργάνωση) για τους μετανάστες με σκοπό «την ένταξη των επωφελούμενων σε προγράμματα εκμάθησης της ελληνικής γλώσσας σε μετανάστες υλοποιούμενα από φορείς της κοινωνίας των πολιτών και της τοπικής αυτοδιοίκησης». 
Η ανάρτησή μας αυτή έγινε με ερωτηματικό και επιφύλαξη γιατί θεωρούμε αδιανόητο η ίδια η αρμόδια πρώην Υπουργός για τους μετανάστες να έχει εν λειτουργία οργάνωση η οποία αντλεί κονδύλια από το Υπουργείο της ή από άλλους φορείς για έργο που αφορά το συγκεκριμένο αντικείμενο. 

Δεν είναι ούτε νόμιμο ούτε ηθικό για έναν ανώτερο δημόσιο λειτουργό και ειδικότερα μία Υπουργό, να ασκεί οποιαδήποτε δραστηριότητα με οικονομικές δοσοληψίες και πολύ περισσότερο όταν η δραστηριότητα αυτή έχει σχέση με το αντικείμενο που διαχειρίζεται ως ανώτερο κυβερνητικό στέλεχος. Ερευνητέο είναι ποιά ποσά, από ποιές πηγές και ποιες δραστηριότητες έχει αναπτύξει η συγκεκριμένη ΜΚΟ. Η κα Χριστοδουλόπουλου, παρ’ όλο που το θέμα έχει διαρρεύσει και σε άλλες ιστοσελίδες, δεν έχει προβεί σε καμιά σχετική διάψευση ως όφειλε. 


Εκτός και αν κάνει κάτι τέτοιο το συντομότερο δυνατό, τότε η αφωνία της επιβεβαιώνει το όλο θέμα και στην περίπτωση αυτή, η υπόθεση θα πρέπει να εξεταστεί από αρμόδιο Εισαγγελέα. Αναμένουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters