Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016

Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ (RESET) ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ;

Αποτέλεσμα εικόνας για Financial Reset to Occur THIS WEEKEND?
Silver Doctors: Μας είπαν πως ο χρηματοπιστωτικός και οικονομικός κόσμος θα υποστεί «επαναφορά» αλλά δεν μας είπαν το πότε.
Η προσεχής συνάντηση των G20 αυτό το Σαββατοκύριακο ίσως αποτελέσει την πλατφόρμα για μια μαζική αλλαγή. Θα γυρίσει ο κόσμος την πλάτη του στο δολάριο και τι θα πετύχουμε με αυτό;
Αρχικά θα δούμε μια μαζική υποτίμηση του δολαρίου
Από τον Bill Holter
Μιλήσαμε χθες για την επερχόμενη οικονομική συνάντηση της G-20, είπα πως πίστευα ότι δεν θα είναι "ήπια". Πολλοί αναγνώστες το αμφισβήτησαν με το σκεπτικό πως σπάνια η G-20 έχει κάνει σημαντικές ανακοινώσεις κι έχει πάρει σημαντικές αποφάσεις, γιατί να το κάνει τώρα; Θα το μάθουμε σύντομα.
Πιστεύω ότι το παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό σύστημα βρίσκεται σε πολύ κρίσιμο σημείο και πως πολλοί «μεγάλοι» συμμετέχοντες είναι δυσαρεστημένοι με τη χρήση του δολαρίου ΗΠΑ. Στην κορυφή αυτής της λίστας βρίσκεται η Κίνα. Η Κεντρική Τράπεζα της Κίνας δεν επιθυμεί πλέον τη συμπόρευση του γουάν με το δολάριο και την εξάρτησή του από αυτό.
Αντ 'αυτού, σχεδιάζουν να στερεώνουν το νόμισμά τους πάνω σε άλλα νομίσματα. Έχουν δηλώσει ότι δεν σκοπεύουν να υποτιμήσουν το γουάν, καθώς οι αγορές σε όλο τον κόσμο είχαν αρχίσει το ξεπούλημα με αυτό το φόβο.
Είναι άραγε οι Κινέζοι ειλικρινείς; Πιστεύω πως τα λεγόμενα τους έχουν μια διττή υπόσταση αλλά μπορούν να υποστηρίξουν κάλλιστα κάθε πτυχή αυτών. Θα σας εξηγήσω τι εννοώ. Αν θα παρατηρήσατε, πολλά ξένα νομίσματα διαπραγματεύονται κοντά σε χαμηλά επίπεδα σε σχέση με τον χρυσό (το ισοδύναμο του στην υποτίμηση ).
Με άλλα λόγια, ο χρυσός μπαίνει σε διαπραγμάτευση κοντά σε όλα τα ιστορικά υψηλά σε συνάρτηση με πολλά διάφορα νομίσματα. Όσον αφορά στο γουάν η καθήλωσή του σε αυτά τα υποτιμημένα νομίσματα θα σήμαινε πως απλά θα αφηνόταν στη ροή και συνεπώς οι συναλλαγές γι’αυτό θα βρίσκονταν σε χαμηλά επίπεδα σε σχέση με τον χρυσό. Από την άλλη έχουμε το εμπόριο σε συνάρτηση με το δολάριο. Στην περίπτωση αυτή το γουάν έχει σταματήσει τη σταδιακή του ενίσχυση και αντιθέτως έχει αποδυναμωθεί. Αυτή η διαφοροποίηση της σχέσης του γουάν με άλλα νομίσματα θα έχει γιγαντιαίες επιπτώσεις , αλλά πολύ λίγα έχουν δημοσιοποιηθεί από τον Τύπο σχετικά με αυτό. Ένα άλλο κομμάτι των χθεσινών ειδήσεων είναι πως, οι Κινέζοι αγοράζουν εταιρείες των ΗΠΑ με ρυθμό ρεκόρ, η Κίνα αγοράζει αμερικανικές εταιρείες γρήγορα, και αυτό έχει τρομάξει τον κόσμο . Όλες αυτές οι συμφωνίες αναφέρονται και υποθέτω πως και για τις αγορές αυτές θα χρησιμοποιηθούν δολάρια. Αυτό θα ισοδυναμούσε με όσα έχουμε πει εδώ και καιρό. «Πουλάνε δολάρια για πράγματα»; Λέγεται πως αυτή η δράση τρομάζει τους ανθρώπους, ίσως να συμβαίνει κι αυτό, αλλά για σκεφτείτε να πουν οι Κινέζοι: «Όχι, δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δολάρια για την πώληση εταιριών»… Συνδυάζοντας όλα αυτά μαζί θα ήθελα να επισημάνω πως η Κίνα είναι ο αδιαφιλονίκητος ηγήτωρ στην G-20 Οι Κινέζοι γίνονται δεκτοί τώρα σαν μέρος του «καλαθιού» των SDR, τα αποθεματικά τους σε ξένο συνάλλαγμα είναι σε πτώση (λέγεται ότι έτσι υπερασπίζονται το γουάν, είναι έτσι;), ξοδεύουν δολάρια σε «πράγματα» και ξένες εταιρίες … και δεν επιθυμούν περαιτέρω σύνδεση του γουάν με το δολάριο; (μια υπενθύμιση: η Κίνα αποτελεί τον μεγαλύτερο αγοραστή χρυσού στον πλανήτη).
Ας περάσουμε λοιπόν τώρα γρήγορα στην επόμενη Δευτέρα και την επαύριο της G-20. Είναι προφανές πως ασκούνται τεράστιες πιέσεις χρηματοπιστωτικής και οικονομικής φύσης σε ευρεία κλίμακα στον πλανήτη. Μήπως το υπόλοιπο των ανθρώπων έχει βαρεθεί με όλο αυτό; Έχουν κουραστεί κάτω από την πίεση να συναλλάσσονται σε ένα νόμισμα τεχνητά ισχυρό λόγω των συνθετικών του που εκτυπώνονται ακόμα ελεύθερα από ένα έθνος που θεωρείται ο παγκόσμιος μπαμπούλας; Θα έλεγα δίχως άλλο, ναι. Η επόμενη ερώτηση είναι: «ΕΧΟΥΝ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙ ΑΡΚΕΤΑ»;
Δεν γνωρίζω την ακριβή απάντηση σε αυτό αλλά το βέβαιο είναι πως η επερχόμενη αυτή συνάντηση αποτελεί την πιθανή βάση για μια μαζική αλλαγή. Τι θα επιτευχθεί στην περίπτωση που ο κόσμος γυρίσει συλλογικά τα νώτα του στο δολάριο; Αρχικά θα δούμε μια μαζική υποτίμηση του δολαρίου και μια χαλάρωση των συνθετικών του που θα είναι σε μια σύντομη συμπίεση. Αυτό θα βοηθούσε στην αποτροπή του να χρησιμοποιούνται κεφάλαια για την στρατιωτική δραστηριότητα του «θύτη»… την ίδια στιγμή που οι Η.Π.Α φερόμενες ως σύμμαχοι της Τουρκίας και της Σαουδικής Αραβίας σκοπεύουν να εισβάλουν στη Συρία.
Αν θυμάστε το περασμένο φθινόπωρο πήραμε μια γεύση αυτού που μπορεί να σημαίνει. Μια συνάντηση μεταξύ του προέδρου Xi του Πάπα και του προέδρου Ομπάμα, έληξε με «Ίχνη» σχετικά με «ισότητα του πλούτου» σε παγκόσμιο επίπεδο. Τι νομίζετε πως εννοούσαν; Μας είπαν πως ο χρηματοοικονομικός και οικονομικός χώρος θα υποβληθεί σε επαναφορά αλλά δεν μας είπαν το πότε. Η επερχόμενη συνάντηση των G-20 μπορεί να μη σημαίνει τίποτα αλλά μπορεί να σημαίνει και τα πάντα. Ούτως ή άλλως είναι μια βολική και «πιθανή» περίπτωση, δεδομένου ότι θα πραγματοποιηθεί στην Κίνα!
Κλείνοντας θα πω, πως είτε συμβεί αυτό το σαββατοκύριακο, είτε όχι, η επαναφορά έρχεται και θα επιφέρει μια αναδιανομή του παγκόσμιου πλούτου. Ο κόσμος έχει χωθεί στο λαγούμι της Αλίκης στη Χώρα των Θαυμάτων και μια επαναφορά θα μας επαναφέρει στην πραγματικότητα το δε βιοτικό επίπεδο θ’ αλλάξει σε μεγάλο βαθμό. Αυτό που σήμερα θεωρείται «πλούτος» θ’ αλλάξει δραματικά για τις επόμενες γενεές
Σε διαρκή επαγρύπνηση
Bill Holter
Μετάφραση: Μάρη Λιώκη
http://www.theeventchronicle.com/fi...
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters