Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016

ἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς

 
Ζητούνται Έλληνες… ζητούνται μαχητές παλικάρια και κοπέλες που σύντομα θα χρειαστεί να υπερασπίσουν την πατρίδα μας μέχρι την τελική μας νίκη! Είσαστε έτοιμοι για την τελική μάχη;


Ζητούνται πατριώτες που είναι πανέτοιμοι να αντιμετωπίσουν τον οχτρό!!!! Ο οχτρός μπήκε ήδη στην πόλη με ισλαμικό καμουφλάρισμα και με μοντέρνα σμαρτφον…η προδοσία εναντίον του λαού μας από τους εταίρους μας είναι μέρος του οικονομικού πολέμου εναντίον μας από το 2008… 

Τίποτα δεν πρέπει να μας ξαφνιάζει…. οι βάρβαροι εταίροι μας δεν είναι βάρβαροι γιατί μας οδηγούν στον αφανισμό μας… είναι βάρβαροι και ανήθικοι γιατί είναι οι εντολοδόχοι της μαζικής προσφυγικής επίθεσης που δεχόμαστε…. μας οδηγούν στον αφανισμό γιατί οδήγησαν πρώτα άλλους λαούς στον θάνατο για να τους κλεψουν τα υπαρχοντά τους…
Είναι η κουλτούρα του θανάτου τού άλλου…είναι μια κατιούσα όπου το ένα ψάρι τρώει το άλλο…. είναι η ζούγκλα όπου ζεις και πάνε να σε κατασπαράξουν τα βάρβαρα και ανήθικα θηρία…
 
Θυμίσου ότι δεν είναι η πρώτη φορά και ούτε η τελευταία!
Την Πόλη οι ίδιοι την καταπάτησαν… πριν από αιώνες…η ιστορία επαναλαμβάνεται γιατί κανείς από εμάς δεν μαθαίνει το παραμικρό από τα λάθη του…το εγώ μας είναι ο εχθρός μας.

Όλα είναι στημένα και όλα είναι εναντίον μας…. ¨Έλληνες ετοιμαστείτε έχει έρθει πλέον η στιγμη για την ένωση των Ελλήνων σε μαχητές.

Ζητούνται Έλληνες και Ελληνίδες να πάρουν τα όπλα και να αναλάβουν το μέλλον μας…
Η πολιτική προδοσία των τελευταίων δεκαετιών θα τιμωρηθεί…. Ήρθε η στιγμή να βρούμε τι μας ενώνει σαν λαός ή να καταντήσουμε σ’ ένα Μογγολικό προτεκτοράτο… το μέλλον μας θα εξαρτηθεί από την ικανότητα μας να ενωθούμε και να ενώσουμε τις διαφορές μας…. χωρίς χρώματα… χωρίς ταμπέλες και κόμματα.

Έλληνας ενωμένος και ποτέ προδομένος…

Ζητούνται Έλληνες με καρδιά λιονταριού… είσαι λιοντάρι; Αν δεν είσαι να γίνεις τώρα! Ζητούνται Έλληνες που θα πρέπει να πάρουν τα όπλα για μια ακόμα φορά έτσι όπως έκαναν οι πρόγονοί μας.
Ήρθε η ώρα… ζητούνται Έλληνες!!! ἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς 

ΚΟΡΑΞ

kerberos-hellas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters