Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016

«OSMANEN», «ΠΩΣ ΘΑ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!» (βίντεο)

ΦΟΤΟ1

Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη
Osmanen που σημάνει Οθωμανοί, είναι η προωθημένη ομάδα Τούρκων και όχι μόνο στην Γερμανία, που πρεσβεύουν την τουρκοισλαμική κυριαρχία σε όλη την Ευρώπη, μια κυριαρχία που τελευταία έχει πάρει έντονο ισλαμικό προφίλ με την αθρόα έλευση εκατοντάδων χιλιάδων μουσουλμάνων.
«Ερχόμαστε και θα κατακτήσουμε όλοι την χώρα σας». Με ένα χαρακτηριστικό τραγούδι το τουρκικό συγκρότημα bodybuilderades Remzi OSMANEN GERMANIA, μεταδίδει το μήνυμα της τουρλκοισλαμικής κυριαρχίας που έγινε γνωστό σε όλη την Γερμάνια σε μόνο λίγους μήνες.
Όπως αναφέρεται, το συγκρότημα αποτελείται από άτομα από διάφορα κράτη και ύποπτα κυκλώματα, ακόμα και από κυκλώματα διακίνησης ναρκωτικών, σωματεμπόριας, και άλλα πολλά και στα στα κομμάτια τον τραγουδιών τους τονίζουν ότι με το έτσι θέλω θα κατακτήσουν την Γερμανία και όλη την Ευρώπη. Το συγκρότημα αυτό ιδρύθηκε τον Απρίλιο του 2015 στο Hessen της Γερμανίας και έχει ήδη στην περιοχή αυτή 1.000 μελη.

ΦΟΤΟ2
 
Η πλειοψηφία τον ατόμων που ανήκουν πλέον στο συγκρότημα προέρχονται από πολεμικές τέχνες και αντιγράφουν άλλες οργανώσεις με έμφαση σε ροκ συγκροτήματα και με εμφάνιση ροκάδων. Παρά το γεγονός ότι η ομάδα των Osmanen αποτελείται πολλές εθνικότητες, κυριαρχεί μια τουρκοκρατούμενη συμμορία.που δίνει και τον ιδεολογικό τόνο.
Η κουρδική οργάνωση Red Legion, έχει καταγγείλει στο Facebook ότι πρόκειται για ακροδεξιό και φασιστικό κίνημα . Κάποιοι από αυτούς ήτανε bodyguard σε πορνεία και ντισκοτέκ, πολλοί είναι μπλεγμένοι σε φόνους και αμέτρητους βιασμούς αλλά καλύπτονται για πολλούς λόγους από την αστυνομία. Ο Γερμανός συγγραφέας του βιβλίου, «Gangland Deutschland»,ο Stefan Schubert, έγραψε και ερεύνησε για αυτές της ύποπτες οργανώσεις που πληθαίνουν επικίνδυνα στην Γερμανία.

FOTO3
 
Παρελαύνουν σε χιλιάδες πόλεις όπου είναι και ισλαμιστές οπαδοί του Ερντογάν και με το Allahu Akbar κυριαρχούν σε κακόφημες περιοχές.
«Κατακτούμε κάθε περιοχή. Οι πολεμιστές μας δίνουν μέχρι την τελευταία σταγόνα του αίματος τους χωρίς φόβο».
Ο υπουργός Εσωτερικών Υποθέσεων του κόμματος CDU, Gregor Golland, σε μια εμπιστευτική επιστολή του χαρακτήρισε την κατάσταση ως άκρως επικίνδυνη και πρόσθεσε ότι λόγω της χαλαρότητας του συστήματος απέναντι σε αυτή την κατάσταση τα πράγματα έχουν γίνει ανεξέλεγκτα.

FOTO4
 
Αυτοί είναι οι Osmanen, δηλαδή οι Οθωμανοί που μας θυμίζουν τους γενοκτονίες του εικοστού αιώνα και αυτά είναι τα χάλια της σημερινής Ευρώπης.
ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

http://nikosxeiladakis.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters