Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016

Ομολογία Μουζάλα: Θα δώσουμε πάνω από 1 δισ. ευρώ από τα 28 δις του έτους, για να φιλοξενήσουμε τους λαθρομετανάστες



*Πόσο στοιχίζει καθ' έτος, η λαθρομετανάστευση στην Ελλάδα; 28 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ!
Την ίδια ώρα που η κυβέρνηση πετσοκόβει μισθούς και συντάξεις, δεν έχει το παραμικρό πρόβλημα να διαθέσει χρήματα για την δημιουργία κέντρων φιλοξενίας των λαθρομεταναστών.
Στο αστρονομικό ποσό του 1 δισ. ευρώ θα φτάσει, σύμφωνα με τον αναπληρωτή υπουργό Μετανάστευσης Γιάννη Μουζάλα, το κόστος του Μεταναστευτικού για τη χώρα μας, την ώρα που για μερικές εκατοντάδες εκατομμύρια οι δανειστές πιέζουν για νέα μέτρα και ζητούν νέο αίμα!

Απαντώντας χθες σε ερώτηση στη Βουλή, διέψευσε τον Γιάννη Στουρνάρα, που προχθές μίλησε για κόστος της τάξης των 600 εκατ. ευρώ. «Τα έξοδα εμείς τα υπολογίζουμε πιο πολλά απ΄ό,τι ο κ. Στουρνάρας, ξεπερνούν το 1 δισ. Τα λεφτά που έχουμε πάρει και δεν έχουν εκταμιευτεί, όχι με δική μας ευθύνη, φτάνουν για να χτιστούν τα hot spots και τα relocation camps, και να λειτουργήσουν για 6-7 μήνες» είπε χαρακτηριστικά ο Μουζάλας.
Φαίνεται, λοιπόν, ότι «λεφτά υπάρχουν»! Όχι, βεβαίως, για την ανακούφιση, έστω και στιγμιαία, του Ελληνικού Λαού, ο οποίος αντιμετωπίζει μια
συνεχή επέλαση φοροληστρικών μέτρων, αλλά για να δημιουργούνται πολυτελείς χώροι διαμονής και φιλοξενίας όλων όσοι παράνομα εισέρχονται στην Χώρα μας.
Γιώργος Μάστορας
Πηγή
το είδα
 Οι κυβερνήσεις πέφτουνε αλλά, οι ολιγάρχες μένουν....Όλα για τους Λαθρομετανάστες

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ-ΑΣΤΡΑΠΗ
O Σωκράτης, (τα containers για τους πρόσφυγες) και οι φίλοι του
Στα Καλύβια και σε μια έκταση 50 στρεμμάτων η Intrakat του Σωκράτη Κόκκαλη χτίζει τις αποθήκες της Lidl Ελλάς οι οποίες θα εξυπηρετούν το Αιγαίο. Η ίδια εταιρεία-όπως αποκαλύπτει το Euro2day– είναι ανάμεσα στις 4 που ανέλαβαν στα πλαίσια ενός «διαγωνισμού-αστραπή» την προμήθεια 769 οικίσκων (containers), επιφανείας εκάστου 25 τετραγωνικών μέτρων, για την προσωρινή στέγαση προσφύγων-υπηκόων τρίτων χωρών», προϋπολογισμού 14.145.000 ευρώ.

Σύμφωνα με το πρακτικό της αρμόδιας επιτροπής και αφού υπήρξαν τέσσερις γύροι διαπραγμάτευσης για την τιμή, το δημόσιο θα πληρώσει 9.650 ευρώ ανά οικίσκο (χωρίς τον ΦΠΑ), με τη συνολική αξία της προμήθειας στα 9.127.645,50 ευρώ.
Συγκεκριμένα η εταιρεία Glassart θα προμηθεύσει 180 οικίσκους, ηΕυρωεμπορική 180 οικίσκους, η ΝΕΟΚΑΤ 50 οικίσκους και η Intrakat 359 οικίσκους.

Για να προχωρήσει, πάντως, η υπογραφή της σύμβασης, οι τέσσερις εταιρείες είχαν την υποχρέωση να υποβάλουν εκ των υστέρων, λόγω της κατεπείγουσας διαδικασίας, τα δικαιολογητικά που απαιτούνται και αναφέρονται στην πρόσκληση στη Διεύθυνση Αποκατάστασης Επιπτώσεων Φυσικών Καταστροφών (ΔΑΕΦΚ) του υπουργείου Υποδομών.
Kι ενώ και με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ οι δουλειές του Σωκράτη πάμε πρίμα ο φίλος και κουμπάρος του Σταύρος Ψυχάρης έχει κάποιες “δυσκολίες προσαρμογής” στα νέα δεδομένα.
Είμαστε σχεδόν βέβαιοι πως ο Σωκράτης θα στηρίξει με κάθε τρόπο τον πάλαι πότε ισχυρό εκδότη τον οποίο σύμφωνα με ρεπορτάζ του “Πρώτου Θέματος” θέλουν να τον πετάξουν από το Mega, τόσο η κυβέρνηση όσο και οι συνεταίροι του.

Στο ίδιο ρεπορτάζ διαβάζουμε ότι στο θαλασσοδανεισμένο Mega μπαίνουν ο Θεοχάρης Φιλιππόπουλος αλλά και ο συνεταίρος του Μπόμπολα στο Stoiximan Μάρης. Δηλαδή ο Μπόμπολας θα είναι μέσα έτσι κι αλλιώς.

Κι ενώ η κυβέρνηση εμφανίζεται να κυνηγά στον Αλαφούζο-ο οποίος μαθαίνουμε ότι έχει προπληρώσει και τις επόμενες 8 μηνιαίες δόσεις των δανείων του-ο Μαρινάκης λέγεται ότι διαθέτει 50 εκατομμύρια ευρώ για να πάρει άδεια και να κάνει κανάλι.
Όπως αντιλαμβάνεσθε οι Έλληνες ολιγάρχες είναι παντός καιρού και κυβερνήσεων.

Πηγή
το είδα
 Το σχετικό ΦΕΚ:  

Tαυτόχρονα...
 
 
 
http://lithosfotos.blogspot.gr/2016/02/1-28.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters