Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016

Ο Έλληνας Αρχηγός της Αεροπορίας «αναχαίτισε» Αμερικανό πτέραρχο με F-16

 

Τις ικανότητες της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας είδε και αξιολόγησε ο Αμερικανός πτέραρχος Frank Gorenc, Διοικητή των Συμμαχικών Αεροπορικών Δυνάμεων του ΝΑΤΟ.


 Μάλιστα έκανε την …αξιολόγηση στον αέρα, όταν “αναχαιτίστηκε” από τον F-16άρη αρχηγό της Πολεμικής μας Αεροπορίας, αντιπτέραρχο Χρήστο Βαϊτση!

Οι δυο πτέραρχοι επιθεώρησαν το κλιμάκιο της 480th Fighter Squadron της USAFE, η οποία έχει μετασταθμεύσει στην 115ΠΜ, στο πλαίσιο συνεκπαίδευσής της με την Πολεμική Αεροπορία.

Και αφού ενημερώθηκαν για τα θέματα της Μονάδας, αποφάσισαν να εκτελέσουν πτήση με F-16.

aero

Πέρασαν πάνω από την Πελοπόννησο, την Αστυπάλαια και την Κρήτη. Ο Έλληνας αρχηγός πέταξε με αεροσκάφος F-16 Block 52+ , ενώ ο Αμερικάνος πτέραρχος και Διοικητής της Διοίκησης Αμερικανικών Αεροπορικών Δυνάμεων Ευρώπης και Αφρικής με F-16M.

Δεν ξέρουμε εάν υπήρξε σχόλιο στο βιβλίο επισκεπτών της Μονάδας. Ωστόσο σίγουρα θα αντιλήφθηκε ότι η Ελλάδα διαθέτει ενεργό και ετοιμοπόλεμο Αρχηγό στην Πολεμική της Αεροπορία.
onalert

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters