Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016

Στα Αρχ@@@ια του Έχει Γραμμένους τους Έλληνες ο Τσίπρας… Στο Λονδίνο για να Σώσει τους Αγαπημένους του Λαθρομεταναστες


ΣΥΡΙΖΑ… Η Τρομακτική Πραγματική ΑΛΗΘΕΙΑ… Μοναδικός Στόχος η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ της Ελλάδας

Όχι πως πέφτουμε από τα σύννεφα, αλλά είναι το λιγότερο προκλητικό την ημέρα που οι Έλληνες απεργούν κόντρα στο νέο Ασφαλιστικό, το οποίο καταστρέφει ότι έχει απομείνει όρθιο, ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας να βρίσκεται στο Λονδίνο για να δώσει μάχη για τους αγαπημένους τους Λαθρομετανάστες….

Ο Αλέξης Τσίπρας θα παρακολουθήσει τα τεκταινόμενα στη χώρα από το Λονδίνο όπου βρίσκεται από χθες το βράδυ προκειμένου να λάβει μέρος στη διεθνή Διάσκεψη Δωρητών «Supporting Syria and the Region».

Στη διάσκεψη αναμένεται να συζητηθούν όλες οι κρίσιμες πτυχές του συριακού δράματος και φυσικά το προσφυγικό, με τη χώρα μας να βρίσκεται στο επίκεντρο των προσφυγικών ροών και αντιμέτωπη με ισχυρές πιέσεις προκειμένου να φυλάξει καλύτερα τα εξωτερικά σύνορα της Ε.Ε..

Πουθενά τα προβλήματα των Ελλήνων Πολιτών… Ο Πρωθυπουργός καίγεται να σώσει την Ευρωπαϊκή Ένωση και τους απανταχού Λάθρο…

Στα υψηλά κλιμάκια της κυβέρνησης, η συμμετοχή της Ελλάδας στη Διάσκεψη θεωρείται ότι «θα αναδείξει και θα επιβεβαιώσει τον κεντρικό ρόλο που έχουμε κατακτήσει, όχι μόνο στο επιχειρησιακό, αλλά και στο πολιτικό σκέλος» της διαχείρισης του προσφυγικού. Τουλάχιστον αυτό, τονίζουν κυβερνητικές πηγές, την ώρα που όλοι γνωρίζουν πως η χώρα μας βρίσκεται στις συμπληγάδες μιας απρόθυμης ΕΕ να εφαρμόσει τις αποφάσεις για ποσοστώσεις στη μετεγκατάσταση προσφύγων και μιας απρόθυμης Άγκυρας να ελέγξει τις προσφυγικές ροές.

Κεντρικό επιχείρημα και βασική θέση της ελληνικής κυβέρνησης στη συζήτηση για τη διαχείριση των προσφυγικών ροών είναι ότι, συνεπής στις υποχρεώσεις της, έχει δρομολογήσει ήδη την ολοκλήρωση των δεσμεύσεών της με επιταχυνόμενους ρυθμούς και ότι έως την επόμενη Σύνοδο των Ευρωπαίων ηγετών θα έχει υλοποιήσει αυτές τις δεσμεύσεις που έχει αναλάβει. Ταυτόχρονα με αυτή τη θέση επισημαίνει ότι από την πλευρά τους και οι εταίροι θα πρέπει να υλοποιήσουν και το δικό τους κομμάτι (τεχνική βοήθεια, επιτάχυνση της μετεγκατάστασης, ενεργοποίηση των συμφωνιών με την Τουρκία).

Ο Τσίπρας φρόντισε πριν αναχωρήσει για το Λονδίνο έσπευσε στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ το απόγευμα της Τρίτης να στείλει μήνυμα τόσο προς το εσωτερικό του κόμματός του όσο και προς την αντιπολίτευση

ότι «η κυβέρνηση πήρε τρεις φορές, μέσα σε λιγότερο από έναν χρόνο, νομιμοποίηση από τον ελληνικό λαό» και ότι ο ελληνικός λαός είναι εκείνος «που μας έδωσε καθαρή εντολή να υλοποιήσουμε τη συμφωνία κρατώντας απαρέγκλιτα τις κόκκινες γραμμές που αφορούν τη προστασία των αδύναμων, την προστασία των πολλών».

Ποιες Κόκκινες γραμμές, ποια προστασία άραγε; Ο Πρωθυπουργός κοροϊδεύει ασύστολα… Τους Έλληνες τους Ρίχνει στην Πυρά… Για τους «καημένους μετανάστες», που αποδεδειγμένα στο σύνολο τους είναι μουσουλμάνοι εισβολείς που θέλουν να επιβάλουν το Ισλάμ στην Ελλάδα, τρέχει να βρει λύσεις…



https://hellasforce.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters