Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2016

Οι αγρότες άρχισαν και καταλήψεις σε Εφορίες -Σε Λαμία, Άρτα και Χανιά [εικόνες]


ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΕΝΤΕΙΝΟΥΝ ΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ 
 
ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΑΓΡΟΤΕΣ, αφήστε τα μπλόκα στους δρόμους και μπλοκάρετε ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΦΟΡΙΕΣ, ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΑΜΕΙΑ, ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΔΕΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΤΕ.
 
ΚΟΨΤΕ ΚΑΘΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΙΣΠΡΑΞΗΣ ΕΣΟΔΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΧΑΡΑΤΣΙΩΝ.
 
Καλλιόπη Σουφλή
 
Εντείνουν τις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες προχωρώντας πλέον και σε καταλήψεις των ΔΟΥ των περιοχών τους.


Μόνο σήμερα οι αγρότες από την Λαμία, την Άρτα και τα Χανιά κατέλαβαν τα γραφεία των ΔΟΥ, ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις προειδοποιούν ότι θα επαναλάβουν τις καταλήψεις.

Λαμία: Κατέλαβαν την μοναδική εφορία του νομού

Σε κατάληψη των γραφείων της ΔΟΥ στη Λαμία προχώρησαν οι αγρότες από το μπλόκο της Ανθήλης, από νωρίς σήμερα το πρωί.


Οι αγρότες πολιόρκησαν την εφορία της Λαμίας που είναι και η μοναδική εφορία στο νομό Φθιώτιδας, δεν επέτρεψαν στους υπαλλήλους να μπουν στο κτίριο και στα γραφεία τους και έτσι έχει παραλύσει κάθε συναλλαγή σήμερα.


Οι αγρότες θα παραμείνουν έως αργά το μεσημέρι, ενώ δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να επαναλάβουν το ίδιο και τις επόμενες μέρες.


Κατέλαβαν την ΔΟΥ και στην Άρτα


Κατάληψη της ΔΟΥ στην Άρτα πραγματοποιούν, από τις 7:30 το πρωί, αγρότες και κτηνοτρόφοι, που έχουν παρατάξει τα τρακτέρ στην παλιά γέφυρα, στην είσοδο της πόλης. Η κατάληψη θα λήξει στις 3 μετά το μεσημέρι όπως αναφέρει η συντονιστική επιτροπή.


Χτες το βράδυ, αντιπροσωπεία πήγε στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου και ζήτησε την υποστήριξη του σώματος στον αγώνα ενάντια στο σχεδιαζόμενο ασφαλιστικό και το φορολογικό.
Το Δημοτικό Συμβούλιο εξέδωσε ομόφωνο ψήφισμα συμπαράστασης και στήριξης στον αγώνα των αγροτών, των επιστημόνων και των ελεύθερων επαγγελματιών.


Στην Άρτα τα τρακτέρ στο Κομπότι και στο μπλόκο στην είσοδο της πόλης θα κλείσουν και σήμερα το δρόμο από τις 7 έως τις 10 το βράδυ.


Ανάλογοι είναι οι αποκλεισμοί δρόμων και στα υπόλοιπα μπλόκα της Ηπείρου, στο λιμάνι εξωτερικού της Ηγουμενίτσας, στον κόμβο του Λούρου και στο 12ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Ιωαννίνων- Κακκαβιάς.


Χανιά: Κάλεσμα για την απεργία της 4ης Φλεβάρη


Σε συμβολική κατάληψη της εισόδου όπου στεγάζονται οι υπηρεσίες της Δημόσιας Οικονομικής Υπηρεσίας και των Διοικητικών Δικαστηρίων στα Χανιά προχώρησαν από νωρίς το πρωί μέλη της ΠΑΣΕΒΕ της ΠΑΣΥ του ΠΑΜΕ και άλλων φορέων που πρόσκεινται στο ΚΚΕ. Η κατάληψη έληξε στις 10:30.


Αίτημα της κινητοποίησης ήταν η απόσυρση της κυβερνητικής πρότασης για το ασφαλιστικό και για το φορολογικό. Στην πρόσοψη αλλά και στην είσοδο του κτιρίου οι συγκεντρωμένοι είχαν αναρτήσει πανό τα οποία απέσυραν μετά το τέλος της κινητοποίησης.


Οι συγκεντρωμένοι μοίραζαν φυλλάδια στους περαστικούς, ενώ το μέλος της γραμματείας του ΠΑΜΕ Φώτης Ρηγανάκος, μιλώντας στους δημοσιογράφους, απηύθυνε κάλεσμα προς όλους να συμμετάσχουν στην απεργία της Πέμπτης, ώστε, όπως είπε, «όλοι μαζί να στείλουμε το μήνυμα και να απαιτήσουμε την απόσυρση των σχεδίων για το ασφαλιστικό και το φορολογικό».


Πηγή φωτο: flashnews.gr

Πηγή
http://attikanea.blogspot.gr/2016/02/blog-post_81.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters