Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2016

Υπεύθυνη για τον Ζίκα η απελευθέρωση των ΓΤ κουνουπιών στη Βραζιλία


 

Ολοένα και περισσότερος κόσμος -επιστήμονες και μη- δείχνουν τα μεταλλαγμένα κουνούπια ως υπεύθυνα για το ξέσπασμα του ιού Ζίκα

Στην πιο ευγενική μορφή καταγγελίας λένε ότι “έτυχε”. Στην πιο… συνωμοσιολογική, λένε ότι “πέτυχε”.
«Τα γενετικά τροποποιημένα έντομα έχουν σχεδιαστεί για να σταματήσουν την εξάπλωση του δάγκειου πυρετού, αλλά οι επικριτές φοβούνται τώρα ότι το πρόγραμμα μπορεί να έχει μια θανατηφόρα συνέπεια», άρθρο της Mirror, που φανερώνει τον προβληματισμό για ένα “πρόγραμμα” που δεν έχει δοκιμαστεί, μπορεί να έχει τραγικές συνέπειες και αφορά στις ευάλωτες ομάδες πληθυσμού – γυναίκες έγκυες και έμβρυα.
Οι εμπειρογνώμονες εξέφρασαν ανησυχίες σχετικά με το πρόγραμμα κατά τη στιγμή της ίδρυσή του, υποστηρίζοντας ότι απαιτούνται περαιτέρω μελέτες σχετικά με τις πιθανές συνέπειες Birth defect: Was the Zika outbreak caused by genetically-modified mosquitoes?
Εδώ και τρία χρόνια, τόσο εμείς όσο κι άλλα αντισυστημικά σάιτ κρούαμε τον κώδωνα του κινδύνου για τις συνέπειες που πολύ πιθανά θα έχει η απελευθέρωση των ΓΤ κουνουπιών “που είναι σχεδιασμένα να στειρώνουν τα άλλα κουνούπια”. Όπως αναφέρει και το theantimedia.org, θα πρέπει να προβληματίσει το γεγονός ότι το ξέσπασμα έγινε ακριβώς σε εκείνη την περιοχή που διεξήχθη το “πρόγραμμα” της βρετανικής εταιρίας Oxitec η οποία μάλιστα έχει και την αναίδεια να θέλει να το επεκτείνει με δεύτερο εκτροφίο!

Οι επιστήμονες “ξέρουν”

Οι επιστόμονες "ξέρουν"! Να το αποτέλεσμα της γνώσης τους και των πειραμάτων τους - ξεράδια!

Οι επιστόμονες “ξέρουν”! Να το αποτέλεσμα της γνώσης τους και των πειραμάτων τους – ξεράδια!

Για το γνωστό κόλπο υποτίμησης της κοινής γνώμης κάνει λόγο το NaturalNews. Αυτοί που μιλάνε κατά των φρικαλεοτήτων της γενετικής, της γενετικής “μόλυνσης” όπως την ονομάζει, είναι… άσχετοι! Οι επιστήμονες “ξέρουν”! Μήπως τελικά ξέρουν περισσότερα απ’ όσο πρέπει; Μήπως ξέρουν πως να μειώσουν έναν παγκόσμιο πληθυσμό καλύπτοντας τα ίχνη τους;
Κι ενόσω οι επιπτώσεις του πειράματος είναι σε εξέλιξη – χαρά για τον ΠΟΥ μόλις που τους τέλειωσε το άλλο “πείραμα” που λεγόταν Έμπολα να έχει να ασχολείται με τον Ζίκα, στη Βρετανία δόθηκε «πράσινο φως» για τη δημιουργία ΓΤ εμβρύων. Από το κακό στο χειρότερο.
Κατά τα άλλα όλοι αυτοί οι “πεφωτισμένοι” το παίζουν δημοκράτες – αντιφασίστες τη στιγμή που αποδεικνύονται λάτρεις της γενετικής χειρότεροι κι από τον Χίτλερ!
Μυστικά βιολογικά όπλα, μυστικά πειράματα, καλλιέργεια και τροποποίηση ιών, τροποποίηση των DNA και πολλά άλλα – δεν χρειάζεται να είσαι ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ, φτάνει απλά να είσαι σώφρων άνθρωπος για να δεις που το πάνε και τι μη αναστρέψιμες απώλειες θα έχει όλο το οικοσύστημα.
Όλα ξεκίνησαν με τον αναιδή ορισμό του Junk DNA το σκουπίδι DNA που ονομάζουν οι λαμπροί φευδοθεοί ερευνητές, όποιο μέρος του DNA δεν κατανοούν, δεν βλέπουν για ποιο λόγο υπάρχει και τι προσφέρει, θεωρώντας ότι αυτό τους δίνει το δικαίωμα να επέμβουν πάνω του. Αυτή είναι η λογική των σκουπίδια-επιστημόνων!
 allnewz

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters