Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016

Με τα χρήματα των Ελλήνων τρώνε και πίνουν οι λαθρομετανάστες! Μένουν νηστικοί οι φαντάροι μας!


Εδώ λοιπόν ισχύει πλήρως η ελληνική παροιμία «εμ και δαρμένος, εμ και κερ@τ@ς..».  Από τον προϋπολογισμό του κράτους πληρώνει η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ τη φιλοξενία (και όχι μόνο συμπληρώνουμε εμείς) των εκατοντάδων χιλιάδων λαθρομεταναστών και προσφύγων, που καθημερινά κατακλύζουν τις ακτές με την Τουρκία!
Μη βιαστείτε να πείτε «τι κάνει η Ε.Ε.» γιατί θα σας πούμε ότι στα κρατικά Ταμεία, έχουν εισρεύσει ήδη...
42 εκατ. Ευρώ, ενώ άλλα 40 βρίσκονται στη διάθεση της κυβέρνησης, με ένα συνολικό προϋπολογισμό που φτάνει τα 400 εκατ. Ευρώ ΜΟΝΟ για σίτιση και διαμονή, όσων αιτούνται άσυλο!
Και όμως η κυβέρνηση, μέχρις ώρας, δεν έχει αγγίξει ούτε σεντς από τα λεφτά αυτά!
Γιατί; Μήπως είμαστε «υπεράνω» χρημάτων όταν πρόκειται για φιλοξενία, ακόμα και με το ζόρι, όπως συμβαίνει με τις στρατιές των λαθρομεταναστών από την υποσαχάρια Αφρική, το Μαγκρεμπ (Μαρόκο, Αλγερία, Λιβύη), το Πακιστάν, κλπ.;
Η απάντηση (όσο και αν φανεί παράξενη) είναι όχι. Η κυβέρνηση δεν είναι «υπεράνω» χρημάτων, αλλά υπεράνω ελέγχων διάθεσης….
Και τι σημαίνει αυτό σε απλά ελληνικά; Απλούστατα, αν απλώσει χέρι να πάρει έστω και 1 ευρώ, θα ακολουθήσει έλεγχος για το που και πώς διατέθηκε, κάτι που –όπως φαίνεται- δεν γουστάρει καθόλου η κυβέρνηση!
Το  θέμα άνοιξε (με πολύ προσοχή και διακριτικότητα είναι γεγονός) ο Υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας, ο οποίος στις πρόσφατες συνεντεύξεις του, άφησε πολλές «μπηχτές» και για τον Υπουργό Άμυνας και κυβερνητικό συνέταιρο, κ. Π. Καμμένο, όσο και γενικότερα για την ασκούμενη πολιτική της κυβέρνησης.
Όταν βέβαια ρωτήθηκε ανοικτά από το «ΒΗΜΑ fm» (Μπ. Παπαναγιώτου- Αρ. Ραβανός) για το θέμα των εξόδων διαβίωσης των μεταναστών, απάντησε αορίστως και γενικώς…
Όμως το θέμα είχε ανοίξει και άρχισε να ψάχνεται ήδη από πολλές πλευρές.
Μένουν νηστικοί οι φαντάροι
Σύμφωνα με πηγές του ελληνικού πενταγώνου, η τροφοδοσία των πάσης φύσεως προσφύγων από τις Ε.Δ, αρχίζει να δημιουργεί προβλήματα στον Προϋπολογισμό τους, καθώς το σχετικό κονδύλι εξανεμίζεται ταχύτατα.
«Και μόνο το γεγονός ότι κάποια στρατόπεδα έχουν υποχρεωθεί χωρίς κανείς να τους ρωτήσει, να μαγειρεύουν καθημερινά τις 5πλασιες (σε κάποιες περιπτώσεις ακόμα και 10πλάσιες) ποσότητες τροφίμων, έχει ξετινάξει κυριολεκτικά τα πενιχρά αποθέματα, ενώ η χωρίς πρόγραμμα άφιξη μεταναστών από την Τουρκία και οι έκτακτες ανάγκες σίτισης που προκύπτουν, περιορίζουν ή ακόμα και στερούν τους φαντάρους μας από φαγητό, σύμφωνα με καταγγελίες που φθάνουν επί καθημερινής βάσεως στο αρχηγείο.
Υπερβολικές χαρακτηρίζει στέλεχος του ΥΕΘΑ τις καταγγελίες αυτές, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι «ακόμα και σε έκτακτες περιπτώσεις, υπάρχει διοικητική μέριμνα, ώστε κανένας στρατιώτης, ναύτης, ή σμηνίτης να μην μείνει χωρίς σίτιση». Η ίδια πηγή ωστόσο, παραδέχεται ότι το φορτίο –ειδικά στη σίτιση- που έχει φορτωθεί ο Ε.Σ στους ώμους του, είναι δυσβάσταχτο και κάτι πρέπει να γίνει και μάλιστα σύντομα.
Ακόμα να πληρωθούν…
Στην πλέον δυσχερή θέση βρίσκονται οι ακριτικές Περιφέρειες του Β. Αιγαίου και της ευρύτερης περιοχής της Θράκης, οι οποίες δέχονται και το μεγαλύτερο φορτίο προσφύγων και λαθρομεταναστών.
Στη Δράμα, το κέντρο υποδοχής προσφύγων, καίτοι είναι δυναμικότητας 700 ατόμων, φιλοξενούν μόλις 100 λόγω ελλείψεως κονδυλίων, ενώ στα νησιά της Περιφέρειας Β. Αιγαίου, οι τοπικοί εστιάτορες δεν προσφέρουν πλέον σίτιση καθώς παραμένουν απλήρωτοι για 9 μήνες, ενώ προοπτική σύντομης εξόφλησης δεν φαίνεται στον ορίζοντα.
Έτσι τα βάρη πέφτουν στις πλάτες του στρατού, ο οποίος όμως μέχρι πότε θα αντέξει αυτό το φορτίο;
Μνημόνιο με ξένα κόλλυβα…
Τα προβλήματα αυτά πάντως, σε τίποτε δεν φαίνεται να ανησυχεί την κυβέρνηση, με εξαίρεση τον Υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής Ι. Μουζάλα ο οποίος δηλώνει συγκρατημένα… απαισιόδοξος για τις εξελίξεις.

Την ώρα λοιπόν που ένας ολόκληρος λαός πεινά και στέκεται στις ουρές για μια σακούλα χόρτα, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ετοιμάζεται να κόψει συντάξεις, επιδόματα αναπήρων και κάθε μορφής πρόνοια, προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες των «υψηλών προσκεκλημένων» της, από τα πέρατα του κόσμου, «εις υγείαν των κορόϊδων» που πίστεψαν ότι ο Τσίπρας θα έφερνε την αλλαγή….     
Χ.Κ.
 
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2016/01/blog-post_920.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters