Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2016

ΑΙΣΧΟΣ ΡΕ! Δεν τον είχε ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΚΑΝΕΙΣ; ΑΛΒΑΝΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ κρυβόταν επί δέκα χρόνια στην Ελλάδα!!!

Ζούσε στη χώρα όπου όλα υπολειτουργούν. Κανονικά και με το νόμο υπολειτουργούν. Ηρθε η ώρα ο 41χρονος Αλβανός να πέσει στα χέρια των ανδρών της Ασφαλείας, που τον εντόπισαν στη Θήβα και τον συνέλαβαν βάσει του Διεθνούς Εντάλματος Σύλληψης .

Σε λίγους μήνες θα συμπλήρωνε δεκαετία από τότε που κατάφερε να το σκάσει από την πατρίδα του, ένας Αλβανός δολοφόνος που είχε καταφέρει να περάσει παράνομα στην Ελλάδα και ζούσε σαν… κύριος παρ’ όλο που δεν είχε άδεια παραμονής, όπως διαβάσαμε σε ειδησιογραφικό πόρταλ.

Όμως, όλα τα καλά τελειώνουν κι έτσι ήρθε η ώρα ο 41χρονος Αλβανός να πέσει στα χέρια των ανδρών της Ασφαλείας, που τον εντόπισαν στη Θήβα και τον συνέλαβαν βάσει του Διεθνούς Εντάλματος Σύλληψης που είχε εκδοθεί από τις 6 Απριλίου του 2006 από τις αλβανικές αρχές! Ο 41χρονος είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη 25 ετών για ένοπλη ληστεία και ανθρωποκτονία, αλλά κατηγορείται και στη χώρα μας για υφαρπαγή ψευδούς βεβαίωσης με την οποία εξασφάλιζε την παραμονή του.

*** Ένταλμα σύλληψης, αλλά των ελληνικών αρχών, εκκρεμούσε και σε βάρος ενός 22χρονου Αλβανού που συνελήφθη στη Ζάκυνθο από αστυνομικούς της τοπικής Ασφαλείας. Το είχε εκδώσει ο ανακριτής Πλημμελειοδικών Ζακύνθου σε βάρος του νεαρού αλλοδαπού, που κατηγορείται για απόπειρα ληστείας κατά συναυτουργία και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα για να εκτελεστεί το ένταλμα.makeleio.gr
http://pisoapothnkoyrtina.blogspot.gr/2016/01/1.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters