Σάββατο, 12 Δεκεμβρίου 2015

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΘΑΛΑΣΣΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

Σύμφωνα με την επιστήμη όλα είναι ενέργεια, και κολυμπάμε μέσα σε μια θάλασσα ενέργειας από φως στην πιο αποκαλυπτική της αποκωδικοποίηση της αλήθειας. Θα προσθέσω και σκοτάδι μαζί, ως όλες τις αρνητικές ενέργειες οι οποίες μας επιφέρουν τις αρνητικές και θετικές σκέψεις, τις αρνητικές και θετικές αισθήσεις.

Μια θάλασσα ενέργειας από φως και σκοτάδι ως πληροφορία, διότι δίχως Νου δεν είναι δυνατόν να αντιληφθεί κανένα έμβιο ον την ζωή, άρα χρειάζεται απαραίτητα ένας Νους, και βέβαια το σώμα είναι αυτό που μέσα από τις  αισθήσεις θα του επιφέρουν την αλήθεια που αντιλαμβάνεται ο Νους μέσα στον χώρο που κινείται.

Το σώμα και ο Νους πρέπει να έχει την ίδια σύσταση με την ενέργεια, ειδάλλως δεν δύναται τίποτα απολύτως να αντιληφθεί.
Είναι σαν να υπάρχει μια μπάντα συχνοτήτων στα FM και αντιστοιχίστε  αυτή την μπάντα ως μια θάλασσα ενέργειας, όπου προβάλλονται διάφορες πραγματικότητες, σταθμοί, κι εμείς χρειαζόμαστε τον ανάλογο δέκτη "σώμα" για να ακούσουμε, όπως και να αλλάξουμε σώμα-δέκτη όταν για παράδειγμα θέλουμε να ζήσουμε και δούμε την πραγματικότητα που εκδηλώνεται στην τηλεόραση, και το συμπέρασμα είναι πως ζωή και αλήθεια πρέπει να ονομάσουμε την πληροφορία που υπάρχει στον χώρο την ενεργειακή θάλασσα, που αποκωδικοποιεί και βλέπει το κάθε "σώμα" δέκτης.

Φανταστείτε τώρα μέσα σε αυτά τα σώματα "δέκτες" να βρίσκεται εγκλωβισμένος ο Αληθινός Νους και όχι το είδωλο του!
Θα γίνει ένα με το είδωλο!!


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters