Σάββατο, 12 Δεκεμβρίου 2015

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΘΑΛΑΣΣΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

Σύμφωνα με την επιστήμη όλα είναι ενέργεια, και κολυμπάμε μέσα σε μια θάλασσα ενέργειας από φως στην πιο αποκαλυπτική της αποκωδικοποίηση της αλήθειας. Θα προσθέσω και σκοτάδι μαζί, ως όλες τις αρνητικές ενέργειες οι οποίες μας επιφέρουν τις αρνητικές και θετικές σκέψεις, τις αρνητικές και θετικές αισθήσεις.

Μια θάλασσα ενέργειας από φως και σκοτάδι ως πληροφορία, διότι δίχως Νου δεν είναι δυνατόν να αντιληφθεί κανένα έμβιο ον την ζωή, άρα χρειάζεται απαραίτητα ένας Νους, και βέβαια το σώμα είναι αυτό που μέσα από τις  αισθήσεις θα του επιφέρουν την αλήθεια που αντιλαμβάνεται ο Νους μέσα στον χώρο που κινείται.

Το σώμα και ο Νους πρέπει να έχει την ίδια σύσταση με την ενέργεια, ειδάλλως δεν δύναται τίποτα απολύτως να αντιληφθεί.
Είναι σαν να υπάρχει μια μπάντα συχνοτήτων στα FM και αντιστοιχίστε  αυτή την μπάντα ως μια θάλασσα ενέργειας, όπου προβάλλονται διάφορες πραγματικότητες, σταθμοί, κι εμείς χρειαζόμαστε τον ανάλογο δέκτη "σώμα" για να ακούσουμε, όπως και να αλλάξουμε σώμα-δέκτη όταν για παράδειγμα θέλουμε να ζήσουμε και δούμε την πραγματικότητα που εκδηλώνεται στην τηλεόραση, και το συμπέρασμα είναι πως ζωή και αλήθεια πρέπει να ονομάσουμε την πληροφορία που υπάρχει στον χώρο την ενεργειακή θάλασσα, που αποκωδικοποιεί και βλέπει το κάθε "σώμα" δέκτης.

Φανταστείτε τώρα μέσα σε αυτά τα σώματα "δέκτες" να βρίσκεται εγκλωβισμένος ο Αληθινός Νους και όχι το είδωλο του!
Θα γίνει ένα με το είδωλο!!


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

50000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΗΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ. ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΑΠΥΡΗ ΓΝΩΣΗ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΕ ΝΑ ΕΝΘΥΜΗΘΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ!!!
ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟ ΣΕΒΑΣΜΟ!!!
https://www.aitherikigrafi.gr/keimena

ΑΡΤΕΜΙΟΣ ΣΩΡΡΑΣ : ΕΓΩ ΣΕ ΧΕΛΩΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΩ

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters