Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015

Χαρίζουν τη ΔΕΗ στους τοκογλύφους...

Όπως έκαναν με τον ΟΤΕ ...έτσι και με τη στρατηγικής σημασίας Δημόσια Εταιρία Ηλεκτρισμού ...ξεκινούν το ξεπούλημα αρχικά του 49% για να ακολουθήσει και το υπόλοιπο λίγο αργότερα και μακριά από τα φώτα της Δημοσιότητας. 

Παραδίδουν στους ξένους κερδοσκόπους τη διανομή του ηλεκτρικού ρεύματος, δηλαδή τα τεράστια δίκτυα παροχής ρεύματος ακόμα και στην τελευταία καλύβα επί Ελληνικού Εδάφους. Τα δίνουν στους ξένους αφού φρόντισαν να φτωχοποιήσουν τους Έλληνες ώστε να μην μπορούν να συμμετέχουν στην ιδιωτικοποίηση.
Δίκτυα διανομής ρεύματος που πληρώσαμε με αίμα και που είναι πρακτικά αδύνατο να κατασκευάσει οποιαδήποτε ιδιωτική εταιρία όσο μεγάλη κι αν είναι θα ξεπουληθούν για πενταροδεκάρες ...με εντολή των δανειστών δήθεν.
Σ' αυτά τα ανυπολόγιστης αξίας έτοιμα δίκτυα θα
γίνει μία γελοία αποτίμηση της αξίας τους, προκειμένου να τα βάλουν στο χέρι τα γνωστά σιωνιστικά fund που βρίσκονται πίσω από τους γενίτσαρους της κυβέρνησης.

Οι πολιτικοί θα πάρουν τα δωράκια τους, εμείς θα πληρώνουμε ενοίκιο στα δίκτυα που φτιάξαμε με αίμα και οι επικυρίαρχοι θα βγάζουν λεφτά με μηδενικό ρίσκο ...ελέγχοντας πρακτικά το ποιος θα έχει φως και θέρμανση και ρεύμα για τη δουλειά του.
Από την εποχή που ο Μητσοτάκης ξεπούλησε άρον-άρον την ΑΓΕΤ Ηρακλής χωρίς να το επιβάλλει κάποια Τρόϊκα ...μέχρι και σήμερα ...η ατζέντα εφαρμόζεται ευλαβικά από όλους τους γενίτσαρους που μας κυβέρνησαν και μας κυβερνούν. Ιδιωτικοποίηση των πάντων...
Αυτά μαθαίνουν στα σχολεία των Rothschild... Το ξεπούλημα του Δημοσίου Πλούτου έμαθαν να το θεωρούν αναγκαίο για το «καλό» της Οικονομίας... δηλαδή της Νέας Τάξης.

Η ύδρευση της Θεσσαλονίκης στα χέρια Ισραηλινών, η ύδρευση της Αθήνας στα χέρια του περιούσιου Paulson, ο ΟΠΑΠ στα χέρια του περιούσιου Ziegler και τώρα η σειρά της ΔΕΗ.
Κι όταν ένας λαός δεν ελέγχει το νόμισμά του, τις τράπεζές του, δεν ελέγχει το νερό που πίνει, ούτε το φως στα σπίτια του, δεν ελέγχει καν τις καταθέσεις του και δεν ελέγχει ούτε καν αυτούς που τον κυβερνούν ...καταλαβαίνετε ότι δεν είναι πλέον λαός αλλά μερικά εκατομμύρια καλά ελεγχόμενων και χαζοχαρούμενων δούλων.



το είδα
http://oimaskespeftoun.blogspot.gr/2015/12/blog-post_81.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters