Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2015

ΘΑ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΕΤΕ! Δείτε το κήρυγμα ΜΙΣΟΥΣ Ιμάμη στα Μέγαρα(;): "ΣΦΑΧΤΕ ΤΟΥΣ ΑΠΙΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ"! (Βίντεο)

 
Πιστευετε ότι ήταν ο μόνος; Το ίδιο το κοράνι ζητά από τούς πιστούς του ΝΑ ΤΟ ΜΕΤΑΔΩΣΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΑ!...

Είναι θρησκεία βίας & απόλυτου φασισμού πού όλους τούς άλλους τούς ονομάζει απίστους πρός σφαγήν. Μετά το βίντεο απόσπασμα επιστολής τού μητροπολίτη Πιεραιώς.

Δείτε το ανατριχιστικό ρεπορτάζ με την δράση του Ιμάμη στα Μέγαρα και το εμετικό του κήρυγμα:”Σηκώστε το σπαθί εναντίον των άπιστων” Σύμφωνε με το ρεπορτάζ: Ιμάμης στο πακιστανικό σουνιτικό τζαμί Ταρίκ των Μεγάρων, (ένας από τους 200 που υπάρχουν στην Αθήνα), τον Νοέμβριο του 2014 έκανε το αυτονόητο για την θρησκεία του, προχώρησε σε ένα «κήρυγμα μίσους ενάντια σε άλλους μουσουλμάνους και κυρίως χριστιανούς», στο τζαμί του Αιγάλεω!!! Κατά τη διάρκεια του κηρύγματος αποκάλεσε άλλους μουσουλμάνους και χριστιανούς «απίστους» και ζήτησε από τους (αληθινούς) πιστούς να «σηκώσουν το σπαθί εναντίον τους». Άνθρωποι που είχαν παρακολουθήσει το κήρυγμα του ιμάμη είπαν πως δεν είναι ο μόνος που χρησιμοποιούσε με ευκολία τον όρο «τζιχάντ», ούτε ήταν ο μόνος που παρότρυνε τους λίγους πιστούς του να τιμωρήσουν τους απίστους!!! Δείτε το βίντεο:


<<Όλοι όμως οι παραπάνω θέλουν να αποσιωπούν ο καθένας για τους δικούς του λόγους ότι το Ισλάμ είναι η μοναδική θρησκεία στον κόσμο που στοχοποιεί εγκληματικά την άρνησί της, που επιβάλλεται με την βία και με το έγκλημα, που δεν αναγνωρίζει την αυτεξούσια και ελευθέρα βούλησι των προσώπων και που πέραν της ιστορικής έχει και «θεολογική» ερμηνεία για τους αποκεφαλισμούς. Είναι ενδεικτικό ότι το γνωστό Αλ-Αζχάρ, μία από τις ύπατες αρχές του σουνιτικού Ισλάμ στην Αίγυπτο χαρακτήρισε την καρατόμηση των 21 Αιγυπτίων κοπτών απλώς ως μία «βάρβαρη» πράξη χωρίς βεβαίως να αποδοκιμάσει τα «ιερά κίνητρα», των εκτελεστών που εδράζονται στο Ισλαμικό κοσμοείδωλο. Η έννοια «τζιχάντ» αναφέρεται στο Κοράνι, άποτελεί πυλώνα του, διότι θεωρεί ότι οι μουσουλμάνοι έχουν καθήκον να μεταδώσουν την μουσουλμανικήν πίστη στους «απίστους» με την βία. Πηγάζει από το γεγονός ότι το Ισλάμ χωρίζει τον κόσμο στον οίκο του Ισλάμ και στον οίκο του πολέμου, διαχρονικά και συνοδεύεται από την φράση «Φι σαμπίλ Αλλάχ» που σημαίνει «για τον δρόμο του θεού».

Η ιστορική τεκμηρίωση του αποκεφαλισμού παραπέμπει στην καρατόμηση από τον Άραβα έμπορο Μωάμεθ «Muhammad», της φυλής των Quraish, τον δήθεν προφήτη, που συνεζεύχθη κατ’ εντολήν του «θεού», σαν εβδόμη σύζυγον του, την γυναίκα του θετού γιού του, Ζαΐντ και σαν εννάτη, την επταετή κορασίδα Άισα, επτακοσίων μελών της εβραικής φυλής Μπανού-Κουρέις στην Μεδίνα τους οποίους θεώρησε ως συνωμότες, και συνεπώς εφόσον η δήθεν σφραγίδα των Προφητών τοιουτοτρόπως αντιμετώπισε τους εχθρούς του και οι πιστοί του σήμερα μπορούν να το επαναλάβουν, εφόσον η ζωή του αποτελεί ουσιαστικό μέρος της θρησκευτικής τους παραδοχής. Γιά το Ισλάμ τόσο η ιστορική παράδοση των πρώτων αιώνων διάδοσης του (7ος-8ος αι.) όσο και οι εντολές (Σούρες) του Κορανίου, αποτελούν την πιο γνήσια εκδοχή της θρησκείας και εκλαμβάνονται με απόλυτο και απαρέγκλιτο τρόπο.

«Θεολογικώς» στο Κοράνι που «ενσωματώνει» την αποκάλυψι του «Θεού», σαν δήθεν «αιώνιο και αδημιούργητο, ανέκαθεν υπάρχον μετά του Θεού ως αιώνιος φανέρωσις της θείας θελήσεως» δίδονται οι εντολές του αποκεφαλισμού των «απίστων». Στο κεφ. 8 του Κορανίου, στ. 12 εξαγγέλλεται «θα εκτοξεύσω τον τρόμο στις καρδιές των απίστων. Αφαιρέστε τους τα κεφάλια και έπειτα αφαιρέστε τους τα δάκτυλα.». Στο κεφ. 47, στ. 3, δίδεται η δήθεν θεική εντολή «στην σύγκρουσι με τους απίστους στο πεδίο της μάχης ξεριζώστε τους τα κεφάλια μέχρι να τα τσακίσετε πλήρως.» και στο στ. 4 «όταν συναντάτε τους απίστους φονεύετε και κατασφάζετε, συγκρατούντες στερεά τα δεσμά», στο δε κεφ. 8, στ. 17, οι δήμιοι του Ισλάμ αναφέρονται ως οι εκπρόσωποι του δολοφόνου «Θεού», με την διαβεβαίωση «δεν φονεύετε εσείς αυτούς αλλά ο Θεός. Όταν ακοντίζεις δεν είσαι εσύ που ακοντίζεις, είναι αυτός ο Θεός για να δοκιμάσει τους πιστούς διά λαμπράς δοκιμασίας. Ο Κύριος ακούει και γνωρίζει τα πάντα» και στο στ. 40, θεμελιώνεται ο διά μέσου των αιώνων θρησκευτικός φασισμός, ολοκληρωτισμός και η ωμή βία του Ισλάμ με τη σούρα «Πολεμείτε αυτούς μέχρις ότου δεν θα υπάρχει άλλη θρησκεία παρά του μόνου Θεού».

Σήμερα στις Ισλαμικές χώρες, ο θρησκευτικός νόμος Σαρία χρησιμοποιείται σαν βάση νομιμοποίησης του αποκεφαλισμού τόσο από τα επίσημα κράτη όσον και από τους πιστούς του Ισλάμ. Στην Σαουδική Αραβία τα τελευταία 20 χρόνια έχουν αποκεφαλισθή περί τα 2.000 άτομα δημόσια με τα πλήθη να παρακολουθούν το φρικτό θέαμα, και να επευφημούν και να χειροκροτούν.>>



  Κατηγορίες   Πηγές
http://www.eleysis-ellinwn.gr/el/articles/islam/tha-anatrixiasete-deite-to-kirugma-misoys-imami-sta-megara-sfaxte-toys-apistoys-ellines-binteo.html 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters