Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2015

Έκτακτο: Μακελειό στο Σαν Μπερναντίνο - Τουλάχιστον 20 νεκροί από πυροβολισμούς

Σύμφωνα με τα διεθνή Μέσα, τουλάχιστον 20 άτομα έχουν πυροβοληθεί στο San Bernardino κοντά σε γήπεδο γκολφ
Συναγερμός έχει σημάνει στην πόλη San Bernardino της Καλιφόρνιας, όταν τουλάχιστον ένας ένοπλος άρχισε να πυροβολεί αδιακρίτως κοντά σε γήπεδο γκολφ.
Προς το παρόν ο αριθμός των θυμάτων και τραυματιών είναι συγκεχυμένος, με τα διεθνή Μέσα να κάνουν λόγο για 20 νεκρούς.
fsafasf 

Το τοπικό Fox Tv αναφέρει ότι τα θύματα είναι δώδεκα και οι πυροβολισμοί έλαβαν χώρα σε ένα κτήριο κοντά σε γήπεδο γκολφ, το οποίο βρίσκεται αυτή την ώρα περικυκλωμένο από ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας.
Η αστυνομία της πόλης επιβεβαίωσε ότι οι ύποπτοι είναι τρεις.
Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν στο Fox News ότι ένας από τους ενόπλους εισέβαλε στο κτήριο καμουφλαρισμένος και άρχισε να πυροβολεί προς όλες τις κατευθύνσεις.



Εδώ σημειώθηκε η επίθεση:
san bernanduni
asthenofora california copy
asthenofora california 2
asthenofora california 3
newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters