Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015

Nov 4 ΠΑΡΑΔΩΣΑΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΤΟΥΣ ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ, ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ .....


ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΜΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΔΕΚΑΝΕΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΕΙ ΟΛΟΥΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΞΕΡΟΝΗΣΙ ΓΤΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΟΓΝΩΣΙΑ.

ΠΑΡΑΔΩΣΑΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΤΟΥΣ ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ, ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ, ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ . ΓΙΑΥΤΟ ΦΘΑΣΑΜΕ ΣΤΟ ΧΑΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΜΗ. ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΑΠΙΛΑ ΚΑΙ ΒΡΩΜΑ , ΑΡΙΣΤΕΡΟΔΕΞΙΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ , ΠΟΤΑΜΙΣΙΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΠΑΣΟΚΟΙ ΚΑΙ ΑΝΕΛ-ΛΗΝΙΣΤΟΙ ΤΟΥ ΘΛΙΒΕΡΟΥ ΠΑΝΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ.

ΑΥΤΕΣ ΠΑΝΟ ΝΑ ΤΙΣ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ  . ΕΚΕΙ  ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΕΙ ΜΕΛΑΝΙ ΓΙΑΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΚΕΙ ΤΑ ΕΓΡΑΨΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΕΣΒΗΣΑΝ ΤΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ.

ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΛΗΦΘΗΚΑΜΕ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΓΩΝΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟΝ.

ΤΑ ΒΡΩΜΟΣΚΥΛΑ ΤΗΣ ΤΣΙΠΡΟΠΑΡΕΑΣ ΜΑΓΑΡΙΣΑΝ ΤΑ ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΟΣΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ. ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΣΤΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ  ΣΥΝΟΜΩΣΙΑΣ  

ΑΜΦΙΚΤΥΩΝ  



Το άλλο με το Φίλη και τους Πόντιους που δεν έπαθαν δα και μεγάλο κακό από τους Τούρκους το άκουσες φίλε μου; (κάτι σαν συνωστισμό δηλαδή....)

 

ΤΑ ΜΑΘΑΤΕ ;
ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΤΟ ΚΚΕεσ .
Ασχετοι γιά όλα τά θέματα. Φοιτητικά χρόνια ; Θά τό λέω συνεχώς :Μόνο γκομενίτσες & ταβέρνες . Ασχετοι παντελώς.
Εδώ , ο πρωθυπουργός δέν ήξερε άν το Αιγαίο έχει σύνορα ...προφανώς αυτό πού σίγουρα γνώριζε είναι ότι τό Αιγαίο ανήκει στά ψάρια του !
Αν γνώριζαν οι καημένοι οι νεοΡωμηοί ποιοί κυβερνάνε !
Kαλέ οι ΑΝΕΛ τι κάνουν ; Είναι καλά στήν υγεία τους ;
ΟΙ κόκκινες γραμμές τού Πάνου ;
Οι δημοκράτες τού ΚΚΕεξ επίσης τί κάνουν ;
Aυτοί είχαν ταχθεί κατά τής Ελληνικής ιμπεριαλιστικής εκστρατείας τό 1922 & χάρηκαν με τήν καταστροφή τών Ελλήνων στήν Μ.Ασία.
Είχαν ταχθεί υπέρ τής ανεξάρτητης Μακεδονίας & Θράκης.
Αυτούς να βάλλουμε τήν επόμενη φορά νά κυβερνήσουν.
Θέλω υπουργό παιδείας τήν Λιάνα Κανέλλη διότι είχε πεί ότι καλά έκαναν & εσφάγισαν χιλιάδες Ελληνες ,τότε με τήν επανάσταση τών μπολσεβίκων τό 1917,διότι τάχθησαν υπέρ τών αντεπαναστατών μενσεβίκων. Πόσα λουλουδομπούμπουκα έχουμε στήν βουλή , όλοι οι Ελληναράδες !
Αλήθεια ,....γιατί ο Κασιδιάρης χαστούκισε μόνο τήν Κανέλλη ;
4 χρόνια στήν βουλή η Χρυσή Αυγή & μόνο ένα χαστούκι & αυτό εκτός βουλής , τι κρίμα ! 



http://amphiktyon.blogspot.gr/2015/11/blog-post_76.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters