Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015

Συμπλοκές στο κέντρο της Αθήνας μεταξύ Κροατών, Σέρβων και Ελλήνων

Το σενάριο... τρόμου φαίνεται πως μπήκε σε εφαρμογή τη Δευτέρα, όταν δύο οπαδοί της κροατικής ομάδας δέχθηκαν επίθεση μέσα σε ταξί, ενώ μετά από έλεγχο της Αστυνομία στα Τέμπη συνελήφθησαν 41 Σέρβοι και Βόσνιοι οπαδοί του Ερυθρού Αστέρα που ταξίδευαν με προορισμό την Αθήνα. Αυτά ήταν μόνο η αρχή, αφού το βράδυ της Τρίτης -λίγο μετά τις 8- πάνω από 500 άτομα, Έλληνες και Σέρβοι, συγκεντρώθηκαν στο Μοναστηράκι και ξεκίνησαν μια πορεία φορώντας full face κουκούλες και κρατώντας καδρόνια. Τα συγκεκριμένα "καλόπαιδα" ανέβηκαν μέσω της Ερμού προς Σύνταγμα, αλλά η πορεία τους σταμάτησε τελικά στην πλατεία Συντάγματος, όπου “αναχαιτίστηκαν” από δύο διμοιρίες των ΜΑΤ. Οι αστυνομικές δυνάμεις τους οδήγησαν πάλι προς το Μοναστηράκι και αφού έκλεισαν οι γύρω δρόμοι προσωρινά, τους έβαλαν και πάλι στο τρένο προς Πειραιά. Άξιο αναφοράς πως ο λογαριασμός “It's an ultra life”, ο οποίος ασχολείται με τις δράσεις οργανωμένων οπαδών στην Ευρώπη, ανέβασε φωτογραφία και βίντεο στα οποία αναφέρεται πως Έλληνες και Σέρβοι οπαδοί ψάχνουν Κροάτες και φίλους του Παναθηναϊκού (της Θύρας 13) στην Αθήνα.

- See more at: defencenet
http://greeknation.blogspot.gr/2015/11/blog-post_61.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters