Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

Χημικά & HAARP σε όλη την Ελλάδα – Στόχος το νευρικό σύστημα εκτός από τον καιρό

http://nea.allnewz.gr/wp-content/uploads/2015/11/%CE%A7%CE%B7%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CE%AC-HAARP-%CF%83%CE%B5-%CF%8C%CE%BB%CE%B7-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1.jpg
Ένα ακόμα Σαββατοκύριακο με χημικά στους ουρανούς και το HAARP να δουλεύει στο φουλ!

Κάποιοι κρίνουν ότι δεν πρέπει ο κόσμος να ξεκουράζεται τα Σαββατοκύριακα και το μηχανάκι δουλεύει ασταμάτητα. Οι εξελίξεις και τα γεγονότα ραγδαία στην Ελλάδα και σε όλον τον κόσμο. Ανεβάζουν σταδιακά το βόλιουμ ώστε αν γίνουν σοβαρά γεγονότα το νευρικό μας σύστημα να τα έχει ήδη παίξει.

Μπορεί για κάποιους να μοιάζει με έργο επιστημονικής φαντασίας όλο αυτό, αλλά τα έργα και τα βιβλία δεν δημιουργήθηκαν από παρθενογένεση. Κάποιοι είχαν πληροφορίες εκ των έσω, άλλοι πάλι… εκ των άνω! Πείτε το ένστικτο, προαίσθηση, προφητεία – είναι αυτό που κάνει κάποιους ανθρώπους ξεχωριστούς.

Η Shri Mataji, η μοναδική δασκάλα του γιόγκα που για τη διδασκαλία της δεν ζήτησε ποτέ κανένα αντάλλαγμα, η μοναδική που έδινε αυτοπραγμάτωση -κάτι που δεν κάνουν οι άλλοι λογάδες- μας το είχε πει από τα τέλη της δεκαετίας του ’80, αλλά ποιος καταλάβαινε τότε τι εννοούσε ακριβώς:
http://nea.allnewz.gr/wp-content/uploads/2015/05/%CE%BA%CF%89%CE%BD%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B7-1989.001.jpg

Εκείνη ήξερε. Ο διπλωμάτης σύζυγός της μπαινόβγαινε στον ΟΗΕ το ίδιο κι εκείνη μαζί του. Τελικά δολοφονήθηκε για το έργο της, από χέρια “δικών” της ανθρώπων.

Και πόσο μακριά είναι τα λεγόμενα της από τα λεγόμενα του Μπρεζίνσκι; Αυτός δεν έκανε πρόβλεψη, απλά έλεγε τι ετοιμάζουν:
http://nea.allnewz.gr/wp-content/uploads/2015/05/Between-Two-Ages-3.jpg
Το είπε τη δεκαετία του ’70 και το HAARP άρχισε να λειτουργεί το 1992, τρία χρόνια μετά την προειδοποίηση της Shri Mataji.

Τώρα το λεπτό νευρικό σύστημα μας δέχεται πυρά ακτινοβολίας, ενώ από την άλλη, οι Νεοταξίτες – Νεοεποχίτες διοργανώνουν μαζικούς διαλογισμούς με περίεργες τεχνικές για να καταγράψουν το συλλογικό συνειδητό – θα γράψουμε σύντομα γι’ αυτό. Γενικά όπου βλέπετε κάλεσμα για τέτοιες ομαδικές χαρούλες μείνετε μακριά!

Στο παρακάτω βίντεο φαίνονται τα ιριδίζοντα χημικά και τα κατσαρά σύννεφα από τα μικροκύματα. Κάπως έτσι και το υγρό στοιχείο στο σώμα σας και… είναι πολύ!





nea.allnewz.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters