Κυριακή, 22 Νοεμβρίου 2015

Ελληνας ο νικητής στον Μαραθώνιο του Σινικού Τείχους


Νικητής σε έναν ξεχωριστό Μαραθώνιο στην Κίνα στέφθηκε ένας Ελληνας δρομέας ο Δημήτρης Θεοδωρακάκος το Σάββατο. Το ξεχωριστό σε αυτόν τον Μαραθώνιο, δεν είναι η απόσταση, η οποία είναι η κλασσική (42.195 μέτρα) αλλά τα... εμπόδια, καθώς ο διαγωνισμός έγινε στο Σινικό Τείχος, με τους αθλητές να καλούνται να ανέβουν περίπου 2.000 σκαλοπάτια.

Στην πρωτότυπη αυτή διαδρομή, ο Δημήτρης Θεοδωράκος τερμάτισε σε 3 ώρες και 9 λεπτά, χρόνος που αποτελεί ρεκόρ για τον διαγωνισμό. Οι συμμετέχοντες, ξεκίνησαν από ένα χωριό δύο ώρες έξω από το Πεκίνο και στο 35ο χιλιόμετρο καλούνται να ανέβουν 2.000 σκαλιά, αναφέρουν Τα Νέα.
Ο Θεοδωρακάκος που μαζί με τους συναθλητές του στη Salomon, Τζόναθαν Γουάιατ και Χόρχε Μαραβίγια κατέκτησαν την πρώτη θέση, βρέθηκε σε καταπληκτική μέρα και έτρεξε τον αγώνα σε πολύ άνετο ρυθμό αφού δεν υπήρχε έντονος συναγωνισμός. Στον ιδιαίτερο αυτό αγώνα που γίνεται από το 1999 έλαβαν μέρος πάνω 2.000 δρομείς από όλο τον κόσμο, αναφέρει το runnermagazine.

 (εικόνα: Ντόναλντ ΜακΦάιηλ)


(εικόνα: runnermagazine)

Πηγή: iefimerida.gr ,  ellaniapili
...
- See more at: http://www.diadrastika.com/2015/11/ellinas-nikitis-sto-marathonio-sinikou-teixous.html#sthash.vsihyKz0.dpuf
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters