Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015

Κυνηγούν άνδρα ζωσμένο με εκρηκτικά στις Βρυξέλλες

Κυνηγούν άνδρα ζωσμένο με εκρηκτικά στις Βρυξέλλες
Βρυξέλλες πόλη φάντασμα. Με το επίπεδο του συναγερμού να βρίσκεται στο ύψιστο επίπεδο, με τους σταθμούς του Μετρό κλειστούς, τις συγκοινωνίες να υπολειτουργούν, τα Μουσεία, τα θέατρα, τους κινηματογράφους και τα περισσότερα εστιατόρια να έχουν κλειστές τις πόρτες τους, η πρωτεύουσα του Βελγίου δίνει και σήμερα την εικόνα μίας έρημης πόλης.
Σύμφωνα με τα βελγικά μέσα ενημέρωσης η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό με στόχο τον εντοπισμό τουλάχιστον δύο προσώπων εκ των οποίων το ένα φέρεται να είναι ζωσμένο με εκρηκτικά. Δημοσιεύματα κάνουν λόγο για πολυπληθέστερη ομάδα ατόμων που προετοίμαζαν τρομοκρατική επίθεση στις Βρυξέλλες ανάλογη με αυτή που έγινε στις 13 Νοεμβρίου στο Παρίσι.
Το συμβούλιο εθνικής ασφάλειας του Βελγίου αναμένεται να συνεδριάσει σήμερα το απόγευμα με αντικείμενο την παράταση ή μη των μέτρων ασφαλείας που υιοθέτησε χθες. Σε κάθε οικοδομικό τετράγωνο του κέντρου των Βρυξελλών υπάρχουν κοινές περιπολίες ανδρών της αστυνομίας και του στρατού. Οι υπάλληλοι των θεσμικών οργάνων της ΕΕ έλαβαν στα κινητά τηλεφωνά τους μηνύματα από τις κοινοτικές υπηρεσίες ασφάλειας που αφορούσαν τα μέτρα επαγρύπνησης των προσεχών ημερών.
Η οικονομική ζωή στο κέντρο της πόλης έχει αδρανήσει εντελώς και όλοι αναρωτιούνται τι θα συμβεί αύριο Δευτέρα. Το ενδεχόμενο παράτασης των μέτρων, πρωτίστως δε το κλείσιμο των σταθμών του Μετρό ανησυχεί όλους τους επιχειρηματίες του κέντρου με εξαίρεση τους ταξιτζήδες που αυτό το Σαββατοκύριακο είναι δυσεύρετοι στην περιοχή των Βρυξελλων.

newpost
http://greeknation.blogspot.gr/2015/11/blog-post_284.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters