Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2015

ΕΛΛΗΝΑΣ VS ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ !!! ΣΩΡΡΑΣ VS ΣΟΡΟΣ ΚΑΙ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ !!!

ΕΛΛΗΝΑΣ VS ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ
Μαιρη Ε.Γ  ΕΛΛΗΝΑΣ VS ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ !!!!!!!!!
ΣΩΡΡΑΣ VS ΣΟΡΟΣ ΚΑΙ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ !!!!!!!
Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΣΟΡΟΣ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΤΑΜΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΙΚΟΔΟΜΗΣΗ ΣΠΙΤΙΩΝ ΓΙΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!!! ( ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΙΝΕΤΕ ΑΣΤΕΓΟΙ ΚΑΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΚΑΙ ΨΟΦΗΣΤΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΣΑΝ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ )
Την ιδρυση ταμειου με στοχο την οικοδομηση σπιτιων αλληλεγγυης για τους προσφυγες και τους μεταναστες στην ΕΛΛΑΔΑ ανακοινωσε ο διασημος χρηματιστης Τζωρτζ Σορος μιλωντας σε διεθνες φορουμ για το μελλον της Ευρωπης. Το ταμειο στο οποιο κατεθεσε ηδη ο ιδιος σεβαστο χρηματικο ποσο, εχει την εδρα του στη Σουηδια με πρωτοστατη το ιδρυμα Ραουλ Βαλενμπεργ. Ενδιαφερον για συμμετοχη εχουν εκδηλωσει πολλες προσωπικοτητες και οργανωσεις στην Νορβηγια. »ο στοχος μου ειναι διπλος» δηλωσε ο κ. Σορος. <πρωτον να δειξουν οι Ευρωπαιοι αλληλεγγυη προς τους Ελληνες ( ΝΑ ΜΑΣ ΛΥΠΗΘΟΥΝ ΔΗΛΑΔΗ…. ΣΑΝ ΣΚΛΑΒΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ) και δευτερον να δειξουν οι Ελληνες αλληλεγγυη προς τους ξενους ( ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΔΗΛΑΔΗ… ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΤΣΑΚ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ )
ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ…… Η ΕΛΛΑΔΑ << ειναι αιχμαλωτη του Συμφωνου του Δουβλινου 2 που δεν επιτρεπει σε ξενους που μπηκαν σε αυτη να μεταβουν σε αλλες Ευρωπαικες χωρες !!!!!!!
Εκατονταδες χιλιαδες προσφυγες ( ΤΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΡΕ ΜΑΣΩΝΟΣΠΟΡΕ ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΑ ΕKΑΤΟΜΜΥΡΙΑ !!!! ) παραμενουν ετσι στην παρανομια, εξισου πολλοι ειναι και οι αστεγοι. ( ΕΛΛΗΝΑ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙ ??? ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΕΧΟΥΝ !!!!! ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΜΑΓΑΖΙΑ ΓΙΑ ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΑΠΟ ΑΝΩ ΠΑΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ) . Με τα χρηματα του νεοτευκτου ταμειου θα μπορουσαν να χτιστουν σπιτια αλληλεγγυης η να ενοικιαστουν ηδη υπαρχοντα. Τα χρηματα θα δωθουν σε ελληνικες οργανωσεις της κοινωνιας των πολιτων ( ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΒΕΒΑΙΑ ) . Οι οργανωσεις αυτες παντως δεν μπορουν να υποκαταστησουν για μεγαλο διαστημα την κρατικη και Ευρωπαικη παρεμβαση. ( ΔΗΛΑΔΗ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΓΛΥΤΩΝΕΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΑΦΑΝΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑΝ Η ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΤΡΟΠΟ ) ΑΠΟΡΙΑ ΜΟΥ… ΜΗΠΩΣ ΒΡΗΚΑΤΕ ΚΑΜΙΑ ΟΜΟΙΟΤΗΤΑ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΔΙΩΞΕΙΣ ΤΟΥ ΤΖΟΡΤΖ ΣΟΡΟΣ ????? ΛΕΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ… ΜΗΠΩΣ ???
ΤΣΙΠΡΑΣ
θα νομιμοποιησει οχι μονο ολους τους λαθρομεταναστες που ειναι στην χωρα μας αλλα και τις οικογενειες τους !!!!! και τους συγγενεις τους που ειναι εκτος χωρας για να ερθουν εδω για μονιμη εγκατασταση !!!!!!
Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΛΗΡΗΣ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤ” ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΑΦΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ !!!!! ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΕ ΕΝΔΟΞΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ Η ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ ΝΑ ΥΦΑΡΠΑΧΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ !!!!!!! /// ΔΩΔΕΚΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΣΙΠΡΑ ΟΡΚΙΣΤΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΑΝΘΑΣΤΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΧΕΝΡΙ ΚΙΣΣΙΝΓΚΕΡ /// National Security Study Memorandum NSSM 200 Implications of Worldwide Population Growth For U.S. Security and Overseas Interests (THE KISSINGER REPORT)

ΥΠΗΡΧΕ ΑΡΑΓΕ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΓΗ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ???? ΑΥΤΟΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ…… Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ 90% ΥΠΟΓΕΙΟ ΚΑΙ 10% ΦΑΝΕΡΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ..
ΗΞΕΡΕ ΤΙ ΕΛΕΓΕ ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΠΟΧΡΩΣΕΩΝ ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΛΑΟ !!!!

ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΣΟΡΟΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ? ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΕ 40 ΧΩΡΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ !!!! ΞΟΔΕΥΕΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΑΡΙΑ !!!! ( ΓΙΑΑΑΤΙΙΙΙ ΜΑΣ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ??? )
Ο Σεβαρνατζε της Γεωργιας τον κατηγορησε οτι βρισκεται πισω απο την αποσταθεροποιηση της Γεωργιας (2004). Δραστηριοποιηθηκε στην Σερβια μετα την εισβολη των Αμερικανων και πριν την εισβολη τους και επαιξε καθοριστικο ρολο στην εκλογη της νεας κυβερνησης.

Ο George Soros πίσω από την ΝΑΖΙστική κυβέρνηση της Ουκρανίας. ΕΓΓΡΑΦΟ /// H υπουργός Ράνια Αντωνοπούλου, ο George Soros και το Iνστιτούτο Levi /// Ο George Soros ΕΙΧΕ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΤΟ 2013. /// ΑΛΕΞ ΡΟΝΤΟΣ, Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΤΟΥ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΜΕ ΤΟ Project on Ethnic Relations, Ο SOROS ΚΑΙ Ο ΦΑΚΕΛΟΣ «ΠΟΡΟΣ» /// ΒΑΡΟΥΦ ΑΚΗΣ, George Soros, ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΤΣΙΠΡΑΣ, Lazard, ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ, Committee of 300, ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ, Λέσχη της Ρώμης, ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΟΥ !!!


ΓΙΑ ΤΙΣ 4 ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΣΙΑΣ
ΜΑΛΑΙΣΙΑ-ΙΝΔΟΝΗΣΙΑ-ΤΑΙΛΑΝΔΗ-ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΣ… Ο Σορος ειναι διαμονας λενε !!!! Αυτος ειναι που προκαλεσε την κριση μας φωναζαν οι εφημεριδες της Κουαλα Λουμπουρ.
ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ ΟΠΟΥ ΕΚΔΙΩΧΘΗΚΕ ΚΑΚΗΝ ΚΑΚΩΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΖΕΡΜΠΑΙΤΖΑΝ (1999)

ΓΙΑ ΠΑΜΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΣΩΡΡΑ !!!!!!!



ΕΧΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ Η ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΣΥΛΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ Η ΑΠΟ ΤΑ ΝΥΧΙΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ???? ΜΠΑΑΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ !!!

ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΑΚΟΜΑ ΦΥΛΑΚΗ ΕΦ” ΟΣΟΝ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΠΩΣ ΟΛΑ ΟΣΑ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΑ 600ΔΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜMΑΤΑ ??? ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΘΩΩΘΗΚΕ ??? ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΛΙΩΣΕΙ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΟΤΑΝ ΕΣΤΕΙΛΕ ΕΞΩΔΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΟΣΚΥΛΑ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ?????

ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΕΡΝΟΥΝ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΟΤΣΟΝΤΟΚΑΝΑΛΑ ΣΑΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΤΡΙΒΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΠΩΣ ΟΛΑ ΟΣΑ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΜΑΤΑ ???? ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΦΤΙΛΙΣΟΥΝ ΡΕ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ !!!! ΜΗΠΩΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ??? ΚΑΙ ΤΙ ΔΗΛΩΝΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ???? ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΙ ΔΗΛΩΝΕΙ ΛΟΙΠΟΝ
ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ !!!!!!!!
12108895_896926470392291_6256520227115935020_n


ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΣΑΣ ΔΙΝΩ ΕΝΑΝ ΟΡΚΟ. Ο ΟΡΚΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ.

ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΑΣ!

Ο ΣΦΕΤΕΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ 1500-2015. (ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ 7/6/2899 μέρος α” απομαγνητοφώνηση ΟΜΑΔΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ)

Ο ΣΦΕΤΕΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ 1500-2015. (ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ 7/6/2899 μέρος β” απομαγνητοφώνηση ΟΜΑΔΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ)

ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΑΡΑΣ: «ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΩΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ…»

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Η ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΔΟΜΗΣΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΕΡΓΩΝ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ Ε.ΣΥ. ΣΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΚΑΙ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ. (4/1/2899)(Απομαγνητοφώνηση Μνημοσύνη)

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΣΚΗΣΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΩΝ ΜΚΟ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΤΩΝ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ- Ε.ΣΥ.»

…………………………

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.»

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΜΑΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ»………………………….

http://alfeiospotamos.gr/?p=18062

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters