Δευτέρα, 12 Οκτωβρίου 2015

Ο πλανήτης μπαίνει σε μια νέα εποχή τώρα! Η νέα ενέργεια ελεύθερου πλάσματος είναι προσιτή σε όλους


Ο πλανήτης μπαίνει σε μια νέα εποχή τώρα! Η νέα ενέργεια ελεύθερου πλάσματος είναι προσιτή σε όλους. Η συσκευή έχει μέγεθος κουτιού χαρτομάντηλων!

ΟΙ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΠΛΑΣΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΚΑΙ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΗΝΑ!


Η μαζική παραγωγή θα αρχίσει σύντομα και έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα για να εξασφαλιστεί ότι καμία κυβέρνηση δεν θα μπορεί να την σταματήσει.

Οι συσκευές έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να είναι προσιτές στον καθένα στον πλανήτη. Με κόστος που δεν ξεπερνά τα $200, κάθε σπίτι θα μπορεί να παράγει την ενέργεια που χρειάζεται χωρίς να εξαρτάται από τις εταιρείες παραγωγής ενέργειας. Για όσους δεν θα μπορούν να αγοράσουν τη συσκευή, θα είναι διαθέσιμη χρηματοδότηση από πολλές πηγές σε όλο τον κόσμο.

- Η συσκευή θα μπορεί να να τροφοδοτήσει ένα φορητό υπολογιστή, το αυτοκίνητό και το σπίτι ή οτιδήποτε άλλο.

- Οι άνθρωποι θα έχουν υψηλή ποιότητα διατροφής χωρίς πέψη της τροφής! Αυτό είναι ασφαλές, επειδή το ανθρώπινο σώμα χρησιμοποιεί μόνο το πλάσμα της ενέργειας που απαιτεί χωρίς να υπάρχει περίπτωση υπερδοσολογίας.

- Τα σύνορα μεταξύ των χωρών θα εξαφανιστούν. Τα ταξίδια θα είναι τόσο γρήγορα που θα μπορεί να μεταβεί κάποιος όπου θέλει και όποτε θέλει, σε χρόνο μόλις 30 λεπτών!

Ο κόσμος θα έχει τη θερμότητα, το φως, καθαρό νερό, τα τρόφιμα, τις μεταφορές, όλα όσα χρειάζεται. Δεν θα υπάρχουν πλέον ελλείψεις. Θα υπάρχει αφθονία σε όλα τα πράγματα και ένας ασφαλέστερος και υγιέστερος πλανήτης θα είναι σύντομα μια πραγματικότητα..


Περισσότερα εδώ!

Πηγή: Μεταφραση - Nicos Kastanias ,  ellaniapili
...
- See more at: http://www.diadrastika.com/2015/10/eleutheri-energeia-plasmatos.html#sthash.7sbD7DIZ.dpuf
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

50000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΗΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ. ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΑΠΥΡΗ ΓΝΩΣΗ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΕ ΝΑ ΕΝΘΥΜΗΘΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ!!!
ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟ ΣΕΒΑΣΜΟ!!!
https://www.aitherikigrafi.gr/keimena

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters