Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2015

Σκάνδαλο: Γιατί απενεργοποίησαν τη σελίδα του Εθνικού Τυπογραφείου...

Του “Investigator”
Χωρίς τα κλιμάκια του IMF που ξέρουν καλά την δουλειά, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ αναγκάζεται να αυτοσχεδιάζει.
Θέλουν να φαίνονται δημοκράτες, πως για πρώτη φορά πραγματοποιείται διαβούλευση και συμμετέχουν οι πολίτες στην διαμόρφωση μέτρων του μνημονίου, αλλά απενεργοποίησαν ταυτόχρονα την σελίδα του Εθνικού Τυπογραφείου, όπου μόνο εκεί μπορούν να βρεθούν
συγκεντρωτικά όλοι οι νόμοι που τροποποιούνται…
Συγκεκριμένα:
Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου στις 20.00 το βράδυ, κατατέθηκε στην ιστοσελίδα Opengov.gr προς διαβούλευση με τους πολίτες το Νομοσχέδιο του Υπουργείου Οικονομικών (Τρύφωνας- Χουλιαράκης)
«ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΤΟΧΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΡΘΡΩΤΙΚΩΝ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΩΝ» που αποτελεί το πρώτο από μία σειρά που προβλέπει το Mνημόνιο 3.
Στις διατάξεις του πολυνομοσχεδίου περιλαμβάνονται κυρίως αυξήσεις φορών, απαλλαγές φόρων για το ΤΑΙΠΕΔ και πρόστιμα, πρόστιμα και πρόστιμα.
Η διαβούλευση διαρκεί μέχρι την Δευτέρα 12 Οκτωβρίου, στις 9.00 το πρωί.
Το Νομοσχέδιο αποτελείται από 19 άρθρα και μέχρι το πρωί της Κυριακής είχαν υποβληθεί μόλις 11 σχόλια.


Οι περισσότερες διατάξεις του Πολυνομοσχεδίου έχουν την μορφή τροποποιούμε το άρθρο «Α» του Νόμου «Β» στο ΦΕΚ «Γ». Η μόνη πηγή πληροφόρησης, που έχει συγκεντρωτικά όλα τα ΦΕΚ, είναι η ιστοσελίδα του Εθνικού Τυπογραφείου.
Δηλαδή μόνο με την χρήση της ιστοσελίδας et.gr μπορεί κανείς να διαπιστώσει ποιες διατάξεις τροποποιούνται, καταργούνται η προστίθενται.
Από το Σάββατο όμως ενώ η ιστοσελίδα του Εθνικού Τυπογραφείου λειτουργεί, δεν είναι ενεργοποιημένη η δυνατότητα εύρεσης οποιουδήποτε ΦΕΚ!!!
Εμφανίζεται το μήνυμα, σε όποια προσπάθεια έρευνας το μήνυμα
«The service is not available. Please try again later.»


Η κυβέρνηση δηλαδή θα ισχυριστεί πως έγινε δημοκρατικά, διαβούλευση με τους πολίτες για το Πολυνομοσχέδιο στην διάρκεια του Σαββατοκύριακου και την Δευτέρα θα καταθέσει το Νομοσχέδιο στην Βουλή με την διαδικασία του επείγοντος για να ψηφιστεί σε μία η δύο μέρες.
Είναι επιτακτική ανάγκη να έρθει το IMF επιτέλους, να κυβερνηθεί το τόπος, γιατί ο Αλέξης με τον Πάνο θα πέσουν χωρίς να το πάρουν χαμπάρι.
Υ.Σ.: Ο Τρύφωνας ποσοστά παίρνει από το MEGA και εμφανίστηκε πρωί-πρωί κυριακάτικα, στον Χασαπόπουλο;
- See more at: http://www.diadrastika.com/2015/10/apanergopoiisan-selida-ethnikou-typografeiou.html#sthash.nVJa0nxJ.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters