Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2015

ΑΣΧΗΜΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ: Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης τα Βαλκάνια - «Κόλαση» στην ΑΛΒΝΙΑ!

ΣΕΒΙΑ ΑΛΒΑΝΙΑ

Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης βρίσκονται τα Βαλκάνια...
ενόψει της «μάχης» της Πέμπτης  μεταξύ της Αλβανίας και της Σερβίας για τα προκριματικά του Euro 2016.

Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν στο Ελμπασάνι, για την 9η αγωνιστική των προκριματικών, αλλά οι μεγάλες διαφορές μεταξύ των δύο λαών και τα έντονα επεισόδια που είχαν προηγηθεί στο ματς του πρώτου γύρου, έχουν σημάνει συναγερμό, όχι μόνο στην Αστυνομία της Αλβανίας, αλλά και στους κόλπους της UEFA.

Πάντως, οι οπαδοί των γηπεδούχων δεν δείχνουν διατεθειμένοι να παρακολουθήσουν… ήρεμοι την αναμέτρηση, μια και τις τελευταίες μέρες, τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο των Αλβανών, οι οποίοι υπόσχονται «κόλαση» στους Σέρβους! 

 
 
onsports

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters