Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2015

Απειλούμε ευθέως με θανάτωση και όπως το Άρθρο 120 μας προστάζει,






Απειλούμε ευθέως με θανάτωση και όπως το Άρθρο 120 μας προστάζει, τόν όποιον αποπειραθεί στην παρούσα χρονική περίοδο κατοχής της χώρας μας και βίαιης κατάλυσης του συντάγματος, να προβεί στις παρακάτω αναγραφόμενες ενέργειες, είναι ένοχος με την κατηγορία της εσχάτης προδοσίας και συνειδητής συμβολής του στον σχεδιασμό του αφανισμού του Έθνους των ΕΛΛΗΝΩΝ.
ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΡΕΜΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ και ..α) Να αγοράσει ή να πουλήσει δημόσια περιουσία ή να προπαγανδίζει υπέρ του ξεπουλήματός της.
β) Να διαστρεβλώσει την ιστορία της πατρίδας μας μέσο των σχολικών βιβλίων ή άλλων μέσων ( μέσων ενημέρωσης, υπουργείων παιδείας θρησκευμάτων κ. λ. π.)
γ) Να προπαγανδίζει και να δράσει υπέρ της λαθρομετανάστευσης, της εφαρμογής των λαθρονόμων ή της μη φύλαξης των συνόρων.
δ) Να προπαγανδίσει ή να ενεργήσει υπέρ του ηλεκτρονικού φακελώματος (κάρτας του πολίτη).
ε) Να κατασχέσει περιουσίες πολιτών ή να βεβαιώνει φόρους σε πολίτες που δεν πρόδωσαν ) ΔΗΛΑΔΗ, πολιτών οι οποίοι δεν συγκάλυψαν( εις βάρος της πατρίδας ) εσχάτη προδοσία και που βρίσκονται σε διαρκή ετοιμότητα για την διασφάλιση του συνάγματος ( δηλαδή , πολιτών που εχουν καταθέσει την ιερη δήλωση, ή άλλη ανάλογη δήλωση )Α) Βρίσκουμε τα ονόματα τους μέσο του ΤΑΥΠΕΔ .Β)φακελώνουμε τα ονόματα των δοσίλογων που προπαγανδίζουν υπέρ των άνω . Γ)Τους αποστέλλουμε επίσημο (επικυρωμένο απ την αστυνομία) απειλητικό έγγραφο με επισυναπτόμενη και την ιερή δήλωση στα σπίτια τους.
όσοι θέλουν να συμμετέχουν στην κίνηση αυτή να το δηλώσουν εδώ..(ΝΑ κοινοποιήσουν την ανάρτηση τούτη και να κάνουν λ α" i" κ )
Α) Βρίσκουμε τα ονόματα τους μέσο του ΤΑΥΠΕΔ .Β)φακελώνουμε τα ονόματα των δωσίλογων που προπαγανδίζουν υπέρ των άνω . Γ)Τους αποστέλλουμε επίσημο (επικυρωμένο απ την αστυνομία) απειλητικό έγγραφο με επισυναπτόμενη και την ιερή δήλωση στα σπίτια τους.
όσοι θέλουν να συμμετέχουν στην κίνηση αυτή να το δηλώσουν εδώ..(ΝΑ κοινοποιήσουν την ανάρτηση τούτη και να κάνουν λ α" i" κ )
Α) Βρίσκουμε τα ονόματα τους μέσο του ΤΑΥΠΕΔ .Β)φακελώνουμε τα ονόματα των δοσίλογων που προπαγανδίζουν υπέρ των άνω . Γ)Τους αποστέλλουμε επίσημο (επικυρωμένο απ την αστυνομία) απειλητικό έγγραφο με επισυναπτόμενη και την ιερή δήλωση στα σπίτια τους.
όσοι θέλουν να συμμετέχουν στην κίνηση αυτή να το δηλώσουν εδώ..(ΝΑ κοινοποιήσουν την ανάρτηση τούτη και να κάνουν λ α" i" κ )

ΠΡΟΣΟΧΗ - ΠΑΡΑΣΙΩΠΗΣΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ- Π.Κ 232

Όποιος γνωρίζει οτι συντελείται ενα κακούργημα (η οτι έχει γίνει-τελέστηκε) και το κρύβει, δεν το καταγγέλει όπως είναι υποχρεωμένος βάσει του άρθρου 232 του Ποινικού Κώδικα έχει ποινή 3ετούς φυλάκισης. ΑΝ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΑΦΟΡΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΤΕ Η ΠΟΙΝΗ ΦΥΛΑΚΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ 3ετή ΕΩΣ ΚΑΙ ΙΣΟΒΙΑ.

Αρθρο: 232 του Π.Κ
ΠΟΙΝΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ (Π.Κ.), ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΝΟΜΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΠΑΡΑΣΙΩΠΗΣΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ.
1. Όποιος, ενώ έμαθε με τρόπο αξιόπιστο ότι μελετάται κακούργημα ή ότι άρχισε ήδη η εκτέλεσή του, και σε χρόνο τέτοιον ώστε να μπορεί ακόμα να προληφθεί η τέλεση ή το αποτέλεσμά του, παραλείπει να το αναγγείλει εγκαίρως στην αρχή, τιμωρείται, αν το κακούργημα τελέστηκε ή έγινε απόπειρά του, με φυλάκιση μέχρι τριών ετών, ανεξάρτητα αν ο δράστης τιμωρηθεί.

Η δικογραφία της εσχάτης προδοσίας για 173 βουλευτές αναγγέλθηκε απο την βουλή και οι έλληνες δεν την κατήγγειλαν ως όφειλαν, οι δε υπόλοιποι 127
βο(υ)λευτές το έκαναν γαργάρα (συγκάλυψαν την δικογραφία) επίσης, με συνέπεια όλο το κοινοβούλιο και ο ελληνικός λαός να είναι υπόλογοι για το ποινικό αδίκημα της παρασιώπησης εγκλήματος! (σύμφωνα με το 232 του Π.Κ, ανωτέρω) ΕΚΤΟΣ απο όσους κατήγγειλαν το έγκλημα και τις παράνομες εκλογές του 2012, 2015 στις οποίες συμμετείχαν πολιτικοί-βουλευτές για τους οποίους υπήρχε σχηματισμένη δικογραφία αλλά και πολιτικοί-υποψήφιοι που γνώριζαν οτι υπήρχε σχηματισμένη δικογραφία στα συρτάρια της δικαιοσύνης.

Eίναι ασύλυπτα όλα αυτά, για τον κοινό νου, και πέφτει νοκ αουτ (ρίχνει τις ασφάλειες) απο το μέγεθος του ανοσιουργήματος που έχει παιχτεί εις βάρος του ελληνικού λαού. Έτσι κάποιοι πέφτουν στην απάθεια η περνάνε στην θέση της άρνησης για να προστατέψουν τον ψυχισμό τους, γιατί αν το καλοσκεφτείς μπορεί και να χάσεις τα λογικά σου με την σκευωρία του καθεστώτος (πολιτικοί, δημοσιογράφοι, δημ.υπάλληλοι[ οι φυσικοί αυτουργοί της εφαρμογής ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΑΤΑΞΕΩΝ ΚΑΙ ΝΟΜΟΘΕΤΗΜΑΤΩΝ], φύλακες του κατοχικού καθεστώτος (κατοχική διότι με μνημόνια έχει εκχωρθεί η εθνική μας κυριαρχία και η εκτελεστική εξουσία ΕΧΕΙ ΑΥΤΟΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ!) που έχουν συνεργασία με αυτό και ανάλογα συμφέροντα). Ζούμε έναν ακήρυχτο πόλεμο ουσιαστικά με πραγματικά θύματα-θανάτους, συσσίτια, άστεγους, 40% ανεργία, μετανάστες, κλοπή του εθνικού πλούτου, εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας στον εχθρό μέσω συμβάσεων! τι άλλο χρειάζεται για να καταλάβει κάποιος ότι τελούμε υπο κατοχή και έχει γίνει εν τοις πράγμασι de facto ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ?

https://www.facebook.com/notes/tasos-mastrogiannis/καταγγελία-εφαρμογή-του-άρθρου-120-επι-παντός-υποψηφίου-και-ψηφοφόρου-συμμετέχον/955869404456408?pnref=story

Τουτο καταθέστε στη ΔΟΥ (ΆΜΕΣΑ)
Εφαρμογή του Άρθρου 120, Υπ’ όψιν του Διευθυντή της Δ.Ο.Υ -Σ.Δ.ΟΕ
https://www.facebook.com/notes/tasos-mastrogiannis/εφαρμογή-του-άρθρου-120-υπ-όψιν-του-διευθυντή-της-δου-σδοε/944738905569458

.ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ..ΒΑΣΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΟΥ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ..ΝΤΡΟΠΗ ΠΙΑ ..ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΛΕΤΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΤΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΗΜΑΣΤΑΝ ;;;ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΕΝΕΡΓΟΥΝ ΥΠΟ ΕΝΑ ΣΧΕΔΙΟ ..ΝΑ ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΣΤΙΣ 24/11/11 ...ΑΥΤΟ ΤΟ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΕΣ ..ΠΟΥΛΑΝΕ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΟΙ ΤΟΥΣ ..ΕΒΡΑΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΙ ΑΥΤΟ ΣΑΝ ΤΟ ΠΟΛΥ/ΧΝΕΙΟ ...ΘΕΑΤΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΣΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ..ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΑ ....ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ ..ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ ΟΜΩΣ Η ΑΠΟΧΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΤΕ ΤΗΝ ΙΕΡΑ ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΤΑ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ..ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΠΩΣ ΟΡΙΖΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ..ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ ..ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ..ΣΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΑΣ ..ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ..ΑΠΛΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΘΑ ΜΕ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ....ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ..ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ...ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ...ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΒΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΞΟΝΤΩΣΟΥΝ .

ΑΜΕΣΑ ΑΠΑΝΤΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 120 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΔΩΤΩΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ...ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΔΩΣΙΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ.
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10204967735293014&set=a.1303244981119.2039806.1230303395&type=1&theater

Εδώ , η ιερή δήλωση σε εκτυπώσιμη μορφή
( για ό,τι πληροφορίες χρειάζεστε , πείτε μου )
Εκτυπώνουμε σε φύλα διπλής όψης 2 αντίγραφα , καταθέτουμε στην αστυνομία της Περιοχής μας το 1 αντίγραφο και με γραπτή αίτηση ζητάμε απ την αστυνομία επικυρωμένο ακριβές αντίγραφο . ( η κατάθεση είναι ατελώς , δεν πληρώνουμε παράβολο
Δείτε την και στη σημείωση τούτη , σε απλό κείμενο το οποίο μπορείτε να ΄βάλετε σε αρχείο με αντιγραφή -επικόλληση και να το εκτυπώσετε.

https://www.facebook.com/notes/tasos-mastrogiannis/ιερή-δήλωση-εφαρμογής-του-άρθρου-120-και-καταγγελία-κατά-του-απο-24112011-διαρκο/422877021088985

ΞΥΠΝΉΣΤΕ !!!!!!Υπάρχει ΚΑΤΑΔΙΚΗ (ΜΕ ΉΔΗ ΔΕΔΙΚΑΣΜΈΝΟ ΚΑΙ ΤΕΛΕΣΉΔΙΚΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120). Ενώ, εις βάρος και των ***τωρινών** 300σιων και ιδιαίτερα των πρώην 127 βουλευτών που επι 3 χρόνια αποσιωπούσαν και υπέθαλπταν την εσχάτη προδοσία (και που μέχρι σημερα συνεχίζουν ανένδοτοι να την συγκαλύπτουν ,και υποθάλπτουν .. , Ιχύει (βάση του 120) Καταδίκη για το κακούργημα της εσχάτης προδοσίας και του προσχεδιασμού γενοκτονίας ., 1) Εγκληματική παράλειψη άσκησης των εισαγγελικών καθηκόντων της Βουλής στην εξέταση της δικογραφίας για Εσχάτη Προδοσία κατά των μελών της, που εκκρεμεί στην Βουλή από την 24-11-2011 (ΠΚ 239 παρ.β) και συνέργειας –εκπαραλείψεως- σε Εσχάτη Προδοσία (ΠΚ 45, 46,134, 120 παρ.3 Συντ), κατάπλασματική συρροή, υπέρ της τελευταίας.2) Άσκηση ποινικής δίωξης για εσχάτη προδοσία, στα πλαίσια της από 27-05-2010 μήνυσης που εκκρεμεί στην βουλή, από τον εισαγγελέα της τακτικής δικαιοσύνης ,κατά τις διατάξεις του άρθρου 97 Συντ., με ταυτόχρονη αφαίρεση της δικογραφίας από την βουλή . Ενώ η αδικαιολόγητα μακρά μέχρι τούδε καθυστέρηση της προόδου της υπόθεσης αυτής στην Βουλή, υποδηλώνει, από μέρος των όποιων υπεύθυνων και (πολιτικών αλλά και πολιτών) , δόλο κωλυσιεργίας της, η οποία μπορεί να δώσει την δυνατότητα στους κατηγορούμενους να διαφύγουν στο εξωτερικό και το σημαντικότερο, επιτρέπει την συνεχιζόμενη διάπραξή της (ως διαρκούς κακουργήματος) και καταδικάζει την Ελλάδα σε μια κατάσταση νομιμοποιημένης δια της ενόχου σιωπής΅ των ΔΙΑΡΚΟΥΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΗΣ ΤΗΣ από ξένες δυνάμεις . . Στην περίπτωση αυτή, τουλάχιστο τα 300 μέλη της νυν Βουλής καθίστανται υπαίτια και Κακουργηματικής Κατάχρησης Εξουσίας, δια της παράβασης των άρθρων 239 παρ.β και 27, 15. ΠΚ. Ταυτόχρονα, η δόλια κωλυσιεργία της προόδου της αυτεπάγγελτης εκεινης δικογραφίας , συνιστά και αληθή σωρευτική συνέργεια αυτών και σε ΔΙΑΡΚΗ διάπραξη κι εγκαθίδρυση κατάστασης Εσχάτης Προδοσίας της Ελλάδας (ΠΚ 45,46, 134), δεδομένου ότι η Εσχάτη Προδοσία είναι Διαρκές Κακούργημα (Συντ. 97, 120, 684/1975 ΟλΑΠ). .. Με την παράλειψη των και την(επι 3 χρόνια) κακουργηματική αυτή σιωπή των 300σίων της βουλής ,(και του κάθε πολίτη ) , οι εν λόγω κατηγορούμενοι συνεχίζουν να εφαρμόζουν τις προδοτικές διατάξεις του 1ου (και 2ου) Μνημονίου και 1ης (και 2ης) Δανειακής Σύμβασης (ΠΚ 134), και καταδικάζοντας έτσι την Ελλάδα σε μια ουσιαστική και διαρκή κατάσταση Εσχάτης Προδοσίας και Κατοχής της και τον Λαό σε έναν αργό βασανιστικό βιολογικό, ηθικό και εθνικό θάνατο. ΕΝΩ, ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟΥς ΚΑΤΑΛΥΣΗς ΤΟΥ .ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟς ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΗς . ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΟΤΑΝ ΑΠ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΗς ΒΟΥΛΗς ΕΧΕΙ με ταυτόχρονη παράληψη διώξεων ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ , ΤΟΤΕ ,ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 40 ΠΚΔ, ΥΠΟΧΡΕΟΥΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΟ ΟΛΟΙ οι πολίτες, ενώπιον ανακριτικού υπαλλήλου , 1) ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΔΙΚΟΓΡΑΦΟ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 120 , 2) να ζητήσουμε ( γραπτώς και ενόρκως επίσης) τα όπλα και το εθνόσημο . 3) Να αποκαλύψουμε ενόρκως ότι ισχύει δικογραφία εσχάτης προδοσίας εις βάρος των πολιτικών 4)ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΟΥΜΕ όλους τους πολιτικούς για κακούργημα , δόλο και συνέργεια σε γενοκτονία, επίσης και τον κάθε υπεύθυνο για κακουργηματική παράληψη διώξεων δικογραφίας εσχάτης προδοσίας που ισχύει εις βάρος 173 βουλευτών -υπουργών , απ τις 24\11\2011 , 5)να πάρουμε (ο π ω σ δ ή π ο τ ε )επικυρωμένο αντίγραφο των όσων καταγγείλαμε- καταθέσαμε (το επικυρωμένο αντίγραφο , είναι ΠΑΝΙΣΧΥΡΗ δικαστική εντολή οπου η οποία , έκτοτε μας προστατεύει νομικά αλλα και ουσιαστικά . 6) να κοινοποιήσουμε παντού (σε όσους πολίτες συγκάλυψαν την προδοσία και καταπάτησαν το σύνταγμα και ιδίως να ενημερώνουμε επισήμως όλες τις κρατικές υπηρεσίες κοινοποιώντας τους το επικυρωμένο αντίγραφο ...https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10200775518050203&set=a.1303244981119.2039806.1230303395&type=1&theater
δες
Καταγγελία και εφαρμογή του Άρθρου 120, επι παντός υποψηφίου και ψηφοφόρου συμμετέχοντα στις προσεχές κατοχικές εκλογές Σεπτεμβρίου -2015

https://www.facebook.com/notes/tasos-mastrogiannis/καταγγελία-εφαρμογή-του-άρθρου-120-επι-παντός-υποψηφίου-και-ψηφοφόρου-συμμετέχον/955869404456408
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters