Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2015

Λίλιθ - Θεά; Εξωγήινη; Γενετικό πείραμα - Ή, τι άλλο;


Γενικά

Στην μυθολογία, υπάρχουν αρκετές αναφορές για αυτό το όνομα. Ανάλογα με της προέλευση της χώρας υπάρχουν και διαφορετικές εκδοχές. Για παράδειγμα άλλη είναι άποψη στην Αίγυπτο και την Μεσοποταμία , άλλη είναι στην κίνα και στις Ινδίες και άλλη στην δύση. Όμως όλες έχουν κοινά χαρακτηριστικά, αλλά οι λεπτομέρειες είναι εκείνες που αλλάζουν. Στην Αίγυπτο η μυθολογία θέλει
την Λίλιθ , να είναι ένα πανίσχυρο ον - Θεά, που κάθεται σε έναν θρόνο και να τρώει νέους ανθρώπους στην περιοχή της Βαβυλώνας. Στις Ινδίες θέλουν την Λίλιθ να κατοικεί σε μια από τις πιο ψηλές κορυφές των Ιμαλαίων σε έναν ναό και η εν λόγο περιοχή έχει χαρακτηριστεί από τους ντόπιους κατοίκους που αναπλάθουν τους μύθους, ως απαγορευμένη.

Στην πραγματικότητα όμως η ιστορία της Λίλιθ είναι λίγο μπλεγμένη και περίεργη, κυρίως με βάση τα αρχαία εβραϊκά κείμενα , την Γένεση και την Παλαιά Διαθήκη και/ή σε σχέση με τις ανατολικές θέσεις επί του θέματος.

Είναι σημαντικό να ειπωθεί ‘ότι πολλοί επιστήμονες ανά τον κόσμο έχουν κάνει έρευνες επί του θέματος. Στις γραφές εμφανίζεται μόνο το όνομα Εύα σαν το πρώτο θηλυκό, αλλά στις Εβραϊκές γραφές και στις Ινδικές (Μαχαμπαράτα - πανάρχαια Ινδικά κείμενα που φυλάσσονται κάτω από ειδικές συνθήκες φύλαξης ώστε να αντέχουν στον χρόνο), εμφανίζεται το όνομα Λίλιθ αντί της Εύας. Από αυτό συμπεραίνουν πολλοί ότι τα κείμενα ανά τους αιώνες έχουν παραποιηθεί σκοπίμως. Γιατί όμως και ποιοι θα είχαν συμφέροντα να κάνουν κάτι τέτοιο και τι συμφέροντα θα ήσαν αυτά; Σε αυτά τα δεύτερα λοιπόν και με βάση τα πρώτα της Γένεσης έχουμε συνοπτικά τα εξής παρακάτω.

Οι ελοχίμ (φωτεινοί αστέρες άκρως παραποιημένος όρος στην Αγία γραφή και στην Γένεση), εποίησαν τον πρώτο Θηλυκό άνθρωπο κατά την δημιουργία του σύμπαντος, αφού πρώτα φτιάχτηκαν τα φυτά και ξεχώρισε το ύδωρ από την γη. Σίγουρα αναφέρονται τα κείμενα για την δημιουργία του κόσμου στον οποίο ζούμε. Κατά την βασική θεολογική φιλοσοφία τα αρχικά σώματα των ανθρώπων ήταν άνευ γένους και υλικής υπόστασης. Οπότε υποθέτουμε ότι δημιουργήθηκε ένα νέο σύπμαν (το δικό μας) από μια ανάγκη που προέκυψε όποια και να ήσαν αυτή. Έτσι λοιπόν δημιουργήθηκαν τα γένη των ανθρώπων. Με βάση αυτά τα κείμενα, λίλιθ ήταν ο πρώτος θηλυκός άνθρωπος και ο Αδάμ ο πρώτος αρσενικός άνθρωπος. Ουσιαστικά δημιουργήθηκε το δυαδικό σύστημα. Έτσι λοιπόν η Λίλιθ εγκαταστάθηκε στην Μεσοποταμία όπου και εκεί αρχικά έδρασε.





Μυθολογία – (παραφιλολογία;)

Κατά τους μύθους, η Λίλιθ ήταν ένα πείραμα το οποίο απέτυχε. Δηλαδή δεν ήταν άνθρωπος όπως ο Αδάμ αλλά κάτι άλλο με παράξενη μορφή, η οποία είχε φτερά και πόδια αρπακτικού και με εκπληκτικές ικανότητες. Με βάση τα Ινδικά πανάρχαια κείμενα λοιπόν η Λίλιθ είχε ακόρεστη δίψα για ενέργεια. Από όπου και αν περνούσε τα πάντα πέθαιναν αφού ρουφούσε τη ενέργειά τους. Από αυτήν την ίδια, μυθολογείτε ότι δημιουργήθηκε το γένος των βρικολάκων, από την ένωσή της με έναν από τους Ελοχίμ (;). Μισούσε τους ανθρώπους κατά έναν περίεργο λόγο , ενώ εκείνοι φαίνεται να την είχαν σαν Θεά. Η Λίλιθ είχε υπερφυσικές ικανότητες, σχεδόν μπορούσε να κάνει ότι ήθελε ακόμη και όπως λένε οι θρύλοι να μεταβαίνει όποτε ήθελε στον υπερβατικό κόσμο και να επανέρχεται πίσω στον υλικό κόσμο! Χαρακτηρίστηκε μεταξύ άλλων και ως θεά της λαγνείας, αφού ζευγάρωνε ασταμάτητα καθώς ήθελε να έχει όσο το δυνατόν περισσότερους απογόνους (βρυκόλακες;). Έχει ονομαστεί επίσης και ως, η Πόρνη της Βαβυλώνας και ως η πόρνη του Σύμπαντος.


Σήμερα

Η μυθολογία στο Θιβέτ

Στα Ιμαλάια σε μια πολύ μυτερή κορυφή αυτών σε ύψος 6900 μέτρων υπάρχει ένας μυστήριος και μεγάλος ναός. Κάποιος δρόμος που να οδηγεί στον μεγάλο ναό, φυσικά δεν υπάρχει (ούτε για αστείο). Οι κάτοικοι του Θιβέτ λένε μυστήρια πράματα για αυτό το μέρος και με βάση των παραδόσεων τους, είναι άκρως απαγορευμένο σε οποιοδήποτε να πλησιάσει (ορειβάτη πιθανόν). Η κορυφή αυτή του βουνό λέγεται Δαλάι Σαγκάρ. Όπως φημολογείται από τους ντόπιους θιβετιανούς εκεί μένει ακόμα και σήμερα η Θεά Λίλιθ!!!

Στην Αμερική

Στην Αμερική και έστω και άτυπα στους πολλούς βασίζονται στην πίστη της Θεάς Λίλιθ όλα τα φεμινιστικά κινήματα. Είναι η απόκρυφη ηγέτιδά τους, ενώ μερικές από αυτές τις οργανώσεις δεν το κρύβουν καθόλου. Μια από τις μεγαλύτερες φεμινίστριες του κόσμου όπου προσπαθεί ακατάπαυστά να εφαρμόσει τα σχέδιά της είναι σίγουρα η Χίλαρι Κλίντον. Έχει οργάνωσει προς τιμήν της Θεά Λίλιθ (μόνο;), πάρα πολλές οργανώσεις , για την παιδοφιλία, για την πορνεία, για τον φεμινισμό, για τις εκτρώσεις, κ.α., βάζοντας σε θέσεις κλειδιά παράλληλα, γυναίκες με εξουσία και με πολύ άσχημο παρελθόν (κάποιες από αυτές), να τις διοικούν. Τα ντοκουμέντα για τις δράσεις τις Χίλαρι είναι πολλά και σίγουρα όχι κατάλληλα για να εξεταστούν σε αυτό το θέμα λεπτομερώς. Η επικράτεια των γυναικών εναντίον του άνδρα είναι έργο της ‘Λίλιθ’ όπως ισχυρίζονται κάποιοι γνώστες αυτών των θεμάτων.

Τι ισχύει τελικά για αυτόν τον μύθο;

Εκεί που ο μύθος μπερδεύετε με την πραγματικότητα, αρχίζει η θεωρία των συνωμοσιών...

Συνομοσιολογία 1

Η ταινία "ΕΠΑΦΗ ΤΕΡΤΑΤΟΥ ΤΥΠΟΥ" όπου προβλήθηκε στο σινεμά το 2010, βασιζόταν σε αληθινά γεγονότα και αληθινά βίντεο! Το τονίζω σε αληθινά γεγονότα και βίντεο, (όσοι την έχουν δει καταλαβαίνουν). Εκεί οι άνθρωποι όπου μαρτυρούσαν ότι κάτι το πολύ κακό τους πλησίαζε στα όνειρά τους είχε την αρχική εμφάνιση μιας κουκουβάγιας. Για κοιτάξτε παρακαλώ την αρχική εικόνα της Λίλιθ!!! Σε συνδυασμό με τον μύθο ότι μπορούσε να ταξιδεύει στον υπερβατικό κόσμο των "ονείρων".

Συνομοσιολογία 2

Έχει συνδεθεί από κάποιους τολμηρούς επίσης ότι η Λίλιθ και οι γιοι της έχουν σχέση με την κούραση με των ανθρώπων μετά των ύπνο τους(?). Η θεωρία βασίζεται απείρως σε ένα αφάνταστο στην κυριολεξία σενάριο, που θέλουν την Θεά όχι μόνο να υπάρχει στην πραγματικότητα, αλλά να δρα στο αστρικό σώμα των ανθρώπων κατά την διάρκεια του ύπνου, αντλώντας την ενέργεια τους (?).

Συνομοσιολογία 3

Πιστέυω ότι άκρως περίεργο το γεγονός ότι οι ειδικοί και οι επιστήμονες πάνω σε τέτοια θέματα που τα έχουν εξετάσει λεπτομερώς, έχουν καταλήξει στο ότι, τόσο η Αγία Γραφή, η απόκρυφη Παλαιά Διαθήκη όσο και η Γένεση είναι κείμενα τα οποία έχουν παραποιηθεί! Νομίζω ότι εαν το λένε οι ειδικοί τότε δεν μπορώ να τους αμφισβητήσω, όμως γιατί κάτι τέτοιο να έγινε; Αυτό όπως λένε έγινε σε δυο σημεία. Το πρώτο είναι στον όρο Ελοχίμ και το δεύτερο στον όρο Λίλιθ!

Συνομοσιολογία 4

Μία εκδοχή είναι ότι η Μόρα είναι η Λίλιθ (lilith) η πρώτη γυναίκα του Αδάμ, ή μια από της τρεις κόρες της. Όπως αναφέρουν τα γνωστικά κείμενα και τα απόκρυφα της Παλαιάς Διαθήκης η Λίλιθ αποχώρισε από τον Παράδεισο. Η Μόρα είναι ένα ανεξάρτητο πνεύμα. Σύμφωνα με τις περιγραφές είναι μία γυναίκα μαυροφορεμένη, η οποία εμφανίζεται στον ύπνο κάποιου συνήθως όταν κοιμάται ανάσκελα, του κρατάει τα χέρια και προσπαθεί να του πάρει την ανάσα.

Συνομοσιολογία 5

Η πέμπτη συνομοσιολογία είναι και η τελικά πιο "ακραία" αφού συμφωνεί σχεδόν με όλες τις προηγούμενες και προσθέτει ότι η Λίλιθ είναι μια βασίλισσα των νεφελίμ, εκ τών 72 το σύνολο και μάλιστα, όχι οποιαδήποτε αλλά η μοναδική αληθινή νεφελιμ και οι απόγονοί της είναι οι πραγματικοί (μοναδικοί) νεφελιμ. Αυτοί δε έφτιαξαν την βίβλο των βρυκολάκων ή των μπαχομεχ όπως αναφέρεται στην λοιπή ξένη και Ελληνική βιβλιογραφία, καθώς και ότι μέσω ειδικών τελετών μυούσαν ανθρώπους, ενώ τους υπόλοιπους και ανά τακτά χρονικά διαστήματα, απλά τους σκότωναν τις νυχτερινές ώρες, με διάφορες τεχνηκές. Και για αυτό μάλιστα οι άνθρωποι έκτοτε, χωρίς να γνωρίζουν ή χωρίς να θυμούνται το γιατί, φοβούνται το σκοτάδι!


Η δική μου τοποθέτηση περί Νεφελίμ γενικά

Σε αυτή την τοποθέτηση θα δεχτώ ότι όλα περί των όντων νεφελιμ είναι αληθινά, έτσι ώστε να προχωρήσω στην παρακάτω τοποθέτηση. Το δικό μου ερώτημα είναι το εξής. Τι και αν όλα αυτά είναι αλήθεια; Δηλαδή τι θα χάσουμε ή τι θα κερδίζαμε εάν ήταν ψέματα; Πολύ καλύτερη ποιότητα ζωής είναι μια πολύ καλή και εύκολη απάντηση. Ναι δεν λέω αλλά και τόσοι και τόσοι άνθρωποι που έχουν γεννηθεί και έχουν φύγει από αυτόν τον κόσμο, τελικά τι τους εμπόδιζαν πραγματικά αυτά τα όντα; Η αλήθεια είναι κάπως περίεργη εδώ. Εαν δεχτούμε ότι υπάρχουν όλα αυτά και είναι όντως αληθινά, δεν νομίζω ότι θα μπορούσαν να σταματήσουν τον άνθρωπο από αυτό που θα πρέπει να κάνει. Βέβαια μιλώ χωρίς να λογίζομαι σωστά, αφού τα παλιά χρόνια (βασιζόμενοι πάντα στο ότι είναι αληθινά τα κείμενα), έδρασαν και μάλιστα ήταν υπαίτιοι για πολλούς θανάτους, δεν μιλώ όμως για θανάτους ενήλικων, αλλά αυτό που ενδιαφέρει ήταν οι θάνατοι των ανήλικων! Εκείνοι δεν πρόλαβαν...

Οπότε αυτό που θα έπρεπε να ενδιαφέρει τελικώς, είναι το πόσο επηρέασαν ή επηρεάζουν την ζωή των ανθρώπων από θεολογικής απόψεως, αυτά τα όντα. Και από θεολογικής απόψεως νομίζω μάλιστα, ότι συνέβαλαν να συμβαίνει το αντίθετο και όχι το προφανές. Το αν θα έρθει κάποιος και θα μου κάνει κακό είναι σίγουρα ένα πλήγμα για εμένα, μα όμως αυτό είναι το κυριότερο, που πρέπει να θέλουμε... να μην πληγωθούμε; Δηλαδή εαν δεν υπήρχαν όλα αυτά τα "φανταστικά" και όλα ήταν καλά και γαλήνια στον κόσμο μας, αυτό θα μας χαροποιούσε και θα μας έκανε ευτυχισμένους παντοτινά ή μήπως θα έτσι τότε με αυτόν τον τρόπο θα χανόμασταν ακόμη περισσότερο μακριά από την έννοια του θεού και θα ξεχνάγαμε κάθε είδος μετάνοιας και πίστης έως ότου ένα ωραίο πρωί εγκαταλείπαμε αυτόν τον "ωραίο" κόσμο; Πίσω από κάθε σχέδιο υπάρχει το σχέδιο του Θεού. Το γιατί να γίνετε αυτό, εννοώντας το γιατί να υπάρχουν αυτά τα πλάσματα πρεσβεύοντας το κακό, θα το απαντούσαμε, με το να αναστρέψουμε την ερώτηση. Γιατί να υπάρχουν οι σιαμαίοι, οι τερατογενέσεις, πάσης φύσεως γενετικής αναπηρίας, γιατί να υπάρχουν οι διάφορες παθήσεις και οι αρρώστιες που ταλαιπωρούν και μαστιγώνουν τον κόσμο κάθε ημέρα; Ουσιαστικά είναι δυο ερωτήματα τόσο ίδια μεταξύ τους. Οπότε είτε υπάρχουν είτε όχι, μικρή σημασία έχει και περισσότερο για να έχουμε κάτι να ασχολούμαστε. Και αυτό γιατί η ίδια μας η πραγματικότητα είναι το ίδιο σκληρή με αυτή την που παρουσιάζετε στα βίντεο. Και επιτρέπεται από κάποιον Θείο μηχανισμό να συμβαίνουν όλα αυτά ή αν τους επιτρέπονται "εκείνοι" να τα κάνουν όλα αυτά (τότε και σήμερα), τότε και αυτό αποτελεί απλά μια ακόμη απόδειξη ότι ζούμε μακριά από τον Αγαθό, Αληθινό και Δίκαιο κόσμο του Θεού και πιο συγκεκριμένα ζούμε απλά στην... κόλαση (ή σε ένα προστάδιο αυτής κατά μιαν έννοια - προφήτης Ενώχ)! Και σε καμία περίπτωση στον κόσμο του Θεού που μας μίλησε ο Χριστός και όλοι οι προγενέστεροι σοφοί πριν Εκείνον!

Αυτό είμαι της γνώμης ότι είναι το πιο σημαντικό! Για αυτό και στον άνθρωπο επιτρέπεται πλέον να βασανίζεται, να υποφέρει και να πονάει! Για αυτό ο άνθρωπος έχει άγνοια, δεν έχει μνήμη και υπάρχουν οι διχογνωμίες μεταξύ αυτών. Όταν για ένα πράμα, υπάρχουν πάνω από μια απόψεις περί αυτού, τότε αυτό είναι ψεύτικο!

Οπότε καλύτερα θα ήταν να μην αναλωνόμαστε σε τέτοια θέματα σαν να ανακαλύψαμε τον τροχό, αλλά σε πιο ουσιαστικά. Και τα πιο ουσιαστικά είναι για αυτά που μίλησε μεταξύ άλλων και ο Σωκράτης, δηλαδή τα Υπερούσια!

Με σεβασμό στον συνάνθρωπο!

ΠΗΓΗ   ,    ypogeia-drasi
- See more at: http://www.diadrastika.com/2015/09/lilith-thea-eksoghini-genetiko-peirama.html#sthash.gQ2pbxEr.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters