Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2015

H ISIS ανατίναξε 3 ταφικούς πύργους « κοσμήματα » στην αρχαία Παλμύρα


11947689_1464408957220546_1501943388948820366_n

H oυαχαμπίτικη οργάνωση Ισλαμικό Κράτος κατέστρεψε 3 ταφικούς πύργους του αρχαιολογικού χώρου της Παλμύρα.Η Daesh όπως είναι τ΄αρχικά της οργάνωσης στην αραβική ανατίναξε 3 φημισμένους πύργους ταφικά μνημεία στην Παλμύρα ανακοίνωσε στο AFP ο Διευθυντής των Συριακών Αρχαιοτήτων Mammoun Abdelkarim.
« Ανατίναξαν 3 ταφικούς πύργους αυτούς που ήταν οι καλύτερα διατηρημένοι ,τους πιο ωραίους « ,διευκρίνισε.
Αυτή η νέα κατάφωρη καταπάτηση και καταστροφή μέρους της παγκόσμιας πολιτισμικής κληρονομιάς επέρχεται μετά την καταστροφή από την ίδια οργάνμωση 2 από τους πιο καλαίσθητους ελληνιστικούς ναούς του αρχαιολογικού χώρου της Παλμύρα και μετά την απαγωγή ομηρία βασανισμό αποκεφαλισμό και διαπόμπευση του καθηγηυή αρχαιολογίας Khaled al-Assaad υπεύθυνου για μισό αιώνα των αρχαιοτήτων της.Το αμφιθέατρο της Παλμύρα έγινε το νεό Κολοσσαίο όπου εκτελέστηκαν τελετουργικά και ενώπιον πλήθους δεκάδες σύριοι στρατιώτες.
11924272_1464408963887212_4327881581529944486_n
Για τους ταφικούς πύργους ο Mammoun Abdelkarim προσθέτει ότι « δεχθήκαμε σχετικές αναφορές πριν 10 ημέρες αλλά τώρα επιβεβαιώνουμε την πληροφορία αφού αποκτήσαμε δορυφορικές εικόνες από Ινστιτούτο που εδρεύει στις ΗΠΑ που ελήφθησαν στις 2 Σεπτέμβρη ».
uyggygu
Σύμφωνα με τον ίδιο πρόκειται για τους φημισμένους τάφους του Elahbel, του Jamblique και του Khitôt, « δομημένους από πλούσιες οικογένειες της αρχαίας Παλμύρα και που αποτελούσαν το σύμβολο της οικονομικής αίγλης της πόλης κατά τη διάρκεια των πρώτων αιώνων μ.Χ « .
Η Παλμύρα ήταν γνωστή για τους ταφικούς πύργους της που είναι χαρακτηριστικοί της αρχιτεκτονικής της πόλης .Το πιο όμορφο σύμβολο της Συρίας καταστράφηκε. » 
Cfygyl
 
 
http://lithosfotos.blogspot.gr/2015/09/h-isis-3.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters