Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015

Οι κίβδηλες εκλογές πέρασαν – Τα παράνομα εκλογικά αποτελέσματα μένουν

ekloges-kalpi-eklogiko-tmima-psifodeltio 
Του Αθανάσιου Καρανάσιου
Η αποδοχή των εκλογικών αποτελεσμάτων της 20ης Σεπτεμβρίου, είναι ό,τι πιο καταλυτικό και καταστροφικό, μπορεί να συμβεί στη χώρα, ως συνέπεια της χειραγώγησης του Ελληνικού Λαού από τα μμε, του κατακερματισμού της κοινωνίας σε συνονθύλευμα ατομικιστών και της ιντερνετομανίας.
Έτσι, αυτός ο φιλότιμος και αξιοπρεπής Λαός χάνει ακόμα και το ένστικτο της αυτοπροστασίας του και μεταβάλλεται σε έρμαιο των αλλοδαπών νεοαποικιοκρατών και των ντόπιων συμπλεγματικών πολιτικών.
Από όπου και να «πιάσει» κανείς το θέμα … ΒΡΩΜΑΕΙ. Η κυριότερη ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ, μέσω της πλύσης εγκεφάλου, που πασχίζει να περάσει το σύστημα, είναι ότι: «Παρά την βέβαιη κοινωνική και πολιτική απόγνωση, το εκλογικό αποτέλεσμα παραμένει προϊόν δημοκρατικής διαδικασίας και αυτό από ουδένα αμφισβητείται»!
Όμως, αν περάσει σαν πολιορκητικός κριός αυτό το μήνυμα, περνούν, ο φασισμός της νέας τάξης και η αυθαιρεσία της κοινοβουλευτικής χούντας από πίσω κι όλα αυτά τα τρελά, που γίνονται και που μας διεμήνυσε η κα Ψαρούδα Μπενάκη το 2007 απευθυνόμενη στον άβουλο κ. Παπούλια -όταν αναλάμβανε την προεδρεία της «δημοκρατίας»- αυτό που εμείς δεν έχουμε ακόμα συνειδητοποιήσει!
Ε λοιπόν εμείς, πρέπει να λέμε, ότι τα εκλογικά αποτελέσματα δεν ήταν προϊόν δημοκρατικής διαδικασίας, αλλά ΑΠΑΤΗΣ!!!
Και στη συνέχεια να επιδείξουμε ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΥΠΑΚΟΗ σε όλα τα επίπεδα!
Γιατί, ο αδιαφανής χαρακτήρας της επί 35 χρόνια μονοπωλιακής Singular Logic, οι άνισες δυνατότητες προβολής των υποψηφίων στα μμε, ο χρονικός ασφυκτικός αιφνιδιασμός της προκήρυξης των εκλογών και πάνω από όλα … Η ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ …, ότι δήθεν το 83% των ψηφισάντων … επέλεξαν, …για να βγάλουν τα μάτια τους … μνημονιακά κόμματα, όταν στο δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου, το 62% ψήφισε ευλόγως ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ!..
Συνεπώς, είναι πασιφανές, ότι το (χουντικό) κοινοβούλιο που προέκυψε αντιδημοκρατικά – αντισυνταγματικά και με τους διορισμούς των κομματαρχών … είναι κίβδηλο, απαράδεκτο, αντισυνταγματικό, αντιδημοκρατικό, ανθελληνικό, παράνομο και ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ … σύμφωνα και με τα ενδελεχή (αυτονόητα) επιχειρήματα του συνημμένου πονήματος! (*)
Γι αυτό, επιμείναμε σε προηγούμενες αναφορές μας στην ΑΠΟΧΗ, η οποία είναι πράξη συνειδητής ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΝΥΠΑΚΟΗΣ για το σάπιο, αποσαθρωμένο και διεφθαρμένο πολιτικοοικονομικό κατεστημένο!
Ενώ τώρα λένε, ότι «ο Λαός ψήφισε δημοκρατικά» … Δεν ψήφισε όμως μια ακατάλληλη κι επικίνδυνη μνημονιακή συγκυβέρνηση, που θα παραδώσει την Ελλάδα στους κατακτητές και θα καταστήσει τον αυτόχθονα Λαό της σε γύφτους … χωρίς γη, χωρίς στέγη, χωρίς πατρίδα.
(*) Στο συνημμένο link … μία εμπεριστατωμένη μελέτη για τα «σημεία και τέρατα» της δήθεν «δημοκρατικής» και «διαφανούς» διαδικασίας εξαγωγής των εκλογικών αποτελεσμάτων.
http://pekp.gr/?p=61485

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters