Πέμπτη, 20 Αυγούστου 2015

ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ. Γράφει ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΡΥΠΑΙΟΣ

Απευθύνομαι στούς εφιάλτες «Ελληνες» πολιτικούς, και στη Γιαγιά Τασία, και τους λέγω. Κάπου το `χουμε χάσει το μυαλό..... ή διαπράττουμε Εθνική προδοσία!!! 
ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ είναι όσοι έρχονται από εμπόλεμες περιοχές.
·         Οι δε λοιποί είναι ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ,
·         ΕΙΤΕ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ,  ΕΙΤΕ  ΟΧΙ!!!..

·         Και επειδή εγώ έχω μεταναστεύσει εδώ και πάρα πολλά χρόνια σε όλα τα κράτη του κόσμου, αισθάνομαι ότι αυτή η εξίσωση του Λαθρομετανάστη με μετανάστη είναι τουλάχιστον εξευτελιστική και ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ απέναντι μου.
·         Διότι όταν μετανάστευσα, πέρασα με το διαβατήριο μου τα σύνορα, είχα ταυτότητα, είχα VISA, είχα κάρτα υγείας, το λεγόμενο VACCINATION CARD, είχα όλα τα ταξιδιωτικά έγγραφα μαζί μου. Είχα και χρήματα!!
·         Δεν περίμενα από το Κράτος που με φιλοξενούσε να με στεγάσει, να με ταϊσει, να με θεραπεύσει, κ.λ.π.
·         περνούσα από έλεγχο διαβατηρίων, από Τελωνείο, από υπηρεσία αλλοδαπών (IMMIGRATION), το κράτος που με φιλοξενούσε ήξερε τα στοιχεία μου, τον τόπο κατοικίας μου, την κατάσταση της υγείας μου, τον τόπο εργασίας μου, όπως και η εφορία, η υπηρεσία αλλοδαπών, και κάθε άλλη αρχή-εξουσία.
·         Εδώ η εφορία φορολογεί ΜΟΝΟ τους Έλληνες, για τους οποίους έχει στοιχεία, οι Έλληνες έχουν ΑΦΜ, και ηλεκτρονικούς κωδικούς, έχουμε user name, password, AMKA, ΑΦΜ, Α.Μ.Σ., το τσιπάκι.............. κ.λ.π.
·         Οι εφορίες δουλεύουν για τους δανειστές του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, αφού όλες οι εισπράξεις των ΔΟΥ πηγαίνουν για τα τοκοχρεωλύσια.
·         Οι Λαθρό και οι Σιωνιστές, είναι ασύδοτοι, και η εφορία, και κάθε αρχή και εξουσία, δεν γνωρίζουν τίποτα γιαυτούς, είναι «μπάτε σκύλοι αλέστε». ΜΟΝΟ το κορόϊδο ο Έλληνας πληρώνει............
·         Καταλάβατε τώρα γιατί οι ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ είναι επικίνδυνοι για την ασφάλεια του Κράτους;;;
·         1.-Διότι ελλοχεύουν κίνδυνοι για διασπορά ασθενειών  και μολυσματικών νόσων, από τους λαθρό, προς τους Έλληνες,  και προς τους τουρίστες, που μας αφήνουν τα χρήματά τους.
·         2.- Διότι μας ληστεύουν και μας σκοτώνουν, εμάς τους φορολογουμένους, και υπεύθυνοι είναι οι προδότες πολιτικοί.
·         3.- Δυσφημούν τη χώρα μας, έστω και αν ένας τουρίστας αρρωστήσει ή δολοφονηθεί από τους λαθρό.
·         4.- Δεν σέβονται τίποτα.
·         5.-Έχουν απαιτήσεις να τους χτίσουμε ΤΕΜΕΝΟΣ, βρήκαν κάτι αφελείς και επιπόλαιους προδότες πολιτικούς και Μητροπολίτες, και τους κάνουν όλα τα χατίρια, εις βάρος των Ελλήνων!!!!
5.- Ανάμεσα σε αυτούς τους αγνώστους κρύβονται φανατικοί Τζιχαντιστές, οι οποίοι όταν διαταχθούν από την ανωτάτη Σιωνιστική εξουσία της Γης, μπορούν να αιματοκυλίσουν τους Έλληνες, και να καταλάβουν την εξουσία, όπως έγινε στο Ιράκ & Συρία, και αλλαχού.
6.- Γεννούν εδώ, και οι φιλάνθρωποι της Κυβερνήσεως, αναγνωρίζουν τα νεογέννητα ως Έλληνες, και το χειρότερον ότι λαμβάνει όλη η οικογένεια την Ελληνική Εθνικότητα, και αποκτούν πολιτικά δικαιώματα, αποκτούν το δικαίωμα του «εκλέγειν και εκλέγεσθαι», για να ψηφίζουν τους προδότες πολιτικούς που υποδεικνύει η παγκόσμια Σιωνιστική κυβέρνηση του ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!
7.- Ο Προκόπης με τον Αλέξη, είναι το δίδυμο που λέει ο Λαός, «κύλλησε ο τέτζερης , και βρήκε το καπάκι».
Βλέπετε το ίδιο Μεγάλο Αφεντικό τους ενώνει............
 8.- Ο  Αϊνστάϊν είπε,
«Δύο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία», συμπληρώνω, και η ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.
                                 ΑΝΤΩΝΗΣ  ΓΡΥΠΑΙΟΣ

                        Διεθνολόγος/Αρθρογράφος  ΜΜΕ

http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2015/08/blog-post_235.html
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters