Παρασκευή 21 Αυγούστου 2015

Πέταξαν αυγά στον Πάνο Καμμένο – Γιουχαΐσματα, μούτζες και φωνές: «Στα τέσσερα» ΒΙΝΤΕΟ

ΚΕΡΒΕΡΟΣ: ΠΑΝΟΥΛΗ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΜΠΛΕΚΕΙΣ ΜΕ ΕΒΡΑΙΟΥΣ...

ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΑΦΗΣΑΝ ΣΕ 6 ΜΗΝΕΣ ΟΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ:

1. ΑΝΟΙΓΜΑ ΕΡΤ

2. ΑΝΟΙΓΜΑ ΣΥΝΟΡΩΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

3. ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ (ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ!!!!)

4.  ΤΡΙΤΟ (ΚΑΙ  ΜΑΚΡΥΤΕΡΟ) ΜΝΗΜΟΝΙΟ


kos4_1

Οι αγανακτισμένοι κάτοικοι της Κω μην αντέχοντας άλλο την κατάσταση που επικρατεί στο νησί, λόγω της μεγάλης εισροής παράνομων μεταναστών, ξέσπασαν στο πρόσωπο του Πάνου Καμμένου, που επισκέφτηκε το νησί στο πλαίσιο της περιοδείας του, με φόντο τις εκλογές που πλησιάζουν.

Με «γαλλικά» , αυγά αλλά και με μπουκάλια υποδέχθηκαν σήμερα οι Κώοι τον Υπουργό Άμυνας Πάνο Καμμένο στην Κω. Οι αγανακτισμένοι Κώοι μην αντέχοντας άλλο την κατάσταση που επικρατεί στο νησί μας λόγω της μεγάλης εισροής παράνομων μεταναστών ξέσπασαν στο πρόσωπο του Π. Καμμένου. Οι φωτογραφίες και τα βίντεο είναι ενδεικτικά του τι επικράτησε με τον Υπουργό εμφανώς έντρομο (αν και προσπάθησε στην αρχή να παραμείνει χαμογελαστός) να μπαίνει γρήγορα στο γραφείο του Δημάρχου έτσι ώστε να προστατευθεί από το εξαγριωμένο πλήθος.
«Φτου σου ρε!», «είσαι καραγκιόζης» φώναζαν κάποιοι κάτοικοι, ενώ οι υπόλοιποι γιουχάιζαν.
Με λερωμένο το σακάκι, ο Πάνος Καμμένος έτρεχε να γλιτώσει από τους κατοίκους, που έβγαιναν από κάθε σοκάκι του νησιού, για να του εκφράσουν την αγανάκτισή τους.
Να σημειωθεί πως αρχικά στο χώρο έφτασε ισχυρή αστυνομική δύναμη, αλλά μόλις ο κόσμος που είχε μαζευθεί αντιλήφθηκε τους αστυνομικούς εξαγριώθηκε, με αποτέλεσμα οι άντρες της ΕΛ.ΑΣ μετά από λίγο να αποχωρήσουν και να παραμείνουν λίγα μέτρα πιο πέρα διακριτικά.
Δείτε το σχετικό βίντεο από το kosnews24.gr:



Εξαγριωμένος ο κόσμος μούτζωνε και γιουχάιζε τον υπ. Αμυνας φωνάζοντάς του ειρωνικά: «Στα τέσσερα!».

 

kerberos-hellas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters