Δευτέρα 24 Αυγούστου 2015

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ. ΜΕ ΤΙΣ Ε.ΣΥ. ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΤΗ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΛΕΩΦΟΡΟ, ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ. (Κινέτα 3/8/2899 απομαγνητοφώνηση ομάδα ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ)

ekdhlvsh-kineta-3-8-2015

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΗΝ ΚΙΝΕΤΑ 3/8/2899

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΔΗ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

Αρτέμης Σώρρας: Καλησπέρα και στην Κινέτα, ακούω προσεκτικά όλους μου τους συνομιλητές οι οποίοι είναι πολεμιστές άμα το θέλετε. Το πρόβλημα, αν έχουμε καταλάβει όλοι, είναι η Ελλάδα και δη οι Έλληνες. Όσο και να λέμε τι προβλήματα έχουμε περάσει σας λέω ότι είναι πολύ πιο πολλά και δηλώνω επίσημα ότι οι προδοσίες στην Ελλάδα και των Ελλήνων γενικότερα, φτάσανε τον πλανήτη εδώ που τον έφτασαν. Ο πλανήτης έφτασε εδώ από μεγάλες προδοσίες. Θέλοντας και μη να πιστέψετε, οι πιο πολλοί ήρωες είναι προδότες καλυμμένοι με ηρωικά ονόματα. Φτάνει. Σκότωσαν όλους μας τους ήρωες, τους φιλόσοφους, όλα τα μεγάλα ονόματα, όλη την μεγάλη τεχνολογία, την άπειρη τεχνολογία των Ελλήνων. Προσπαθούν τώρα να σκοτώσουν τον πολιτισμό μας. Προσπαθούν να αλλοιώσουν την ιστορία μας. Μέχρι πότε θα γίνεται αυτό; Μέχρι πότε θα το επιτρέψετε; Δεν νομίζετε ότι υπάρχει σταματημός; Ναι, υπάρχει σταματημός. Θα τον βάλουμε όμως εμείς και ξέρετε γιατί; γιατί μπορούμε! Τελικά ήταν οικονομικό το θέμα στον πλανήτη και στην Ελλάδα; Αν ήταν δεν θα είχε λυθεί; Δεν θα είχε λυθεί με την Ανατολή; Μήπως εγώ τα υπόγραψα; Η Βουλή δεν υπόγραψε πόσο κάνει η μετοχή; ότι η κάθε μετοχή κάνει 670 δις. Η Εφορία δεν είναι αυτή που έβαλε τον φόρο; Εγώ τον έβαλα; Στα δικαστήρια αυτοί δεν αποφασίσανε ότι οι μετοχές είναι έτσι και πρέπει να πληρωθούνε ειδικά οι 45; Τα 600 εκεί δεν είναι; αυτοί δεν ‘βγάλαν απόφαση; οι θεσμοί δεν μιλούσανε; γιατί τα παγκόσμια ταμεία δεν είναι δικά σας;

ΤΟ Δ.Ν.Τ. ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΤΟΥ BRETTON WOODS

Λοιπόν να ξεκαθαρίσουμε μία και έξω, το Δ.Ν.Τ. είναι υπάλληλος των κρατών. Η Μπρέττον Γουντς αν θέλετε να ξέρετε, όπως πολύ σωστά τοποθετήθηκε ο Γιάννης ο Καλογερόπουλος, σας λέω ότι είναι μια παγκόσμια συμφωνία όπου ανοίξαμε μια παγκόσμια εταιρεία όλα τα κράτη. Τα 45 στην αρχή και 204 σήμερα βάλαμε μέσα τα χρήματά μας και κάναμε την συμφωνία παγκοσμίως, ότι θα αγοράσουμε τα πρωτογενή και δευτερογενή προϊόντα πάντα από την ίδια την εταιρεία. Άρα πετρέλαια, μέταλλα, σπόροι, τα πάντα θα αγοράζονται πρώτα από την δικιά μας παγκόσμια εταιρεία που φτιάξαμε και θα πουλάμε τα προϊόντα στις χώρες μας έτσι όπως συμφωνούμε. Διαχειριστές σε αυτήν την διαδικασία μπήκανε αλλογενείς, ανθέλληνες, υπάνθρωποι αποστάτες. Αυτό συμβαίνει σήμερα και θα το αποδείξουμε. Άρα αγαπητοί συν-Έλληνες η εταιρία αυτή δεν μπορεί να κλείσει ποτέ. Για να κλείσει αυτή η εταιρεία πρέπει να κάνουμε ταμείο. Σήμερα λοιπόν τα παράγωγα όλου αυτού του χρήματος είναι οι λογαριασμοί, γιατί σας είπαν οι συνομιλητές μας ότι υπογράφουν οι κυβερνήσεις και υπογράφουν όλοι οι αξιωματούχοι αλλά είναι με λογαριασμούς επάνω, δεν μπορούν να κρυφτούν. Αυτά τα λεφτά είναι των Ελλήνων και θα πρέπει να καταλάβετε ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος να μας δίνει το Δ.Ν.Τ. χρήματα. Δεν μπορεί να μας δανείσει το Δ.Ν.Τ. βάση της σύμβασης. Το Δ.Ν.Τ. είναι υπάλληλος.

Προσέξτε εδώ έχει σημασία να καταλάβετε, η κάθε χώρα που είναι σε αυτήν την εταιρεία, που έβαλε τα χρήματα και η συμφωνία λέγεται Μπρέττον Γουντς είναι νεότερη, γιατί είναι και άλλες νεότερες. Έχουμε και την Γκριν Χιλτον έχουμε και παλαιότερες συμφωνίες. Όλα αυτά φουντώνουν ένα ταμείο των χωρών όπου κάθε έξι μήνες και κάθε χρόνο υπογράφονται τα κέρδη της κάθε εταιρείας, άρα η Ελλάδα έχει κέρδη. Είναι δυστύχημα όμως να δίνουμε την διαχείριση των κερδών σε αυτά τα ζώα και να μας δίνουν τόκο 4% και να τα διαχειρίζονται αυτοί και να μην τα διαχειρίζονται οι Έλληνες, είτε οι χρηματιστές μας, είτε οι οικονομολόγοι μας.

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΔΑΝΕΙΟ ΤΟ Δ.Ν.Τ.

Δεν θα μείνω όμως εκεί, το Δ.Ν.Τ. για να καταλάβετε τι είναι, όλες οι χώρες στέλνουν έναν εκπρόσωπο. Τυχαία έκανε ο Τσίπρας την κυρία Παναρίτη και άλλους 3; Δεν καταλαβαίνετε ότι εκεί στέλνει η κάθε χώρα τον εκπρόσωπό της; Και οι εκπρόσωποι ψηφίζουν στο συμβούλιο του Δ.Ν.Τ. . Το Δ.Ν.Τ. είναι υπάλληλος των χωρών της συμφωνίας. Δεν μπορεί να μας δώσει δάνειο το Δ.Ν.Τ., δουλεύει για μας. Δεν μπορεί αυτή η κυρία να μας μιλάει και να μας κουνάει το χέρι η Εβραία, δεν γίνεται είναι υπάλληλος μου. Μπορώ να την απολύσω. Και για να καταλάβετε πως μπορώ να την απολύσω θα πρέπει τουλάχιστον κάποιος με GAT’S, κάποιος που να έχει πραγματική δύναμη και δυνατότητα να πάει σε μία χώρα και να ζητήσει έλεγχο του Δ.Ν.Τ. και έλεγχο της BRETTON WOODS. Τι κέρδη έχουμε και τι έχετε κάνει, και αν καλώς η σύμβαση τηρείται μέχρι σήμερα. Διότι έχει όρους η σύμβαση, πως θα κυκλοφορεί το χρήμα, τι πρέπει να αγοράζεται, τι πρέπει να πωλείται, πως θα πωλείται και πως θα αγοράζεται, να δούμε αν όλα αυτά έχουν γίνει.

Το Δ.Ν.Τ. είναι υπάλληλοι των χωρών που είναι στην συμφωνία, άρα δεν μπορεί να έρχεται να σου δίνει δανεικά. Το ότι το έκανε, και η ( κυβέρνηση ) είπε ότι «το δέχομαι το Δ.Ν.Τ. να μου δώσει δάνειο» δεν γίνεται. Το Δ.Ν.Τ. ιδρύθηκε για να έρχεται σε κάθε χώρα να δίνει τα χρήματα και να εξυπηρετεί δάνεια, δανεισμούς ή κακούς χειρισμούς των χωρών, δεν έχει άλλο λόγο ύπαρξης. Και είναι το συμβούλιο που ψηφίζεται από τους εκπροσώπους των χωρών που είναι στο Bretton Woods. Το αντιλαμβάνεστε όλοι, πέστε μου ναι ή όχι; το αντιλαμβάνεστε; δεν μπορεί να μας δώσει δάνειο αυτό το ταμείο γιατί είναι υπάλληλοι μας. Είναι υπάλληλος δικός μου, το καταλαβαίνετε; Τόσο απλά. Δεν γίνεται λοιπόν να μου δίνει 30 δις και να μου λέει σου βάζω τόκο και θα σου βάλω την χώρα.

33 ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ, ΚΑΝΤΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ

Η Τρόικα τώρα είναι μία άλλη ιστορία, την οποία πως την δέχεται ένα κράτος σαν το δικό μου είναι μία άλλη ιστορία. Καθήστε λοιπόν να το δούμε πόσες προδοσίες θα γίνουν ακόμα. Αφού είδατε τις προδοσίες από παλιά μέχρι σήμερα, σήμερα δεν σας δείχνουμε μόνο τι κακώς έχει γίνει αλλά σας δείχνουμε και μία παράλληλη λεωφόρο. Η παράλληλη λεωφόρος είναι αυτή που μπορούμε να φτιάξουμε και μπορούμε. Πρώτον γιατί έχουμε τα οικονομικά εργαλεία. Δεύτερον γιατί έχουμε την διανόηση. Έχουμε την νόηση. Έχουμε το σχέδιο. Και σας κάναμε διακήρυξη αξιών και αρχών, 33 πρωτόκολλα Ελλάνια κύριοι, διαβάστε τα. Κανένα κόμμα, δόγμα, ψευτο-ιδεολογία μέχρι σήμερα δεν είχε ούτε μία αξία. Οι αξίες και οι αρχές είναι νομοτελειακές, έτσι συνθέτουμε την Ελλήνων πολιτεία. Οι 3 πολιτειακοί νόμοι κλειδώνουν άμα το θέλετε την ίδια την πολιτεία και δεν χρειάζεστε τίποτε άλλο για να ζήσετε δημιουργικά με ανάπτυξη, με μέλλον, χωρίς να μπορεί κάνεις να σας κάνει κακό αλλά χωρίς να μπορεί και η πολιτεία να παράξει κάποιο κακό. Εργάζονται πάντα μέσα στην νομοτέλεια ακουμπώντας πάντα την μεσότητα . Σας δώσαμε 33 πρωτόκολλα, 12 αξίες, μελετήστε τες, κάντε τες ένα κομμάτι του εαυτού σας. Τις αρχές, έτσι είναι η πολιτεία. Πάμε να φτιάξουμε την πολιτεία των Ελλήνων η οποία είναι γεγονός από άκρη σε άκρη.

ΚΟΜΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΩ ΠΟΤΕ

Κόβονται όλοι να κάνουμε ένα κόμμα. Πόσο δύσκολο σας φαίνεται να είχα κάνει κόμμα εδώ και καιρό; σας φαίνεται δύσκολο; δεν θα γίνει ποτέ γιατί το κόμμα είναι κομμάτι της κοινωνίας. Η πραγματική δημοκρατία έχω ξανά πει, δεν έχει κόμματα. Έχει μόνο δημόσια διοίκηση. Η πραγματική δημοκρατία δεν είναι πολίτευμα, είναι η εκτελεστική εξουσία των δημοκρατικών αποφάσεων που πήρε ο λαός, η ουσία. Και εκτελεί η εξουσία, έξω από την ουσία. Πρέπει να το κατανοήσετε και όλοι οι Έλληνες να ασχοληθείτε με τα κοινά. Πρέπει ο τόπος να διοικηθεί και ο κάθε δήμος που είναι η πραγματική δημοκρατία, ο Κρατείν τω Δήμω από τον πραγματικό πολίτη. Γι’ αυτό φτάσαμε μέχρι εδώ, αφήσαμε ελεύθερους ψευτο-θεούς και ψευτο-αρχηγούς και ψευτο-ελίτ και πήραν τον πλανήτη μας.

Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟΤΕΡΟ ΕΘΝΟΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ

Σήμερα λοιπόν θα βάλουμε τα θέμελα πάλι στον πλανήτη ξανά από την Ελλάδα. Όλος ο κόσμος περιμένει τι θα κάνουμε. Δεν βλέπετε ότι όλα τα πολιτικά καθεστώτα διαλύθηκαν; Που είναι οι βασιλείες; Που είναι οι δημοκρατίες; Που είναι οι σοσιαλισμοί; Που είναι οι κομμουνισμοί; Υπάρχει τίποτα; πέστε μου αν υπάρχει, Όχι. Πάμε λοιπόν σε μία πραγματική δημοκρατία, αυτό που περιμένουν όλοι. Περιμένουν οι Εγγλέζοι, σας φωνάζουν, οι Γάλλοι. Είμαστε συνδεδεμένοι με παγκόσμιες οργανώσεις, δεν σας τα δείχνουνε. 4 εκ. λαός βγήκε στους δρόμους στην Washington, D.C. . Τελικά τα κράτη δεν υπάρχουν ούτε κι αυτά, γίναν εταιρείες. Εταιρεία η Αμερική, Εταιρεία η Γερμανία, Εταιρεία η Αγγλία, η Γαλλία, όλοι αυτοί έχουν πέσει έξω. Τελικά κατάφεραν και σε εμάς να κάνουμε εταιρεία στο Βερολίνο; Ποιο; το αρχαιότερο έθνος του πλανήτη; γιατί υπάρχει άλλο έθνος εκτός από τον Έλληνα; Ούτε οι Κινέζοι δεν μπορούν να διεκδικήσουν έθνος μπροστά σε εμάς. Σε όλο τον Ο.Η.Ε. το μοναδικό έθνος είμαστε εμείς. Πέστε μου ένα άλλο έθνος που δεν είναι συνυφασμένο με εμάς. Ακόμα και οι Ινδιάνοι οι γραφές τους είναι στα Ελληνικά και είναι δικοί σου. Σε όλο τον πλανήτη λοιπόν, υπάρχει Ελλάδα, άσχετα αν σου κρύβουν την ιστορία.

ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ, ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ

Θα την βγάλουμε την ιστορία, και ήδη η αλήθεια βγαίνει στο φως. Φτιάχνουμε λοιπόν την λεωφόρο την δικιά μας στην Ελλήνων Πολιτεία. Ζητούμε μόνο να ενωθείτε χωρίς κόμμα χωρίς δόγμα χωρίς χρώμα. Δεν έχει σημασία μέσα στην Ε.ΣΥ. αν έχεις 1 εκατομμύριο ή αν έχεις ένα 50ευρω. Δεν σημαίνει ότι αυτός που έχει τα πιο πολλά θα σου πει τι θα κάνεις, όχι στην Ελλήνων πολιτεία. Η Ελλήνων πολιτεία έχει συγκεκριμένες δομές, αξίες και αρχές. Πάρτε τες, κοιτάξτε τις αξίες, κοιτάξτε τις αρχές. Όπως είναι οι αξίες και οι αρχές έτσι έχετε κτιστεί και γεννηθεί. Έτσι λειτουργεί το σύμπαν. Αν δεν λειτουργήσει η πολιτεία μας έτσι, είμαστε ήδη χαμένοι.

Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΦΤΑΣΕ ΕΔΩ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΙΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ

Ένα μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε στην Ελλάδα από αρχαίους χρόνους είναι οι προδοσίες, και ξέρετε γιατί είναι ισχυρές; γιατί τις κάναν πάντα Έλληνες. Τον Αλέξανδρο, τον Ιάσονα, στην Τροία, τα ιερά μας, ποιος τα πούλησε; τα μαντεία μας ποιος τα πούλησε; Σήμερα ποιος πουλάει; Στις μέρες μας ποιος πούλησε; Οι νεότεροι ήρωες σου που είναι; Που είναι ο Κολοκοτρώνης; Σας άρεσε όταν το Χολιγουντ έβγαλε τον Αλέξανδρο ότι είναι gay; Δεν μίλησε κανένα υπουργείο εξωτερικών; ξέρετε γιατί; γιατί είναι Εβραίοι εκεί μέσα και δεν είναι Έλληνες, ότι τα είχε με τον Ηφαιστίωνα. Ντρέπομαι γι’ αυτήν την κατάντια που εγώ έχω μία χώρα που δεν μίλησε γι’ αυτό και για χιλιάδες άλλα πράγματα. Ας ξεκινήσουμε λοιπόν να πάρουμε την αληθινή ιστορία στα χέρια μας και να μην ξανά μιλήσει κανείς για εμάς. Εγώ τουλάχιστον μέχρι τελευταίας ρανίδας του αίματος μου θα είμαι εδώ να βάλω τα πάντα και γυρίζω σε όλη την Ελλάδα σπάζοντας τα πόδια μου, έτσι και εσείς τα πόδια σας θα βγάλουν αίμα για να πάρετε την Ελλάδα. Από τον καναπέ η Ελλάδα δεν παίρνεται. Οι προδοσίες ήταν ισχυρές, γι’ αυτό λοιπόν αποφασίσαμε σε όλη την Ελλάδα να βγάλουμε έναν όρκο. Ελλάνιο όρκο με πρωτόκολλα, όπως τα βγάλαμε και τα πρωτόκολλα και όπως και την πολιτεία, την φτιάχνουμε, την χτίζουμε και σας καλούμε όλους στην πολιτεία.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΙΑ ΣΑΣ

Να ‘ρθειτε μέσα από όλους τους δήμους και να ανοίξετε γραφεία είναι διαταγή να ανοίξετε γραφεία σε όλη την Ελλάδα, τι δεν καταλαβαίνετε; Η Ελλάδα είναι δικιά σας, δεν είναι δικιά μου, ούτε αυτονών. Δικιά σας είναι η Ελλάδα και θα πρέπει να ανοίξετε τα δικά σας γραφεία, να έχετε τα δικά σας δρώμενα, να έχετε τις δικές σας αποφάσεις, την δικιά σου την ζωή και το μέλλον θα το πάρεις εσύ στα χέρια και ο εκπρόσωπός σου να τηρήσει μία δημοκρατική διαδικασία όπως πρέπει να την κάνει μέσα σε αρχές, σε αξίες και αν μην ξανά τρυπήσει ποτέ την πολιτεία μας. Γιατί δεν το κάνουμε; Δεν έχεις τα χρήματα; στα έδωσα είναι δικά σου. Ακόμα και τα παγκόσμια ταμεία δεν είναι δικά μου πάλι δικά σου θα είναι. Τι θέλεις εγγυήσεις; έχω όσες θέλεις. Δεν σου κάνει που δεν μιλάει κανένας από αυτά τα ζώα; Και δεν σου κάνει εντύπωση τελικά; όλα ήταν καλά και μόλις ήρθε ο Σώρρας, μόλις εμφανίστηκε ο Σώρρας επιτιθόμαστε στον Σώρρα όλοι μαζί, λες και αυτός έχει κάνει όλο το κακό στον πλανήτη και στην Ελλάδα; Οι άλλοι τι έκαναν, πέτυχαν και τώρα θα αποτύχουμε με εμένα ή με εσάς; Αν αποτύχουμε να αποτύχουμε μόνοι μας δεν θέλουμε κανέναν, αλλά σας δηλώνω ότι η επιτυχία είναι δεδομένη.

Ο πλανήτης θα τιναχτεί στον αέρα εάν δεν κάνουμε την Ελλήνων Πολιτεία και εάν δεν μπούμε σε αξίες και αρχές να διοικήσουμε πραγματικά την ζωή μας και να μάθουμε όλοι, να φύγουμε από την οντολογική μας λήθη, ποιοι είμαστε, τι κάνουμε εδώ, τι σχέδιο εξυπηρετούμε και ποιος είναι ο λόγος της ύπαρξης μας. Ποιος είναι ο λόγος της ύπαρξης μας; να τρώμε και να πεθαίνουμε και να διαχειριζόμαστε από την ώρα που γεννιόμαστε τον θάνατό μας; Ελάτε Έλληνες και φιλέλληνες σηκωθείτε όλοι.

ΠΟΤΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑ ΠΡΟΔΟΣΕΙ ΕΛΛΗΝΑ, ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΒΓΑΛΑΜΕ ΤΟΝ ΟΡΚΟ

Βγάλαμε έναν όρκο. Καλώ και προκαλώ σε έναν Ελλάνιο όρκο όλους τους Έλληνες να δώσουν, ώστε ποτέ ξανά να μην προδώσει ποτέ κανένας συν-Έλληνας τον άλλο συν-Έλληνα. Ο όρκος των Ελλήνων να διαβαστεί, σήμερα ποιος είναι για ορκωμοσία εδώ ; υπάρχει κάποιος Έλληνας να ορκιστεί στους συν-Έλληνες; Υπάρχει κάποιος; Για ελάτε, ή δεν έχω Έλληνες εδώ μέσα; Ελάτε συν-Έλληνες να ορκιστούμε στην Ελλάδα στον Ελληνισμό στην απελευθέρωση της πατρίδας μας τίποτα παραπάνω και λιγότερο. Ελάτε λοιπόν να ορκιστούμε, όπως είμαστε και εμείς ορκισμένοι, τίποτα παραπάνω και λιγότερο, την πατρίδα μας, την Ελλάδα μας, τα δίκια μας, τα δικά μας, και τίποτα ξένο. Και δεν θέλω να ξανά προδώσει ποτέ κανένας κανένα συν-Έλληνα. Να είναι πίσω από την πλάτη μας όλοι και να προστατεύουν τον Ελληνισμό και τους Έλληνες. Τιμή μου συν-Έλληνες μου, όλη η Ελλάδα μαζεύεται. Δεν φαντάζεστε τι έχει γίνει παντού, κι ας μην το βγάζουν τα κανάλια, είμαστε πολλοί και θα γίνουμε όλοι.

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: Βασιλική Δρόσου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Πλάτων Πισατίδης

ΟΜΑΔΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ
Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΣΤΗΝ ΚΙΝΕΤΑ ΜΕΓΑΡΩΝ 3/8/2899 (βίντεο)

Προτείνουμε:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters