Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015

Κινέζικη «ΟΜΑΔΑ Ε» θέλει να ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΕΙ τους ILLUMINATI - Οι BRICS και η ΓΕΡΜΑΝΙΑ


Πως θα σας φαινόταν αν υπήρχε μία πολυάριθμη και πολυμελή ομάδα που έχει ορκιστεί να εξολοθρεύσει τους Illuminati όλου του κόσμου; Τραβηγμένο πολύ; Κάποιοι λένε ότι πράγματι υπάρχουν και καραδοκούν...

Ο Benjamin Fulford είναι ένας δημοσιογράφος από τον Καναδά που ζει στην Ιαπωνία, πρώην επικεφαλής του γραφείου Ασίας-Ειρηνικού για το περιοδικό Forbes . Έχει πληροφορίες για μία ασιατική μυστική κοινωνία η οποία απειλεί να σκοτώσει όλους τους Illuminati αν συνεχίσουν τα σχέδιά τους για τον αποπληθυσμό της γης.
Στόχος του Fulford είναι να αντιμετωπίσει την προπαγάνδα των ΗΠΑ και να εκθέσει στον ιαπωνικό λαό την αλήθεια, έτσι ώστε να μπορέσουν να απελευθερωθούν από το αποικιακό ζυγό και να κάνουν χρήση των 5 τρισεκατομμυρίων δολαρίων τους ώστε να τερματίσουν την φτώχεια στον κόσμο και να σώσουν το περιβάλλον.

Μας ενημερώνει πως η αρχαία μυστική κινέζικη κοινωνία λέγεται "The Green and the Red Societies". Υπάρχουν τουλάχιστον από το 1644 και μπορούμε να τους βρούμε σε εγκυκλοπαίδειες και ιστορικά βιβλία. Μία από τις πρόσφατες δράσεις τους ήταν όταν οργανώθηκαν ενάντια στους Κομμουνιστές της Σανγκάι στην δεκαετία του '40, αλλά νικήθηκαν το 1949. Από τότε έχουν αναδιοργανωθεί και συνεργάζονται με Ιάπωνες και συγκλίνοντες με τις απόψεις τους σε όλο τον κόσμο. Φαίνεται να αποτελείται από έξι εκατομμύρια μέλη, μεταξύ των οποίων χιλιάδες δολοφόνοι, γκάνγκστερ και νίντζα...

Η μυστική αυτή κοινωνία, βλέπει ένα σχίσμα να διαμορφώνεται στην Ελιτ των Illuminati ανάμεσα στους Jay Rockefeller και Philip Rothschild. Αυτή η ρωγμή ίσως είναι η ευκαιρία τους.

Ο Fulford έχει εκδώσει τελεσίγραφο προς τους Illuminati για λογαριασμό της αρχαίας κινεζικής μυστικής κοινωνία:

«Αποβάλετε τα σχέδιά σας για την παγκόσμια μείωση του πληθυσμού διαφορετικά εσείς και οι οικογένειές σας θα δολοφονηθείτε»

«Θα βγάλουμε το μάτι από την κορυφή της πυραμίδας Illuminati," είπε ο Fulford. «Έχουμε εκπαιδευμένους νίντζα κοντά σε όλους σας. Θα εξαφανιστείτε μέσα σε λίγες ώρες».

Για όλα αυτά ισχυρίζεται ότι έχει ήδη κάνει τις σχετικές επαφές, αφού τον πλησίασαν οι ίδιοι, ενώ έχει γνωρίσει εκπροσώπους αυτής της "κοινωνίας".

Παράλληλα, σε μία μυστική επίσκεψη του David Rockefeller στην Ιαπωνία το 2007, ο Fulford, στο video Που ακολουθεί, καταφέρνει να του κλείσει ραντεβού και να του πάρει μία συνέντευξη. Του κάνει καίριες ερωτήσεις, αλλά φυσικά εκείνος αρνείται τα πάντα: Αρνείται πως θέλει μία Παγκόσμια Κυβέρνηση εκτός αν είναι εκλεγμένη από τον κόσμο. Επίσης, δεν παραδέχεται πως είναι μυστικός εξουσιαστής του κόσμου -αν και παραδέχεται πως πολλοί το λένε αυτό.

Δεν έχουν πολλοί δημοσιογράφοι την ευκαιρία να πάρουν συνέντευξη από "γίγαντες" της Ελίτ, ούτε τολμούν να κάνουν ερωτήσεις σχετικά με την Παγκόσμια Κυβέρνηση ή αν είσαι ο κρυφός δυνάστης της ανθρωπότητας. Άραγε αυτό μπορεί να σημαίνει ότι έχει πρόσβαση και πληροφορίες για την μυστική ασιατική κοινωνία που θέλει να εξολουθρεύσει τους Illuminati;

Ο Fulford, με βάση τις πληροφορίες που έχει συγκεντρώσει, σχηματίζει την γνώμη ότι η Ινδία, η Κίνα και η Ρωσία δεν εποπτεύονται από τους Illuminati. Ειδικότερα, όταν ο Πούτιν ξήλωσε τους Nieslev, Bereshovsky συνέλλαβε τον Khordokovsky, απαλάχτηκε από την κηδαιμονία των Rockefeller και Rothschild. Ο Πούτιν πολεμάει τους Illuminati με όλη του την δύναμη. Η Ινδία απελευθερώθηκε από αυτούς ήδη από τον καιρό του Γκάντι. Το ίδιο και η Κίνα από την δεκαετία του '60. Στις μέρες μας προσπαθούν να κάνουν την Κίνα να καταρεύσει οικονομικά, αλλά δεν θα τα καταφέρουν.

Η Γερμανία ως μέλος του ΝΑΤΟ φαίνεται να ελέγχεται και να χειραγωγείται από αυτούς. Δεν ανήκει στην υψηλή ιεραρχία.

Άραγε έχουν βάση οι πληροφορίες του Fulford ή παραπλανάτε ή χρησιμοποιείται για να παραπλανήσει τον κόσμο;

Οι Illumnati ελέγχουν ακόμα τις κεντρικές τράπεζες σε Ρωσία, Κίνα, Ινδία και Βενεζουέλα. Επίσης ελέγχουν την Ευρωπαϊκή Ένωση. Συγκεκριμένες κινέζικες Illuminati οικογένειες (του Li Ka-Shing) έχουν σημαντικό ρόλο στην Κίνα. Η Γερμανία, ίσως, δεν εμφανίζεται στην ιεραρχία πιθανότατα επειδή είναι πάνω αυτήν...
diadrastika



... - See more at: http://www.diadrastika.com/2015/06/kineziki-koinonia-thelei-exolothrefsei-illuminati.html#sthash.KcdHU3yW.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters