Σάββατο 20 Ιουνίου 2015

Προδότες και εγκληματίες (ΑΠΟΡΡΗΤΕΣ Πληροφορίες από Σουηδία …)



Προδότες και εγκληματίες
Μόνο αυτοί παραδίδουν τα δικαιώματα του Ελληνικού κράτους σε δανειστές με αυτόν τον τρόπο,
το κρατούν επτασφράγιστο μυστικό.
 

Γράφει ο ΑΝΤΙ300
Η μυστική εξασφαλιστική δανειακή σύμβαση μαζί με όλες τις συνοδευτικές…(διότι είναι και άλλες… και όλες εις χείρας μας ) που υπέγραψε ο Βενιζέλος με την Φιλανδική Κυβέρνηση περιεχόμενο της οποίας δεν γνωρίζει η Ελληνική Κυβέρνηση σήμερα, διότι δεν δόθηκε ποτέ στην Βουλή των Ελλήνων.

Ποιος κυβερνούσε τον τόπο μας τόσα χρόνια; 

Ποιος έκανε κουμάντο τις ζωές των παιδιών μας, καταδίκασε τις τύχες όλων των Ελλήνων και τον έχετε και κυκλοφορεί ακόμα ελεύθερος;
Κύριοι και κυρίες Δικαστές, δεν σας εμπιστεύεται κανείς στην Ευρώπη πιά.
Εξού και η δικαιοδοσία των Αγγλικών και Ουαλικών Δικαστών για να αποδώσουν δικαιοσύνη με Αγγλικό Δίκαιο, στην περίπτωση που προκύψουν προβλήματα, αναφορικά με την ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ και των υπολοίπων συνοδευτικών συμφωνιών μεταξύ της χώρας μας και της Φιλανδίας.






Το αποδέχθηκε ο Βενιζέλος ως Υπουργός κρυφά μεν, υπογράφοντας φαρδιά - πλατιά δε την απαίτηση των Φιλανδών, προφανώς λόγω έλλειψης εμπιστοσύνης στους Έλληνες Δικαστές για να αποδώσουν δικαιοσύνη στην περίπτωση που θα έπρεπε να βρούνε το δικοί τους .
ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΜΑΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.
Ακολουθούν ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ
των συμβάσεων, για αρχή λόγω όγκου μόνο οι πρώτες σελίδες αυτών από τις περίπου 150 και πλέον σελίδες που θα ακολουθήσουν.














http://www.scribd.com/doc/269024531/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters