Σάββατο, 23 Μαΐου 2015

Τέσσερις Αστροπύλες σε μία εβδομάδα; Άνοιξαν οι ουρανοί (εικόνες)


Περίεργες χρωματιστές δίνες ή σπείρες -και όχι μόνο- κατακτούν τους ουρανούς τελευταία και μάλιστα σε διάστημα μόλις επτά ημερών. Δύο από αυτές μόλις σε μία μέρα, σε διαφορετικά μέρη. Τι συμβαίνει στους ουρανούς το τελευταίο καιρό; Άνοιξαν οι αστροπύλες των ουρανών, ή συμβαίνει κάτι άλλο;


Αυτοί που τράβηξαν τις φωτογραφίες έμειναν έκπληκτοι με αυτό που αντίκρισαν προσπαθώντας να καταλάβουν αν υπάρχει λάθος στην κάμερά τους. Όλοι διατείνονται πως όλα λειτουργούν σωστά και πως δεν υπήρξε ούτε σκουπιδάκι, ούτε κάποια σταγόνα νερού ή ιδρώτα, ούτε κάποιο είδος αντανάκλασης που θα μπορούσε να δημιουργήσει αυτό που οι φωτογραφικές τους μηχανές κατέγραψαν.

Szczecin της Πολωνίας, 20/5/2015Γκρόνινγκεν στην Ολλανδία 20/5/2015Florida 15/5/2015.Στο Τενεσσί, στις 11/5/2015
 

Μπορούμε όλα αυτά να τα αποδώσουμε σε κάποιο φυσικό φαινόμενο; Είναι κάτι τεχνητό από ανθρώπους, κάποια μυστική κατασκευή ή δέσμη φωτός; Είναι UFO; Είναι αστροπύλες; Κι αν ναι, έρχονται ή φεύγουν κάποιοι;

Όπως είδατε, τέσσερα από αυτά τα περίεργα φαινόμενα καταγράφηκαν και παρατηρήθηκαν, πόσα άλλα μπορεί να συμβαίνουν καθημερινά που δεν έτυχε να καταγραφούν ή να παρατηρηθούν; Άνοιξαν, πράγματι οι αστροπύλες του ουρανού; Όταν είχαμε δώσει αυτόν τον τίτλο σε προηγούμενη ανάρτηση, δεν περιμέναμε ότι θα ακολουθούσαν δύο ακόμα παρόμοια φαινόμενα στις επόμενες λίγες μέρες... Έλα, όμως, που παρατηρήθηκαν ! ! !

Σχετικά με τις αστροπύλες, ο θεωρητικός φυσικός John Weeler είχε πει μπορούν τόσο να εμφανιστούν ξαφνικά και απρόσμενα, όσο και να εξαφανιστούν το ίδιο ξαφνικά και απρόσμενα.

diadrastika
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

50000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΗΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ. ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΑΠΥΡΗ ΓΝΩΣΗ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΕ ΝΑ ΕΝΘΥΜΗΘΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ!!!
ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟ ΣΕΒΑΣΜΟ!!!
https://www.aitherikigrafi.gr/keimena

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters