Σάββατο, 23 Μαΐου 2015

ΗΜΙΚΡΑΝΙΕΣ; Πως να χρησιμοποιήσετε ένα μήλο για να τις διώξετε.Όσοι υποφέρετε συχνά από ημικρανίες, ειδικότερα οι γυναίκες, ξέρετε πόσο δύσκολο είναι να τις υποφέρετε. Σίγουρα καταφεύγετε σε παυσίπονα που ο οργανισμός σας συνηθίζει πολύ γρήγορα και, τότε, πρέπει να δοκιμάσετε ισχυρότερα χάπια. Όμως, όλα αυτά ενδεχομένως να ανήκουν στο παρελθόν, αν δοκιμάσετε να αξιοποιήσετε ένα κομμένο πράσινο μήλο, χωρίς απαραίτητα να το φάτε!
Ερευνητές ανακάλυψαν ότι η μυρωδιά του πράσινου μήλου έχει κάποια θετική επίδραση στη μείωση της σοβαρότητας των ημικρανιών και μπορεί να μειώσει τα συμπτώματα. Η εισπνοή της μυρωδιάς ενός πράσινου μήλου μπορεί να είναι η πλέον άμεση μέθοδος, αντί κατανάλωσης φαρμάκων, δεδομένου ότι οι χημικοί "αγγελιοφόροι" στη ρινική κοιλότητα έχουν άμεση πρόσβαση στον εγκέφαλο.

Οι ερευνητές ανέφεραν ότι σε ασθενείς που άρεσε η μυρωδιά του πράσινου μήλου παρουσίασαν σημαντική μείωση της σοβαρότητας των πονοκεφάλων τους, ενώ οι ασθενείς που αντιπαθούν τη μυρωδιά δεν παρουσίασαν σημαντικές βελτιώσεις.

Εάν αισθάνεστε ότι ο πονοκέφαλος ξεκινάει, μπορείτε να κόψετε ένα πράσινο μήλο στη μέση και να το μυρίσετε. Ή προσπαθήστε να τρώτε ένα πράσινο μήλο (με τη φλούδα), το συντομότερο μόλις αισθανθείτε ότι πάει να σας πιάσει πονοκέφαλος.

Εναλλακτικά, η ημερήσια δόση μίας σούπας μηλόξυδο, βοηθά στη διατήρηση της αλκαλικής ισορροπίας του οργανισμού σας. Απλώς πάρτε 2 κουταλάκια του γλυκού βιολογικό μηλόξυδο σε ένα ποτήρι νερό, τρεις φορές την ημέρα για πρόληψη και απαλλαγείτε από τους πονοκεφάλους.

Το πράσινο μήλο και το μηλόξυδο, δεν είναι μια μαγική θεραπεία γι' αυτό μπορεί να μην λειτουργήσει σε σας. Σε άλλους, όμως, λειτουργεί. Γι 'αυτό, ίσως, αξίζει μια δοκιμή! diadrastika -

See more at: http://www.diadrastika.com/2015/05/imikranies-prasino-milo-miloxido.html#sthash.znzVWZu7.dpuf
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

50000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΗΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ. ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΑΠΥΡΗ ΓΝΩΣΗ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΕ ΝΑ ΕΝΘΥΜΗΘΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ!!!
ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟ ΣΕΒΑΣΜΟ!!!
https://www.aitherikigrafi.gr/keimena

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters