Σάββατο 2 Μαΐου 2015

ΑΚΑΣΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ - Η ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ

 
Τη λέξη akash ή akasha συναντάμε στη Σανσκριτική, Ινδουιστική και Ουρδική γλώσσα και εννοιολογικά σημαίνει διάστημα, κενό, ουρανός, στερέωμα και αιθέρας. Στην Εσωτερική ορολογία akasha είναι «ένα πεδίο ηλεκτρομαγνητικής ενέργειας» που βρίσκεται αμέσως «πιο κάτω» από τις κατώτερες περιοχές του Αστρικού κόσμου και μέσα στο οποίο κολυμπάει το Υλικό Επίπεδο, όπως κολυμπάει το ψάρι μέσα στο νερό. Η περιοχή αυτή ονομάζεται και Ηλεκτρομαγνητική Περιοχή ή... Αιθερική Περιοχή ή Αιθερικός κόσμος και αντιστοιχεί στον Άδη των αρχαίων Ελλήνων. Αντίστοιχη λέξη για τον akash στην Ελληνική και την Αγγλική γλώσσα, στην οποία μεταφράστηκαν τα περισσότερα από τα παγκοσμίως γνωστά μυστικιστικά κείμενα, δεν υπάρχει.

Αυτό το «πεδίο ηλεκτρομαγνητικής ενέργειας», γέννησε και διατηρεί τον Υλικό κόσμο και κάποτε, όπως λένε οι μυστικιστικές παραδόσεις θα συσταλεί και θα εξαφανιστούν όλα τα νεφελώματα, οι γαλαξίες, τα ηλιακά συστήματα και οι πλανήτες που τον αποτελούν, για να μεσολαβήσει ένα χρονικό διάστημα προδημιουργικής κατάστασης και να υπάρξει πάλι μία νέα Θεϊκή Δημιουργία. (Διάλυση και μεγάλη Διάλυση της Ινδουιστικής παράδοσης).

Αυτή η ηλεκτρομαγνητική ενέργεια, για την οποία μας μίλησαν στο μάθημα της Φυσικής όταν είμαστε μαθητές στο σχολείο, ο akasha, αφενός δημιούργησε τα χημικά στοιχεία της Κλίμακας του Μεντελέγιεφ από τα οποία αποτελείται η «μάγια» δηλαδή η ύλη του Υλικού Επίπεδου, με την οποία είναι φτιαγμένο και το ανθρώπινο σώμα, αφετέρου, είναι η ίδια ηλεκτρομαγνητική ενέργεια, που συνηθίζουμε να αποκαλούμε βιο-ενέργεια, αιθέρα και πράνα και είναι μέσα και γύρω από κάθε φυτικό και ζωικό κύτταρο, μέσα και γύρω από κάθε όργανο του σώματος και μέσα και γύρω από κάθε οργανισμό, όπως το νερό είναι μέσα και γύρω από το ψάρι. Αυτή η ενέργεια ή αιθέρας, με τα 10 είδη του, εισέρχεται μέσα στο σώμα από τα βιο-ενεργειακά κέντρα του σώματος ή τσάκρα και κυκλοφορεί μέσα στους «Νάντις», δηλαδή τους βιο-ενεργειακούς σωλήνες και τα πλέγματα και φθάνει μαζί με το αίμα μέχρι το τελευταίο από τα δισεκατομμύρια κύτταρα του κάθε οργανισμού και, όπως δέχεται και η επιστήμη, τους δημιουργεί το κατάλληλο ηλεκτρομαγνητικό περιβάλλον, για να έχουν τη δυνατότητα να διατηρούνται στη ζωή και να επιτελούν τις λειτουργίες του.

Ότι η ηλεκτρομαγνητική ενέργεια είναι ταυτόσημη με την μάγια, είναι μια θέση των μυστικιστών από τα παμπάλαια χρόνια που η ορθότητά της αποδείχθηκε στην εποχή μας από την επιστήμη, με τις εργασίες του Αϊνστάϊν (θεωρία της υλοενέργειας). Ακόμα αποδείχθηκε και το ότι αυτή η ενέργεια με τη μορφή ρεύματος περιβάλλει και συντηρεί όλες τις μορφές ζωής. Κάθε κύτταρο, κάθε ιστός κάθε όργανο κάθε σύστημα του οργανισμού αλλά και όλος ο άνθρωπος, κολυμπάει μέσα σε πράνες και αυτές καθορίζουν τις αυτόματες λειτουργίες του οργανισμού του, όπως την κυκλοφορία του αίματος, την αναπνοή, το μεγάλωμα των μαλλιών, τις εκκρίσεις των ορμονών κλπ. Οι εξετάσεις που κάνουμε όπως το ηλεκτροκαρδιογράφημα, το ηλεκτροεγκεφαλογράφημα, το ηλεκτρομυογράφημα, το ηλεκτροτονογράφημα κλπ. δεν είναι τίποτα περισσότερο από την επιστημονική καταγραφή των πρανικών ρευμάτων, που κάθε ανωμαλία τους επιφέρει διάφορες παθήσεις στο ανθρώπινο σώμα.
Για να καταλάβουμε καλύτερα τη σημασία της έννοιας του akasha θα πρέπει να ανατρέξουμε στις πληροφορίες που μας έδωσαν μεγάλοι μύστες, άγιοι και πνευματικοί δάσκαλοι, σχετικά με τη Θεϊκή Δημιουργία. Ο μεγάλος μύστης Ευαγγελιστής Ιωάννης μας λέει ότι « Εν αρχή ήταν ο Λόγος και ο Λόγος ήταν παρά τω θεώ και ο Λόγος ήταν ο Θεός ….. τα πάντα δημιουργήθηκαν από το Λόγο και τίποτε δεν δημιουργήθηκε χωρίς το Λόγο….». Ο Λόγος με τις δύο εκφράσεις του, σαν Θείο Φως και Θείος Ήχος, αναφέρεται σαν δημιουργός των πάντων, ορατών και αοράτων, σε όλα τα θρησκεύματα και όλες οι φιλοσοφίες. Ο Λόγος, μία εκδήλωση του Τριαδικού Θεού κατά την Εβραϊκή παράδοση, είναι συνώνυμος με τη «Μουσική των Σφαιρών» των Πυθαγορείων, το «Άγιο Πνεύμα», το «Θεό σε Δράση» και το «Ανέσπερο Φως» των Χριστιανών θεολόγων, πατέρων και μοναχών, κλπ.

Λέγεται λοιπόν ότι αυτός ο Λόγος, εξελικτικά, έφερε σε ύπαρξη όλη τη Θεϊκή Δημιουργία i . Αρχικά δημιούργησε μία «Περιοχή Kαθαρού Πνεύματος» το Σατς Καντ, όπως ονομάζεται η Περιοχή αυτή στα Σανσκριτικά ii Μετά από αυτή την Περιοχή κατιόντως ο Λόγος, με υλικό τον akasha δημιούργησε σταδιακά το Υπεραιτιατό Επίπεδο, το Αιτιατό, το Αστρικό και τελικά το Υλικό Επίπεδο. Στις περιοχές αυτές της Θεϊκής Δημιουργίας, στάλθηκαν να κατοικίσουν για ένα άγνωστο και ασύλληπτο για την ανθρώπινη διάνοια λόγο, ψυχές, που είναι Πνοές του Θεού Πατέρα, Σταγόνες συνειδητότητας από τον Ίδιο τον Ωκεανό της Πανσυνειδητότητας. Οι ψυχές αυτές, που κάποτε έφυγαν από την Περιοχή του Καθαρού Πνεύματος, το Σατς Καντ, είναι προκαθορισμένο, κάποτε, μετά από ένα μακραίωνο ταξίδι στα κατώτερα Πνευματικά Επίπεδα και τον Υλικό κόσμο, να επιστρέψουν στην περιοχή του Σατς Καντ που μέσα στις Χριστιανικές Γραφές αναφέρεται σαν Βασίλειο του Πατέρα ή Βασίλειο των Ουρανών.

Τι είναι όμως ο akash ή αιθέρας, το υλικό από το οποίο δημιουργήθηκαν οι διάφορες Πνευματικές Περιοχές και ο Υλικός κόσμος; Ο μέγιστος των πνευματικών Δασκάλων της εποχής του, Κιρπάλ Σινγκ (1894 –1974) διεξοδικότερα από κάθε άλλον στο παρελθόν, μας μιλάει μεταξύ άλλων σχετικά με τον akash iii: «.. .Η κατώτερη έκφραση του πνεύματος της Περιοχής του Σατς Καντ έφερε σε εκδήλωση τον akash ή αιθέρα που είναι το πιο λεπτό από τα στοιχεία και διαχέεται παντού μέσα στη Θεϊκή Δημιουργία. Ο akash έχει δύο φύσεις. Η μία είναι αυτή του πνεύματος ή της ψυχής iv που παραμένει ανεκδήλωτη μέσα σε όλα τα Επίπεδα της Δημιουργίας και η άλλη είναι αυτή του εκδηλωμένου akash που έφερε σε ύπαρξη την ύλη. Οι δύο αυτές εκδηλώσεις του akash, το πνεύμα και η ύλη, σε διαφορετικές αναλογίες μεταξύ τους, είναι το υλικό κατασκευής των Πνευματικών Επιπέδων και του Υλικού κόσμου .…».

Ο akash, ανάλογα με την αναλογία πνεύματος – ύλης είναι διαφόρων ειδών και μπορεί να θεωρηθεί ότι είναι το υλικό κατασκευής όλων των κάτω από το Σατς Καντ Περιοχών. Η «μάγια» το υλικό κατασκευής του Υλικού Επίπεδου, αποτελείται από κατώτερης μορφής akash. H μάγια είναι η προς τα κάτω εκδήλωση της Αστρικής ύλης που ονομάζεται «πρακρίτι» που επίσης αποτελείται από akash. Αλλά και η πρακρίτι είναι η προς τα κάτω εκδήλωση της ύλης του Αιτιατού Επιπέδου που ονομάζεται «πραντάν» και που επίσης αποτελείται από akash. Η διαφορά είναι ότι ο akash των Υπεραιτιατών Επιπέδων αποτελείται από «πολύ» πνεύμα και «λίγη» ύλη, ο akash του Αιτιατού Επίπεδου έχει «ίση ποσότητα» πνεύματος και ύλης, ο akash του Αστρικού Επίπεδου έχει «λιγότερο» πνεύμα από «περισσότερη» ύλη και τέλος ο akash του Υλικού Επίπεδου έχει «ακόμα περισσότερη» ύλη και «πολύ λιγότερο» πνεύμα.

Ένα παράδειγμα για να γίνουν αντιληπτά τα πιο πάνω, είναι η δημιουργία διαφορετικών χημικών ενώσεων από τις διαφορετικές ποσοτικά σχέσεις του υδρογόνου και του οξυγόνου. Όπως το υδρογόνο και το οξυγόνο σε διαφορετικές αναλογίες σχηματίζουν διαφορετικές ενώσεις, με διαφορετικές ιδιότητες όπως ΗΟ , Η2Ο , Η2Ο2 έτσι και το πνεύμα και η ύλη σε διαφορετικές μεταξύ τους αναλογίες αποτελούν το διαφορετικό υλικό κατασκευής των διαφόρων Πνευματικών και του Υλικού Επίπεδου.

Κάθε Πνευματικό Επίπεδο είναι η προς τα κάτω έκφραση του προηγούμενου Πνευματικού Επίπεδου, με περισσότερη ύλη και λιγότερο Πνεύμα.

Το πνεύμα είναι το βασικό δομικό υλικό όλης της Θεϊκής Δημιουργίας και τίποτα δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς αυτό. Η ύλη σε διαφορετική αναλογία με το πνεύμα, είναι επίσης το βασικό υλικό όλων, των κάτω από το Σατς Καντ Περιοχών.

Ο ήλιος όσο περισσότερα σύννεφα περνάει τόσο περισσότερο οι ακτίνες του σκοτεινιάζουν και χάνουν τη θέρμη τους. Χωρίς ήλιο δεν μπορεί να υπάρξει ζωή πάνω στη γη. Με τον ίδιο τρόπο το πνεύμα όσο περισσότερο περνάει μέσα από ύλη, τόσο χάνει το μεγαλείο και τη λαμπρότητά του. Χωρίς πνεύμα τίποτα δεν μπορεί να υπάρξει v Και οι πλανήτες και οι πέτρες και τα φυτά και όλα τα σύμπαντα των συμπάντων, έχουν μέσα τους πνεύμα.
Όπως αναφέρθηκε, το Υλικό Επίπεδο, είναι η προς τα κάτω έκφραση του Αστρικού Επίπεδου και είναι κατασκευασμένο από ύλη που ονομάζεται μάγια. Η σύσταση της μάγια είναι akash που σε αναλογία έχει λίγο πνεύμα και πολύ περισσότερη ύλη. Αυτή η κατώτερη μορφή akash ή αιθέρα από την οποία είναι κατασκευασμένη η μάγια του Υλικού Επίπεδου ονομάζεται και πράνα και είναι στην πραγματικότητα ηλεκτρομαγνητική ενέργεια.

Ο Einstein στις μέρες μας απέδειξε ότι η ύλη του φυσικού κόσμου, που είναι συνδυασμός των στοιχείων της Κλίμακας του Μεντελέγιεφ είναι ηλεκτρομαγνητική ενέργεια. Έτσι η σύγχρονη επιστήμη επιβεβαίωσε τις διδασκαλίες των μυστών και των πνευματικών δασκάλων ότι η ύλη του Υλικού Επίπεδου και η ηλεκτρομαγνητική ενέργεια, είναι το ίδιο πράγμα σε διαφορετική έκφραση. Είναι πράνα, είναι μία μορφή akash. Σύμφωνα με τα πιο πάνω, οι διάφορες μορφές akash είναι όχι μόνο τα υλικά κατασκευής των Πνευματικών και του Υλικού Επίπεδου αλλά είναι και τα υλικά κατασκευής του Υλικού, του Αστρικού και του Αιτιατού ή Νοητικού σώματος του ανθρώπου.

Ο άνθρωπος όταν πεθαίνει αφήνει στο Υλικό Επίπεδο το Υλικό του σώμα που σε λίγο αποσυντίθεται, ενώ η ψυχή με το νου που τη συνοδεύει εξακολουθούν να υπάρχουν για ένα διαφορετικό χρονικό διάστημα, ανάλογα, στο Αστρικό ή στο Αιτιατό Επίπεδο. Ο νους ή Νοητικό σώμα είναι κατασκευασμένος από Νοητική ύλη - πραντάν όπως λέγεται - που αποτελείται όπως προαναφέρθηκε από μία μορφή akash που έχει «ίσα μέρη πνεύματος και ύλης». Μέσα σε αυτό το Νοητικό σώμα (που είναι ένα καταπληκτικής ικανότητας κομπιούτερ) μάς λένε οι Πνευματικοί Δάσκαλοι, ότι υπάρχει η «αποθήκη του κάρμα», που είναι μια δισκέτα από Ακασική ύλη που περιέχει μνήμες από εντυπώσεις των πράξεων, λόγων και σκέψεων κάθε ψυχής στη διάρκεια όλων της των ενσαρκώσεων σε ανθρώπινα σώματα. Επειδή αυτή η δισκέτα είναι φτιαγμένη από πραντάν, αόρατη Αιτιατή ύλη, άπειρα λεπτότερη από τη μάγια, την ύλη του Υλικού πεδίου, μπορεί να περιέχει καταγραφές άπειρες φορές περισσότερες από ότι μια δισκέτα ενός υλικού κομπιούτερ που είναι φτιαγμένη από μάγια.
Όταν μία ψυχή στο δρόμο της εξέλιξής της, με τη Θεία Χάρη, κάποτε αφήσει το Υλικό, το Αστρικό και το Αιτιατό ή Νοητικό της σώμα και πετάξει απελευθερωμένη προς το Υπεραιτιατό Επίπεδο, η Ακασική της δισκέτα θα παραμείνει στο Αιτιατό Επίπεδο και θα ενωθεί με όλες τις ανάλογες κασέτες όλων των ψυχών, όλων των εποχών. Οι δισκέτες αυτές αποτελούν ένα αρχείο, ένα Ακασικό αρχείο που περιέχει την ιστορία του πλανήτη και τη γνώση όλων των ψυχών, όλων των εποχών.

Εκτός από αυτό το Ακασικό αρχείο της Αιτιατής Περιοχής, υπάρχει και ένα ανάλογο Ακασικό αρχείο στην Αστρική Περιοχή. Το αρχείο αυτό περιέχει μνήμες από εμπειρίες των ψυχών κατά τη διάρκεια παραμονής τους στο Υλικό επίπεδο γενικά, σε κατώτερες μορφές ζωής, πριν ακόμα οι ψυχές αρχίσουν να ενσαρκώνονται σε ανθρώπινα σώματα. Τις μνήμες αυτές ονομάζουμε «ένστικτα» ή «ενστικτώδης μνήμη» και το Ακασικό αρχείο της Αστρικής Περιοχής είναι αυτό που στη Δύση ονομάζουμε «Μορφογεννητικό αρχείο» ή «Μορφογεννητική Περιοχή». Το αρχείο αυτό είναι προσιτό στις ψυχές που φιλοξενούνται σε ζώα. Σαν παράδειγμα, η ψυχή της γάτας που μόλις γέννησε, γνωρίζει ότι πρέπει η γάτα να φάει τον πλακούντα της για να έχει γάλα προκειμένου να θρέψει τα παιδιά της. Ο σπουργίτης γνωρίζει από περασμένη μνήμη τον κίνδυνο και όταν πρωτοδεί ένα γεράκι προσπαθεί να κρυφτεί. Ο πίθηκος ξέρει ότι πρέπει να σπάσει το καρύδι και να καθαρίσει τη μπανάνα για να τα φάει Το χέλι και ο σολομός γνωρίζουν τη ρότα του ταξιδιού τους για να πάνε να γεννήσουν, κλπ.

Όμως εκτός από την «ενστικτώδη μνήμη», υπάρχει και ο «τακτισμός». Δεν έχουμε όμως επαρκή γνώση και ικανή αντίληψη για το πώς γίνεται ώστε το άνθος να στρέφει προς τον ήλιο (φωτοτακτισμός), πως το σπερματοζωάριο κατευθύνεται προς το ωάριο (χημειοτακτισμός) κλπ.
Τα Ακασικά αρχεία βρίσκονται στο Αιτιατό Επίπεδο και μόνο εξαιρετικά πνευματικά ανεπτυγμένα άτομα μπορούν να τα επισκεφθούν. Τα άτομα αυτά όμως όταν φθάσουν στο πνευματικό σημείο να μπορούν να τα επισκεφθούν, συνήθως δεν έχουν κανένα ενδιαφέρον να το κάνουν γιατί διακατέχονται μόνο από την υπερεπιθυμία για την ένωσή τους με τον Πατέρα, για τη θέωση δηλαδή. Αυτά που ακούμε καθημερινά από διαφόρους, σχετικά με την επίσκεψή τους στα Ακασικά αρχεία είναι φαντασίες και ψεύδη καθώς οι πνευματικά ανεπτυγμένοι άνθρωποι ποτέ, για τίποτα και σε καμία περίπτωση δεν ομιλούν για τις Εσωτερικές τους εμπειρίες.

Όμως θα πρέπει να σημειώσουμε ότι υπάρχουν ορισμένα προικισμένα άτομα, τα λεγόμενα «Διάμεσα» ή «Αποστολικά Διάμεσα» στα οποία, σε ορισμένες περιπτώσεις αποκαλύπτονται ψήγματα της Εσωτερικής πραγματικότητας, τα οποία ενσυνείδητα ή ασυνείδητα και αυτοί, αποκαλύπτουν στους αναζητητές της αλήθειας. Τέτοια διάμεσα που έγιναν γνωστά τα τελευταία χρόνια για τις απόψεις τους σχετικά με τα Ακασικά αρχεία ήταν ο Αυστριακός μύστης και λόγιος Rudolf Steiner (1861 – 1925) και η Ρωσίδα Έλενα Πέτροβνα Μπλαβάσκυ (1831 – 1891) και οι δύο τους θεμελιωτές της Θεοσοφικής εταιρίας. Ο όρος Ακασικά αρχεία λέγεται ότι αναφέρεται στις ιερές Γραφές του Βραχμανισμού και του Βουδισμού και ακόμα φαίνεται να έχει Βουδιστική προέλευση, όμως δεν ανευρίσκεται σε κανένα γνωστό Βουδιστικό ή Ινδουιστικό κείμενο.

Τέλος θα πρέπει να αναφέρουμε τις έντονες επιφυλάξεις του ίδιου του Steiner αν και κατά πόσον μπορεί να έχει κανείς σωστές πληροφορίες στην προσπάθειά του να έρθει σε επαφή με τα Ακασικά αρχεία. vi καθώς και ο ίδιος δεν γνώριζε την ακρίβεια των πληροφοριών που διαισθητικά αντιλαμβανόταν.

Ορισμένοι που ισχυρίζονται ότι κάνουν τις λεγόμενες «αναδρομές» και επισκέπτονται τα Ακασικά αρχεία, είναι στην καλύτερη περίπτωση αφελείς ή πλανημένοι. Σε σπάνιες περιπτώσεις υπάρχουν άτομα από τη γέννησή τους προικισμένα με την Αστρική ικανότητα mahima και με αυτή μπορούν όχι να επισκεφθούν βέβαια τα Ακασικά αρχεία αλλά να αναδράμουν σε κάποιες προηγούμενές τους ενσαρκώσεις και να έχουν ορισμένα περιορισμένα στοιχεία από αυτές και ακόμα μπορεί να έχουν την ικανότητα να βοηθούν και άλλους να αναδράμουν σε κάποια δική του ενσάρκωση. Αυτοί που έχουν την ικανότητα mahima είναι λίγοι. Οι περισσότεροι «πουλούν» αναδρομές σε αφελείς και προβάλλονται σαν «κάποιοι».

Οι αναδρομές σε προηγούμενες ζωές και η επίσκεψη των Ακασικών αρχείων είναι εφικτή μόνο σε άτομα που με το διαλογισμό τους έχουν φθάσει σε ψηλά επίπεδα πνευματικής προόδου. Τα άτομα αυτά ποτέ δεν αποκαλύπτουν απολύτως τίποτα από τις πνευματικές τους εμπειρίες ούτε ποτέ υπονοούν ότι κατέχουν τέτοιες ικανότητες. Αυτό είναι μία απαράβατη αρχή των μυστικιστών και κάθε παράβαση αυτής της αρχής έχει γι’ αυτούς συνέπειες.

Σημειώσεις:
i. Bhagavad Gita - Adi Granth - Kabir Sahib – Nanak - Tegh Bahadur – Swami Shiv Dayal Singh - Hazur Baba Sawan - Πύρρων - Πρόκλος ο Λύκιος - Δαμάσκιος - Συμπλίκιος
ii. Τα Σανσκριτικά είναι η πρώτη γλώσσα που μιλήθηκε από τον άνθρωπο της Άριας φυλής.
iii. Sultan Bahu Bait - Sar Bachan poetry - Shiva Samhita.
iv. Ψυχή και πνεύμα θεωρούνται ταυτόσημα στον κλασικό μυστικισμό. Αργότερα με τον όρο ψυχή άρχισαν να υποδηλώνουν το ενσαρκωμένο πνεύμα
v. Kirpal Singh – Τα Συστήματα της Γιόγκα – Πύρινος Κόσμος
vi. Rudolf Steiner, Occult Science, OS pp. 111-12

 Από την παγκόσμια μυστικιστική
βιβλιογραφία και τη
μυστικιστική παράδοση


Akashic records
Γαβριήλ Σιμονέτος ,  
 
http://www.diadrastika.com/2015/05/akashika-archeia.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters