Πέμπτη 7 Μαΐου 2015

ΑΠΑΤΗ το σχέδιο σωτηρίας! Ο Φιλέλληνας Νάιτζελ Φάρατζ ξεφτιλίζει την Ευρωπαϊκή Ένωση - BINTEO

 



Ο Nigel Farage, στις 13/10/2011, μετά το όχι της Σλοβακίας ξεφτιλίζει ξανά τον Μπαρόζο και τη συμμορία που διοικούν με τις εντολές των «Αγορών» την Ευρωπαϊκή Ένωση!
Τα κοπρόσκυλα της Παγκοσμιοποίησηςμ Ευρωβολευτές, Τραπεζίτες, κεφαλαιοκράτες και λοιποί βαρόνοι και πρίγκιπες της υφηλίου, επονομαζόμενοι «Αγορές», κάνουν πάρτι με τα χρήματα των Ευρωπαίων υποστηρίζοντας ότι είναι για το καλό τους να δανείζουν λεφτά…..στις Τράπεζες!
Το Ponzi Scheme που αναφέρετε ο Φάρατζ είναι απλό, με τα εξής βήματα.
Η Ελλάδα χρεοκοπεί
Για να τη «σώσουμε»(τις Τράπεζες δηλαδή που μας δάνειζαν) τους ξαναδανείζουμε αλλλά με λεφτά των…πολιτών!
Οι Τράπεζες παίρνουν τα λεφτά των κρατών-μελών, «σώζονται»
ΟΧΙ όμως η Ελλάδα!
Γίνεται το συνηθισμένο σ’αυτές τις περιπτώσεις hair-cut και χάνουν οι…πολίτες.
Οι οποίοι θα πρέπει να «ξανασώσουν» τις τράπεζες που «πρέπει» να «ανακαιφαλαιοποιηθούν»!
Οι Τράπεζες και οι αγορές βγάζουν τα χαμένα της προηγούμενης 3ετίας και οι Ευρωπαίοι κατηγορούν τους άχρηστους Έλληνες για το κακό που τους βρήκε!
Βέβαια οι Έλληνες και η Ελλάδα έχει χρεοκοπήσει, πουληθεί και κομματιαστεί με τους ντόπιους κεφαλαιοκράτες και πολιτικούς να παίρνουν το κάτι τις τους!

Οι υπόλοιποι Γραικύλοι, στα σκουπίδια!

olympia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters