Πέμπτη 7 Μαΐου 2015

ΜΥΘΟΣ η ΚΟΥΦΙΑ ΓΗ κ΄ ΕΙΣΟΔΟΣ απο Β.ΠΟΛΟ; και οι τρύπες; (εικόνες ως 2014)

Κούφια Γη. Μύθος ή πραγματικότητα; Υπάρχει μία βασική είσοδος, προς το εσωτερικό της Γης, από τον Βόρειο Πόλο; Η ιστορία, ξεκινάει από πάρα πολύ παλιά, αλλά φτάνει μέχρι τις μέρες μας, μέσα από δορυφορικές εικόνες.

Ακόμα και οι Ναζί έψαχναν να βρουν την είσοδο στον Βόρειο Πόλο, στηριζόμενοι σε παραδόσεις, κείμενα και παλαιότερους εξερευνητές. Δεν την βρήκαν; Την βρήκαν και το απέκρυψαν; Αλλά το θέμα μας δεν είναι αυτό.

Υπάρχουν αυτές οι είσοδοι ή όχι;

Μόνοι μάρτυρες για την συγκεκριμένη είσοδο είναι οι φωτογραφίες.

Ξεκινάμε με μερικές κλασικές δορυφορικές φωτογραφίες:

Από τον δορυφόρο ESSA-3, 6/1/1967


Από τον δορυφόρο ESSA-7, 23/11/1968


Συρραφή από δορυφορικές απεικονίσεις του Β. Πόλου τον Σεπτέμβριο του 2007. Πηγή άγνωστη.


Συρραφή από δορυφορικές απεικονίσεις του Β. Πόλου, 8/7/2008. Πηγή από τον περιβαλλοντικό δορυφόρο εδώ manati , εδώ: manati


Πηγή: από την ιστοσελίδα για την μελέτη της κρυόσφαιρας arctic


Πηγή: από την ιστοσελίδα για την μελέτη της κρυόσφαιρας arctic


Πηγή: από την ιστοσελίδα για την μελέτη της κρυόσφαιρας arctic


Πηγή: discovermagazine , 17/9/2014 (NASA)

Είναι αυτές οι τρύπες ή μαύρα σημεία η είσοδος προς την Κούφια Γη από τον Β. Πόλο;

Οι περισσότερες επίσημες ιστοσελίδες χαρακτηρίζουν αυτές τις ολοστροόγγυλες μαύρες κηλίδες ως "satellite blind spot" (δορυφορικό τυφλό σημείο) ή ως "missing data" (χαμένα δεδομένα). Μά όλοι οι δορυφόροι "χάνουν" σε αυτό το ίδιο πάντα σημείο, από το 1967 ως το 2014; Τα συμπεράσματα σας.


Θυμηθείτε και τι κατέγραψε ο ρωσικός MIR σε έναν πόλο - See more at: http://www.diadrastika.com/2015/05/koyfia-gh-eisodos-voreios-polos-eikones.html#sthash.6YjbfJ9V.dpuf

Αυτό είναι το πρώτο βίντεο που δόθηκε ποτέ, που δείχνει την Πολική είσοδο Agartha και την ισχυρή Aurora Borealis, πεδίο της ενέργειας που παρουσιάζεται στην είσοδο από το ρωσικό διαστημικό σταθμό MIR.
AGARTHA - INNER EARTH ENTRANCE First Movie ever- by Astraelia


Αληθινό φαίνεται.. Λέτε να είναι ..;;

Αυτό είναι μια συγκλονιστική αποκάλυψη. 
Αυτό το βίντεο προέρχεται από τον ρώσικο σταθμό MIR που δεν είναι ελεγχόμενο απο τις ΗΠΑ.
Μπορούμε να το δούμε τώρα, αλλά το λόμπι της ΝΤΠ πιέζει για την επιβολή νέων αυστηρότερων νόμων λογοκρισίας του Διαδικτύου που θα μπορούσε σε μια στιγμή να σβήσει και να κλείσει ιστοσελίδες που δείχνουν αληθινά μυστικά έξω στον κόσμο και όλη την αλήθεια που δεν θέλουν να μάθουμε...
- See more at: http://www.diadrastika.com/2012/02/video-mir_14.html#sthash.Hm87wIbz.dpuf

diadrastika - See more at: http://www.diadrastika.com/2015/05/koyfia-gh-eisodos-voreios-polos-eikones.html#sthash.6YjbfJ9V.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters