Τρίτη, 7 Απριλίου 2015

Χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα ο Λευκός Οίκος-άλλες δημόσιες υπηρεσίες

Χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα ο Λευκός Οίκος-άλλες δημόσιες υπηρεσίες
Η εκτεταμένη διακοπή της ηλεκτροδότησης που σημειώθηκε σήμερα στην Ουάσινγκτον και τα προάστιά της είχε ως αποτέλεσμα να βυθιστούν στο σκοτάδι πολλά κυβερνητικά κτίρια, όπως το Στέιτ Ντιπάρτμεντ και το Υπουργείο Δικαιοσύνης, πολλά μουσεία του ινστιτούτου Σμιθσόνιαν αλλά ακόμη και ο Λευκός Οίκος. Η καθημερινή, τακτική ενημέρωση των δημοσιογράφων στο Υπουργείο Εξωτερικών σταμάτησε όταν κόπηκε το ρεύμα. Σε ανακοίνωσή του το Στέιτ Ντιπάρτμεντ ανέφερε ότι το κτίριό του καθώς και τα γειτονικά έχουν επηρεαστεί από τη διακοπή γιατί οι πυλώνες έχουν τεθεί εκτός λειτουργίας.
`Ενας κυβερνητικός αξιωματούχος, που μίλησε στο πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς, ζητώντας να τηρηθεί η ανωνυμία του, είπε ότι δεν υπάρχουν ενδείξεις για τρομοκρατική ενέργεια.
Το συγκρότημα του Καπιτωλίου ηλεκτροδοτείται χάρη στην εφεδρική γεννήτρια που διαθέτει. Ο Λευκός Οίκος έμεινε χωρίς ρεύμα για μερικά λεπτά, όμως το καθημερινό μπρίφινγκ αναβλήθηκε λόγω της διακοπής αυτής.
Με γεννήτριες λειτουργούν και ορισμένοι σταθμοί του μετρό, όπως ανέφερε η Αρχή Μεταφορών της Μητροπολιτικής Περιοχής της Ουάσινγκτον. Το Ινστιτούτο Σμιθσόνιαν από την πλευρά του ανακοίνωσε ότι εκκενώθηκαν τέσσερα μουσεία του, μεταξύ των οποίων και το Εθνικό Μουσείο Αέρος και Διαστήματος.
Ο Πρόεδρος του Πανεπιστημίου του Μέριλαντ, Γουάλας Λο, σε μήνυμά του μέσω του Twitter ανέφερε ότι “υπάρχει πρόβλημα με την ηλεκτροδότηση” και ότι η Pepco, η εταιρεία παροχής ηλεκτρικής ενέργειας, “εργάζεται για να αποκαταστήσει τη βλάβη”.
Η εταιρεία δεν έχει διευκρινίσει τι προκάλεσε τη διακοπή, όμως τεχνικοί της εξετάζουν το πρόβλημα. “Αυτή τη στιγμή εξετάζουμε τι προκάλεσε τη διακοπή και θα παράσχουμε περισσότερες λεπτομέρειες όταν θα γνωρίζουμε περισσότερα”, περιορίστηκε να ανακοινώσει η Pepco μέσω του λογαριασμού της στο Twitter.
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν ενδείξεις για τρομοκρατική ενέργεια στην Ουάσιγκτον
Αξιωματούχοι της αμερικανικής κυβέρνησης ανέφεραν ότι δεν υπάρχουν προς το παρόν ενδείξεις ότι η διακοπή της ηλεκτροδότησης σε μεγάλος μέρος της Ουάσινγκτον οφείλεται σε τρομοκρατική ενέργεια. Προηγήθηκε έκρηξη σε ργοστάσιο της εταιρείας Pepco.
Λόγω της διακοπής αυτής, τα αίτια της οποίας παραμένουν αδιευκρίνιστα, έμειναν χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα ο Λευκός Οίκος, το Καπιτώλιο και κτίρια υπουργείων.
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Στο σκοτάδι ο Λευκός Οίκος, το Καπιτώλιο και κτίρια υπουργείων λόγω διακοπής της ηλεκτροδότησης 
Εκτεταμένο μπλακ άουτ στην Ουάσινγκτον, βύθισε στο σκοτάδι μεταξύ άλλων τον Λευκό Οίκο, το Καπιτώλιο, το υπουργείο Δικαιοσύνης και το Στέιτ Ντιπάρτμεντ.
Την ώρα της διακοπής στο υπουργείο Εξωτερικών ήταν σε εξέλιξη η τακτική ενημέρωση των δημοσιογράφων.
Στο συγκρότημα του Καπιτωλίου έχουν τεθεί σε λειτουργία οι εφεδρικές γεννήτριες.
Ορισμένοι σταθμοί του μετρό της αμερικανικής πρωτεύουσας επηρεάστηκαν από τη διακοπή της ηλεκτροδότησης, σύμφωνα με τις υπηρεσίες μεταφορών της πόλης.
Η εταιρεία παροχής ενέργειας Pepco δεν έχει κάνει κανένα σχόλιο μέχρι στιγμής.

mignatiou
http://greeknation.blogspot.gr/2015/04/blog-post_289.html
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

50000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΗΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ. ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΑΠΥΡΗ ΓΝΩΣΗ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΕ ΝΑ ΕΝΘΥΜΗΘΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ!!!
ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟ ΣΕΒΑΣΜΟ!!!
https://www.aitherikigrafi.gr/keimena

ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΓΡΑΦΕΙΑ Ε.ΣΥ. – ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΑΠΟ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΙΣ;;; ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015 600 ΔΙΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΟ

ΑΡΤΕΜΙΟΣ ΣΩΡΡΑΣ : ΕΓΩ ΣΕ ΧΕΛΩΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΩ

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters