Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015

ΒΙΚΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Οι «αδελφοί Κλουζώ» μπόρεσαν να αποδείξουν την «κομπίνα» λένε…

Viky Charalambous  12-3-2015

Αναφορικά με παλιό δημοσίευμα που κυκλοφορούν εκ νέου οι διάφοροι Σωτήρες της Ελλάδος εναντίον του Αρτέμη και των προτάσεων αυτού καθώς και των κινήσεων όλων ημών παραθέτω τα ακόλουθα:

Οι αδελφοί Κλουζώ μπόρεσαν να αποδείξουν την «κομπίνα» λένε..
Και η ΤτΕ, όπως λένε, έκανε επιστολή προς το Αμερικάνικο Δημόσιο, λένε.. και αυτό απάντησε ότι είναι παράνομα.. λένε!!!!!

Πόσα βαρβιτουρικά πρέπει να καταναλώνει κανείς για να κάθεται να γράφει όλες αυτές τις ανοησίες; Είναι δυνατόν το Αμερικάνικο Δημόσιο να άφηνε τον Σώρρα να κυκλοφορεί ελεύθερος και να σπέρνει «πλάνη» στον κόσμο;

Είναι δυνατόν η Αμ. κυβέρνηση να άφηνε ελεύθερο οποιονδήποτε κυκλοφορούσε με χρεόγραφα με το όνομά της;

Και στην Ιταλία όταν παρουσιάστηκε μια ομάδα που κατέθεσε όμοιας φύσης χρεόγραφα με το όνομα της Αμερικής, συγκεκριμένα στο Μιλάνο το 2012, την ίδια ημέρα η CIA και οι διωκτικές αρχές της χώρας φυλάκισαν τους φέροντες με αστραπιαίες διαδικασίες.. ενώ ο Σώρρας ενημερώνει την Αμερική, η Αμερική δεν απαντάει στο δικηγόρο, κάνει μήνυση στη ΤΤΕ και στην κυβέρνηση, η ΤΤΕ και η Κυβέρνηση δεν απαντούν παραμόνο λένε ότι θα το ελέγξουν, ο Σώρρας συνεχίζει να τους στέλνει εξώδικα και ζητά απάντηση, σιγή ιχθύος από όλες τις πλευρές, αφού δεν του απαντούν τους κάνει μήνυση, καθυστερεί η Δίκη, γίνονται επερωτήσεις στη Βουλή αλλά ποτέ δε δίνεται απάντηση σε κανένα, του κάνει μήνυση ο Υπουργός υγείας, ο Σώρρας κερδίζει και επικυρώνονται ότι όλα όσα λέει είναι αλήθεια, καταθέτει πρόταση για το ΤΧΣ την οποία και πάλι δεν απαντάνε, κάνει μήνυση και πάλι, κάνω μήνυση εγώ για συκοφαντία στον Τριανταφυλλόπουλο για τα ψέματα που έσπειρε εναντίον του Αρτέμη αλλά και εναντίον της πρότασης χρηματοδότησης που έχουμε όλοι προσωπικά έννομο συμφέρον στην εκπομπή του και ακόμα δεν δικάστηκε- σιγή ιχθύος.. , με καλούν εμένα, τον Γιάννη Αλεξάντερ και Γιάννη Καλογερόπουλο για ανάκριση στον Εισαγγελέα που προέκυψε από ανώνυμη καταγγελία !!! ότι προωθούμε παράνομες πράξεις στους Δήμους, δίνουμε κατάθεση και η υπόθεση μπαίνει στο αρχείο, ζητώ να μου δώσουν το δικαίωμα να καλέσω εμπειρογνώμονες για να βρεθεί ο ανώνυμος καταγγέλλων για να προχωρήσω σε αγωγή και δεν μου το έδωσαν μέχρι σήμερα και πάει λέγοντας..

Παράλληλα, κατατέθηκαν 200 επιστολές σε όλα τα κράτη του πλανήτη δια μέσου των Ηνωμένων Εθνών και γνωστοποιήσαμε την πρόταση της Ελλάδος και Κύπρου και καλέσαμε όποιο Κράτος ενδιαφέρεται να συμπορευτεί και πάει λέγοντας.

Και θέλω επίσης να θυμίσω, ότι το 2010, από τον ίδιο φάκελο πριν ακόμα εμφανιστεί ο Αρτέμης στο προσκήνιο, κατατέθηκε χρεόγραφο για 3 Δις στην Τράπεζα της Ελλάδος για έλεγχο με πιθανότητα να χρησιμοποιηθεί ως αντασφάλεια για να ληφθεί δάνειο και η ίδια η τράπεζα της Ελλάδος απήντησε ότι έχει προβεί στον έλεγχο και ότι είναι όλα εντάξει!

Τι να πω, αφού είναι τόσο δυνατός ο Σώρρας και καταφέρνει να είναι υπεράνω όλων των θεσμών, Κρατών δικαστηρίων κτλ, να τους καλεί και τους ενημερώνει όλους, κυβέρνηση της Αμερικής, ΤΡΟΙΚΑ, Ελληνική και Κυπριακή Κυβέρνηση και αντί ένας από όλους τους φορείς να τον σταματήσουν τον αφήνουν να τα κάνει όλα αυτά, τότε και πάλι Μπράβο του!

Και με τόσες μηνύσεις και εξώδικα που λαμβάνουν όλοι, το ότι κερδίζει τις δίκες του που αφορούν το θέμα αυτό, το ότι δεν τον σταματά κανείς σε κανένα αεροδρόμιο που μπαινοβγαίνει κάθε λίγο με το ίδιο διαβατήριο, το ένα και μοναδικό ελληνικό διαβατήριο, που κυκλοφορεί και κάνει ομιλίες σε όλη την Ελλάδα, χρειαζόμαστε τους «ιδιώτες φαντασιόπληκτους Κλουζώ» να μεταδώσουν ανοησίες για να αποδειχτεί η αλήθεια!

……………………….

ΣΧΕΤΙΚΟ ΘΕΜΑ: Ο περιοδεύων θίασος… “El Rinio”

http://alfeiospotamos.gr/?p=13344

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters