Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015

ΠΟΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΒΓΑΛΕΙ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ. ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ "ΜΟΥΓΚΗ" Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;.

Γράφει ο Ισαάκ Διαμαντίδης
Όσο η αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Νάντια Βαλαβάνη θα έχει τα λεφτά της σε τράπεζα της Αγγλίας, τόσο η κυβέρνηση δεν θα έχει επιχειρήματα για να πείσει τους Έλληνες να επανακαταθέσουν στις ελληνικές τράπεζες τις αποταμιεύσεις των 30 δις. που σήκωσαν το τελευταίο τρίμηνο. Μα δεν το έχετε προσέξει; Κανείς μα κανείς κυβερνητικός παράγοντας δεν έχει ζητήσει από τους΄Έλληνες...
να ξαναφέρουν τα λεφτά τους. Κανείς δεν ζήτησε περισσότερη φιλοπατρία, στους χαλεπούς καιρούς που διανύουμε. Κανείς επίσης δεν εξήγησε τι κακό διαπράττει όποιος αποσύρει τις καταθέσεις του.
Λες και φοβούνται την αντίδραση των καταθετών. «Ας φέρει πρώτα τα δικά της η υπουργός σας και μετά βλέπουμε» Ακαταμάχητο το επιχείρημα. Η υπουργός έχει καταθέσεις 363.879 λιρών Αγγλίας και 452.930 ευρώ. Και να ήταν μόνο η Νάντια Βαλαβάνη από τους υπουργούς και τους βουλευτές που έχει τα χρήματα της στο εξωτερικό.
Δεκάδες πατέρες του έθνους έχουν παρκάρει τις αποταμιεύσεις τους στα απάνεμα λιμάνια του ευρωπαικού τραπεζικού συστήματος. Λες και δεν έχουν εμπιστοσύνη στο πολιτικο-τραπεζικό σύστημα, λες και δεν πιστεύουν στο μέλλον της χώρας.
Το πρωί της Δευτέρας ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Οδ. Κωνσταντινόπουλος, με επιστολή του στην πρόεδρο της Βουλής πρότεινε να ζητηθεί «από όλους τους Έλληνες Βουλευτές και τα μέλη της Κυβέρνησης που διατηρούν τραπεζικούς λογαριασμούς στο εξωτερικό, να επιστρέψουν τις καταθέσεις τους στη χώρα μας, η δε κυβέρνηση και οι ελεγκτικοί της μηχανισμοί να αναζητήσουν και να ελέγξουν όλους τους πολιτικούς, οι οποίοι μετέφεραν χρήματα με εμβάσματα ή άνοιξαν τραπεζικούς λογαριασμούς στο εξωτερικό τα τελευταία έτη.
Έχει ενδιαφέρον η υπόθεση.
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2015/03/blog-post_74.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters