Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015

ΠΡΟΣΟΧΗ !! Οργανωμένο σαμποτάζ: 25 δις βγήκαν εκτός Ελλάδας για να εκβιαστεί η χώρα! Ισόβια για τους ενορχηστρωτές.


Η JP Morgan αποκαλύπτει το οργανωμένο σχέδιο καταστροφής της Ελλάδας που υλοποιήθηκε το 2015. Τα ποσά που αναφέρονται ειναι ιλιγγιώδη, χωρίς ιστορικό προηγούμενο. Η ενορχήστρωση αυτού του οργανωμένου σαμποτάζ, συνιστά κακουργημα που οι αυτουργοί του δεν θα γλιτώσουν την ισόβια κάθειρξη. Ο σκοπός, προφανής:... Να γονατίσει η Ελλάδα και να πάει σε στάση πληρωμών - περιορισμό κίνησης κεφαλαίων ωστε να συρθεί στην διαπραγμάτευση σιδεροδέσμια. Δεν εχει καμμία σημασία εάν το σχέδιο απέτυχε. Είναι επιτακτική και άμεση ανάγκη να εντοπιστούν και να τιμωρηθούν παραδειγματικά οι νοσηροί εγκέφαλοι που συνέλαβαν και υλοποίησαν αυτό το αντεθνικό και ολέθριο σχέδιο. Η κυβέρνηση δεν έχει ΚΑΝΕΝΑ περιθώριο για ευγένειες. Πρεπει άμεσα να ξεκινήσει η έρευνα, να εντοπιστούν οι διακινητές των κεφαλαίων, με φθίνουσα σειρά ώστε να παραθέσουν τους λόγους που τους ώθησαν σε αυτές τις κινήσεις.
Σεβόμενοι το έργο της δικαιοσύνης, δεν θα υποδείξουμε τους ενόχους. Θα πιέσουμε όμως ωστε η έρευνα να είναι άμεση και αποτελεσματική. Και η τιμωρία οποιουδήποτε Στουρνάρα επιχειρήσει να την εμποδίσει, παραδειγματική. Όπως των ενορχηστρωτών.
Η κυβέρνηση θα καταρρεύσει συμπαρασύροντας την χώρα, εάν δεν τσακίσει ΑΜΕΣΑ τον εσωτερικό εχθρό.
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2015/03/25.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters